Bu konu için ne yapabilirim?

geçen sene bana çıkma teklifi eden bir çocuk vardı adı x olsun. onu tanımadığım için nazikçe red ettim. yakın arkadaşı instagramdan bana şey yazmıştı
x seni çok fazla sevşyor yani bunu benim söylememle inanmaya bilirsin ama tek bağlandığı kişi sensin demişti bende bi şey demedim. 1-2 ay sonra sevgili yaptı ama hiçvir şey olmamış gibi hep çevremdeydi sınıfıma geliyordu kapıda arkadaşlarıyla bekliyor beni görğnce gülğmseyip gidiyordu. bu sene onların eski sınıflarına geçtik. eski sınıfım bahanesiyle hemen hemen her zaman geliyor ve benimle konuşmaya çalışıyor hatta arada dersten kaçıp bizşm dersimize giriyor, kazara çarpmış gibi yapıp pardon diyor ve bu sürekli oluyor. ondan etkilenmeye başladım ve instagramdan istek attım. 5. dakiksa geri dönüş yaptı ondan 6 dakika sonra yakın erkek arkadaşı istek attı bende gt yaptım. sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum. dışarıda onunla sürekli karşılaşıyorum beni gördüğünde yaklaşıyor ama hiçbir şey yapmıyor sadece garip bakıyor ama bakışları çok güzell. gerçekten çok fazla üzgünüm
Bu konu için ne yapabilirim?