Sizce ben şerefsiz miyim yoksa haketti mi?(biraz uzun ama okudukça okumaya devam edeceksiniz)? görüşünüzü merak ediyorum?

Bir kızdan hoşlanmaya başladım başka şehirde yaşıyordu bir süre sonra buluştuk ve birşeyler yaşadık sonra beni sadece arkadaşı olarak gördüğünü söyledi beni engelleyip başka erkeklerle takıldı beni sadece onunla çok ilgilendiğim için elinde tutuyordu bende çok güzel bir plan kurdum (intikam planı) tekrar sevgilisinden ayrıldı bir sürü diğer erkekten biri onun için sonra kendime tekrar bağladım bu kızı benden sadece ilgi almak için takıldığını sanıyordu 2. Senemizde tekrar buluştuk ve bu kızla yine birşeyler yaşadık ve bu kızın hamile kalmasını sağladım benden aradan bir süre geçti ve sinsi planımın o kısmı devreye girdi kız beni aradı durumu anlattı hamile kaldığını ve bende ona birdaha görüşmememiz gerektiğini bana yaptığı şeyler beni kullandığı için bende onu kullanıp hamile bırakıp birdaha görüşmeyeceğimi söyledim artık konuşmuyoruz çok üzüldü sizce ben karaktersiz miyim daha detayları anlatamadım çünkü yeterince uzun oldu ama bana çok kötü şeyler yaptı

Sizce ben şerefsiz miyim yoksa haketti mi?(biraz uzun ama okudukça okumaya devam edeceksiniz)? görüşünüzü merak ediyorum?