Erkek arkadaşım var ama yok gibi yani sizin de böyle bir şey başınızdan geçti mi?

Merhaba Arkadaşlar. Mayıs Ayı gibi birinin işyerine işim düştü. Gittim. Bana her gittiğimde anlamlı bakıyordu. Beni sosyal medyadan ekledi. Kabul ettim. Aradan 6 ay geçti bende tel nosu yok. Sadece ınsgram mesajı atıyor.5 kez cafeye oturduk. Bana cafeye oturur oturmaz hamile kedi fotosu gösteriyor. Bir kere de masadan tam kalkacakken çay şekerinin kağıdını ağzına alıp masaya doğru püskürttü. Boş kürdanı emiyor. Bir kere dolmuşta bir kadından tel geldi. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Bende sen evlimisin ya da evlenip boşandın mı diyince ikiside değil dedi. Arayan ablamdı. Engelli çocuğa bakmayı bırakmış dedi. Onu sordum dedi. Geçenlerde avmde bir kadınla Annem yaşındaki kadınla gördüm. Görmezden geldi. Bugün yine karşılaştık. İkimizde söylemeden geçtik. İkinci sefer karşılaştık. Bu sefer söyledi. Konuştuk. Elinde market poşeti vardı. Ben eve gidiyorum dedi. Bende buralardayım dedim. Kartımı doldurmam lazım dedim. Güldü yine. Kendine iyi bak dedi. Geçenlerde Babamın çalıştığı yere işi düştü. Babamın önündeki kişiye sıra vermiş. Babamla bayağı tartışmışlar. Ailem konuştuğumu biliyordu. Babam Birdaha görüşme onunla dedi. Bende şaşırdım arkadaşlar. Benimle sürekli yalnız kalmak istedi. Bir kere evine çağırdı gitmedim. İşyerinin üst katı boş dedi gitmedim. Bir gün evde kimse yok demiştim Tüh keşke ben gelseydim dedi. Sadece kötü düşünüyormuş arkadaşlar bunu anladım.

Erkek arkadaşım var ama yok gibi yani sizin de böyle bir şey başınızdan geçti mi?