Nİkah masasında terk edildim. Nasıl daha acı bi intikam alırım?

Aslında o da benden intikam aldı. Ben birilerinin büyük bi dolduruşuna geldim. 4 ay önce o zamanlar ayrılmak üzereydik çok kavgalıydık dost dediğim kuyu kazıcılarda bu anı bekliyormuş gibi beni işlemeye başladılar seni aldatıyo aptal yerine koyuyo kimlerle neler yapıyo sana masum kız ayağı yapıyo dediler. Alacağını al yol ver dediler ben malım ben malım çok kötü bişey yaptım. Çok pişmanım eskisi gibi olalım yanlışlar yaptık sil baştan güzel bi ilişkiye başlayalım dedim evimde konuşmaya ikna etmiştim zaten yavaş yavaş yatağa çektim biraz zorlamayla ikna ettim bu gece benim ol tüm sorunlar bitsin dedim öperekde hazırlamıştım zaten. İşimiz bitince kanlı çarşafı değiştirdi tam uyumaya hazırlanıyordu ki evden kovdum gülerek o bakışlarına içim gitti ama acımadım attım üstüne kıyafetlerini alelacele giyinmesini söyledim ve kovdum bu iş bitti kızım ben senin oynadığın pi¢lere benzemem dedim çarptım kapıyı yüzüne. 3ay boyunca hiç karşılaşmadık aramadı haklı olarak. Ama maalesef ben haksız olduğumu öğrendim çıkarcı pi¢lerin amacını öğrendim. Affetmeyeceğini düşünüyordum ama içimde kalmasın özür dileyeyim en azından dedim. Gittim konuştum seni affetmek istiyorum dedi ama güvenemiyorum o olaydan sonra sana güvenemiyorum dedi. Evlenelim dedim 2 hafta içinde evrakları tamamlayıp nikah günü aldık zaten düğün yapamazdık. Nikah gününe kadar herşey mükemmeldi normal halinden de tatlı ve sakindi nikaha ailesinden kimseyi çağırmamasından anlamalıydım ama anlayamadım. Ve o an geldi sordular evlenmeyi kabul ediyor musun güldü büyük bi neşeyle hayırr diye bağırdı. Alkışlamaya hazır bir kaç el çırpıldı ama herkes bi anda durdu zaman durdu yüzüm kızarmaya başladı ama o an bile anlamadım. Herkes yanlış anlamış gibi etrafa baktı. Nikah memuru da şaka zannetti ahaha tekrar sorayım gelin hanım şakacı çıktı dedi. Sordu bu sefer daha yüksek hayırrr dedi annemin fenalaştığını gördüm ama ben hareket bile edemiyodum kapının önünde bekleyen adam geldi. Onun koluna girdi ve bana onu evden kovarken söylediklerimi söyledi. Bu iş bitti ben senin oynadığın kızlara benzemem gidelim sevgilim dedi o adamla el ele gittiler. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ki bu olsa canım daha az acırdı annemin tansiyonu çıktı ambulans tüm gün nasıl geçti hala hatırlamıyorum. Ama o herifle gidişini ödetmek istiyorum. Beni tüm aileme ve dostlarıma rezil edişini ödetmek istiyorum. Nasıl daha büyük bi intikam alırım?
Güncellemeler
+1 yıl
Haketmişsin deyip durmayın bu kadar ağırını kimse haketmez
Nİkah masasında terk edildim. Nasıl daha acı bi intikam alırım?