Diyelim ki erkek arkadasiniz var ve evlilik yasinda birisiniz. Baska bir erkek size dese ki ben seninle ciddi dusunuyorum benimle konus sizin tercihiniz ne olur. Ciddi derken yani evlenmek icin seni buldum demek
Erkek arkadasinizi seviyor musunuz sevmiyor musunuz orasini bilemem onu siz bilceniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Eğer sevgilimle ciddiysem böyle bir soruyu duymam bile
Ciddi degilsen
yine 🙅♀️ olmaz çünkü seviyorum demek
Ama her kiz sevgilisiyle evlenmiyor ki buna ne diyorsun peki
ee herkes ayrılsın mı
Soru çok saçma 😛
😂 ciddi dusunmuyorsa diger erkege evet demesini beklerim cunku birakin da digeri mutlu olsun
Ne mantıksız bir düşünce:)
Vallahi aklım firar
Bunu su yuzden sordum evet arkadasi olabilir ama bazilarinin akli karisik oluyor ne istedigini bilmiyor falan
benim de aklım karışıyor çünkü net değilim sevdiğimle.. Çok kez başkası da olabilecekti ama Allah u Teala kısmeti bize yazmış.. yani sevgimiz de gerçek ama uzun yol aldık.. uzun bir hikaye şimdi ama alın yazısı oluyor
Iste bende tam boyle bir durumdayim bir kizi cok seviyorum ve erkek arkadasi varmis bende belki gonlunu bana verir onla evlenirim diye onunla biraz cabalayacagim cunku evlenmek istiyorum onla
Heves pesinde degilim amacim onla evlenmek sadece yoksa delimiyim bekar kiz varken onu ariyim demi
yani benim durumum çok vahim.. sevdiğini 100% biliyorum.. eminim 100% ama olmadık belkide olmicak.. ben hep hayırlısını diliyorum kendine ve ona.. bilmiyorum ki? Çok mu seviyorsun onu? Belkide nasibi sensin olabilir aslında
Off beynim yandı
Bilmiyorum
Cok seviyorum onu gormedigimda dayanamiyorum bana erkek arkadasim var dediginde bende tamam dedim ama daha sonra tekrar yemege davet edecegim onu konusmak icin
bi allah bilir ne kadar sevdigimi
Yemin ederim beni de x ünlü x seviyor kimseye anlatamıyorum ama ona rağmen sevdiğim gelse diyorum:) aşk başka dostum anlıyorum seni
Ama kaç asır oldu geleceği yok gibi
Insallah benim nasibimdir bakalim ne olacak
Ünlü x de çok acı çekiyor gibi :( yerimde başkası olmak isterdi ama gözüm ne parada ne pulda.. kuru ekmek huzur istemiştim sadece
Off ya mahvetti sorun beni
Sadece gonlunu dinle sevdigin erkege sans ver benim tavsiyem sana
Bende hayırlısı diyeyim:) bilmiyorum kafam duman içinde
Yok yok zor birsey degil bir erkek olarak sana erkekleri tanidigim icin bir sır soyleyecegim sana ilgili olan erkege gitme sadece ve sadece senin sevdigin kisi olsun yani bir erkek sana ilgi verdi diye kalbini kapmasin yani erkegin ilgisine cok kapilma sadece sev birini
Birini sev gerisini dusunme sadece sev ama san ilgi verdi diye sevme
Cunku yarin erkek ilgisiz olunca sorun cikarip ayrilanlar oluyor erkek kizi ayarlamak icin ilgi gostermis oluyor sevgi falan yok ortada
Seninde kafani karistirdiysam kusura bakma sormak zorundaydim soruyu insallah nasip olur bana bakalim
Yapmam.
Ya erkek arkadasini sevmiyorsan yine mi?
Baskasi uzerinden yorum yapacagim yanlis anlama diye eger kiz sevmiyorsa digeriyle evlenir mi sence
yapmam
Peki baskasi yapar mi
kişiye bağlı o
Anladim tesekkurler
Yapmam