Aslında o da benden intikam aldı. Ben birilerinin büyük bi dolduruşuna geldim. 4 ay önce o zamanlar ayrılmak üzereydik çok kavgalıydık dost dediğim kuyu kazıcılarda bu anı bekliyormuş gibi beni işlemeye başladılar seni aldatıyo aptal yerine koyuyo kimlerle neler yapıyo sana masum kız ayağı yapıyo dediler. Alacağını al yol ver dediler ben malım ben malım çok kötü bişey yaptım. Çok pişmanım eskisi gibi olalım yanlışlar yaptık sil baştan güzel bi ilişkiye başlayalım dedim evimde konuşmaya ikna etmiştim zaten yavaş yavaş yatağa çektim biraz zorlamayla ikna ettim bu gece benim ol tüm sorunlar bitsin dedim öperekde hazırlamıştım zaten. İşimiz bitince kanlı çarşafı değiştirdi tam uyumaya hazırlanıyordu ki evden kovdum gülerek o bakışlarına içim gitti ama acımadım attım üstüne kıyafetlerini alelacele giyinmesini söyledim ve kovdum bu iş bitti kızım ben senin oynadığın pi¢lere benzemem dedim çarptım kapıyı yüzüne. 3ay boyunca hiç karşılaşmadık aramadı haklı olarak. Ama maalesef ben haksız olduğumu öğrendim çıkarcı pi¢lerin amacını öğrendim. Affetmeyeceğini düşünüyordum ama içimde kalmasın özür dileyeyim en azından dedim. Gittim konuştum seni affetmek istiyorum dedi ama güvenemiyorum o olaydan sonra sana güvenemiyorum dedi. Evlenelim dedim 2 hafta içinde evrakları tamamlayıp nikah günü aldık zaten düğün yapamazdık. Nikah gününe kadar herşey mükemmeldi normal halinden de tatlı ve sakindi nikaha ailesinden kimseyi çağırmamasından anlamalıydım ama anlayamadım. Ve o an geldi sordular evlenmeyi kabul ediyor musun güldü büyük bi neşeyle hayırr diye bağırdı. Alkışlamaya hazır bir kaç el çırpıldı ama herkes bi anda durdu zaman durdu yüzüm kızarmaya başladı ama o an bile anlamadım. Herkes yanlış anlamış gibi etrafa baktı. Nikah memuru da şaka zannetti ahaha tekrar sorayım gelin hanım şakacı çıktı dedi. Sordu bu sefer daha yüksek hayırrr dedi annemin fenalaştığını gördüm ama ben hareket bile edemiyodum kapının önünde bekleyen adam geldi. Onun koluna girdi ve bana onu evden kovarken söylediklerimi söyledi. Bu iş bitti ben senin oynadığın kızlara benzemem gidelim sevgilim dedi o adamla el ele gittiler. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ki bu olsa canım daha az acırdı annemin tansiyonu çıktı ambulans tüm gün nasıl geçti hala hatırlamıyorum. Ama o herifle gidişini ödetmek istiyorum. Beni tüm aileme ve dostlarıma rezil edişini ödetmek istiyorum. Nasıl daha büyük bi intikam alırım?
Güncellemeler
+1 yıl
Haketmişsin deyip durmayın bu kadar ağırını kimse haketmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
o kızın varya alnından öpmek istiyorum. HELAL KIZ SANA
emin ol sen daha ağırını hak etmişsin. başkalarının sözüne güvenip sevdiğin insana güvenmemişsin, kızın namusunu kirletmişsin üstüne ağza alınmayacak sözler söyleyip evden kovmuşsun. bir de yüzsüz gibi gelip nasıl intikam alabilirim diye sormuşsun.. sen hala yanlış kişiden intikam alma derdindesin. Git seni dolduranlardan intikam al
Sen onun yaptığındna daha ağırını hakediyorsun ama o kız sana yine ACIMIŞTA bu kadarla kalmış. Aslında seni tecavüzcülerin bulunduğu koğuşa atıp 48 saat orada bekletmek lazım.
Kusura bakma asıl sen şerefsizlik yapmışsın hakketmişsin hfhfhfjf
Hak etmişsin sen bunu oda cevap vermiş ama bu işin sonu cinayet cehennem birak intikami ne faydasi var kendi önüne bak
Ne demek hak etmişsin demicez sana seni tecavüz ettiler sonra yaka paça attılar mi hiç?
Annene söyle bakalım kıza yaptıklarını sana ne diyecek
yarin gel senarist olarak ise basla
Geçmiş olsun dkdkdjsj😄🤣
Sende ona yapmışsın ödeşmişsiniz daha ne 🤣😄
gururuna dokunmus ablasi 😂
@dapfrence tek kendinde gurur var sanıyor yazııkkkk🤣
yazık gerçekten. bu olay benim de başıma gelmişti ama ben o sırada konuştuğum çocuğu zerre umursamıyordum. buna arkadaşları senin sevgilin erkeklerle görüşüyor demişler. ben de şunu sordum ne zaman görüşmüşüm işte bir tarih verdi, ve ben o tarihte şehir dışında olduğumu ispatlayınca göt gibi kalmıştı. ama şu da var bazı erkekler bu başkasıyla görüşmüşsün yalanını bilerek uyduruyor
@dapfrence bu da gaza gelmiş ben olsam gaza getiren piliçlerden hesap sorarım
ben de kesinlikle onlardan hesap sorardım :) ama çocuğu o sıra hiç umursamıyordum. sonra bu pişman olup barışalım diye geldiğinde itiraf etmişti işte seni elimde tutmak için vs diye
@dapfrence ooo daaa piliçmiişşş kurtuldun yaaa ona şükret Allah korusun beterin beteri var
Sen hak etmişsin kusura bakma
Kız çok iyi yapmış😁
Bi tık haketmişsin bundan sonra uğraşma
Geçmiş olsun bi bok yapamazsın
Alamazsın