Icimi döktüm yardim eden birisi olursa mutlu olurum vala?

Normalde bu şekil seyleri asla kafama takmazdim fakat içimi dökmek istiyorum yaklaşık 1-1 bucuk aydır benim yakınlaşmak istediğim bi cocuk var sinifimda yakinlasmasi sanki biraz zor eskiden soru sorardim cevap verirdi ama yüzüme bakmazdi neden olduğunu bilmiyorum bu yüzden nadiren birseuler sorardim/soylerdim dediğim gibi son 1 ayda bu çocuğa kafamı taktim daha çok yakınlaşmak konusmak istiyorum eskiden sadece arkadaş olmak isterdim fakat şimdi hoslandigimi bile dusunuyorum ne kadar saçma olsa bile onunla hayaller kuruyorum bazen önümdeki sıraya oturuyor sacini oksamamak için kendimi zor tutuyorum konusmak için bi açıklık arıyorum her zaman beraber voleybol oynuyoruz çarşamba günleri ozamanlar en eğlendiğim zamanlar oluyor bi ara arkadasi ben ve o el kizartmaca oynuyorduk bi anda oynamak istedim ben ona vuruyodum arkadasi bana oda arkadaşına vuruyodu ben hızlı vurdugumda oda acısını arkadasindan çıkarıyordu komik bi andı oda arkadasida bana hızlı ve sert vuruyodu oyun bittikten sonra elime bakti sana kim vurmuştu dedim arkadaşın dedim oda çocuğa bakıp tokat attı gülerek o zamanda cok mutlu olmustum bide arkadaşının benden hoslandigini dusynuyorum sacma fakat oule gibi bi hislerim oyle diyor birde sürekli dersteyken bana bakıyor tabi bu hoslandiginin işareti değil ama içimden bi ses sanki öyle diyor bu sekilde onun benden hoslanmasini istemiuorum yoksa anlattığım cocuk beni sevmez diye dusunuyorum ne de olsa arkadasimin sevdiği kız beni seviyo arkadaşıma ihanet edemem kafasında birisidir sanirim oyle olu4sa gerçekten çok fazla üzülürüm çünkü hayaller kurdugum ve yakınlaşmak istediğim cocugun bana yüz vermesini isterim soguk davranmasini degil 🤷‍♂️ bundan önce toksik bi iliskiden cikmistim ve anlattığım cocugun beni severse tam seveceğini dusunuyorum sadik birisi oldugunu düşünüyorum onunla olursam mutlu olacağımı düşünüyorum buda böyle biseydi bu konu hakkında tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum biri bana akıl verirse mutlu olurum🤡
Icimi döktüm yardim eden birisi olursa mutlu olurum vala?