Yol gostericek birisi olursa sevinirim?

Merhabalar. Ben bekar bir kizim hic evlenmedim. Hayatta buyuk konusmamak gerek. Ben bunlari yapan kizlara cok kotu gozle baktim akilsiz falan dedim. Ama kendi basima geldi ((( evli birisiyle opustum. Ilk o optu ve kendimi o kadar kotu hiss ettim ki hata tekme tokat daldim adama….. iste gece dua ettim nolur Allahim aklimi basimdan alma diye ((
Her gun gordugum konustugum birisi yani ayni ortamdayiz. Adam bana cok ilgili davraniyordu. Ne bileyim sevkatli birisi laf etse hep beni korur kollar. Bu ilgisi hosuma gitmeye basladi. Yanlis oldugunu biliyorum ama ben adama baglandim. Ve opusme devam etti. Bunu soylerken cok utaniyorum ((( cokta pismanim. Vicdan azabi cekiyorum. Ben soyledim artik bitsin yanlis falan dedim. Oda farkinda zaten. Tovbe ettik. Ama ben o kadar kotu hissediyorum ki kendimi. Bir hata yaptim. Simdi adamla ayni ortamda degiliz 2 senedir aramizdaki iliskide bitti ama arada sirada yazar arar sorar ne yapiyorsun diye ama sinirlari asmiyoruz..
Her neyse akrabalari falan taniyor beni bu olanlari bilmedikleri icin cok akilli terbiyeli kizsin diyolar bana ben onu duydukca kendimden utaniyorum😞
Bide akrabalarindan biri beni ogluna begenmis (( cok yakin akraba hemde (( cocukda yaziyor bana sans istiyor ama ben cok utaniyorum evlenirsem karisiyla nasil yuz yuze bakarim ayni ortamlarda oluruz her halde. Ama cok duzgun bir aile. Annemlerede soylemisler annem cok sevindi. Simdiki devrde boyle aile cocuk bulmak zor kabul et diye bende istiyorum ama yaptigim seyden cok utaniyorum hemde korkuyorum. Tabi tovbe ettik 2 sene once ama yinede. Nolur yargilamayin sadece bana yol gostere bilecek birisi olursa sevinirim
Yol gostericek birisi olursa sevinirim?