Bir kadın sizi fiziksel olarak beğeniyorsa tanışma cümlesine nasıl giriş yaptığınızın çok da bir önemi yok aslında eğer karşıdakini etkilemek için farklı şeylere ihtiyaç duyuluyorsa daha etkili ve karşıdakine özel olabilecek türde kelimeler seçilebilir.
Karşıdakini karakteristik olarak yansıtacak, onu dışarıdan iyi gözlemlediğimizi belirtecek türde kelimelerle sohbete giriş yapmak karşıdakinin gözünde zeki ve cesur erkek imajı yaratacağından şu cümleyle giriş yapılmalı diyemiyorum.
Onu bunu bilmem yaşanmış bir olayı anlatayım 🙂 arkadaşımın anlattığı gibi çok gülmüştüm. Şöyle ifade etti; abi yazın tatile gittik. Arkadaşla 2 Hanım efendi gördük tanışmak istedik, kızlar yabancı belli, yol bulamadık. Onlarda bize bakıyordu. Ne edelim vs derken vakit geçti. Sonra onların yanına 2 tam çakal çocuk geldi. Çoçuklardan biri kıza “I love you” dedi diğer yanımdaki arkadaşı gösterip. Diğer kızada “ “you love you” deyip diğer kızı gösterdi. Ve kızlar baya güldü beraber gittiler. Benim vizyon vs hepsi yıkıldı kafamda ve şok olarak tatili yalnız geçirdik dedi 😂
Empati kurup kadın olsam ne düşünürdüm diye hayal edip bunun sonucunda önce bir süzerim o kişiye has nereden giriş yaparsam gerçekten dikkatimi çektiğini hissettirebilirim diye düşündüğün an başarı ihtimali daha da artar.
Alttaki kız merhaba iyi bir başlangıç diyor üstteki selam veya merhaba ile gelmeyin diyor. Yani anlayacağınız bu kişiden kişiye değişebilir belirli bir yolu yok. Ama gerçek reelde bu değişebilir.
Henüz tanımasanız da gözlem yapabilirsiniz, bahsettiğiniz şey kafede yan masada ilk defa gördüğün birine dış görünüşü beğenerek, tanışmak isteğiyle yaklaşmaksa işiniz zor her türlü tehdit olarak algılanır ve red yersiniz gibi geliyor. İnsanları bir süre gözlemleyebileceğiniz ortamlarda denemenizi tavsiye ederim
Ya off yoruma baya kisi yazmis ki farkli bi giris yapin ya ya ne bu tv programi mi sanki normal bi sekilde gidiveksin babacim diceksin ki aga ben seni begendim gel konusak ya da konusmayak bi kadar ya
Sade bir merhaba :)) yeter die düşünüyorum. Abartılı sözlere hala hele iltifat ederek mesaj atarak tanışmak üzerine giriş başlatırsa asla olmaz die düşünüyorum
Ben şöyle söyleyebilirim çok sofistike bir şey bekliyorsa zaten salla gitsin Selam vermek yeterli olmalı hayır zaten ilk tanışma faslı neye nasıl tepki vericeğini anlaman mümkün değil zaten telekoinetik guclerimiz yok sonucta
Lütfen selaaaam, bir şey sorabilir miyim, kusura bakma rahatsız ettiysem gibi şeyler yazmayin bu karşıdaki kadını/kızı tamamen yanlış tavlama yöntemi dikkatini çekecek başka şeyler bulmalisiniz