Başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirirsen, başkaları için yaşıyor olursun.

Başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirirsen, başkaları için yaşıyor olursun.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Tespit etme aşamasında mühim. Özsavunma sürecinde mühim. Haricinde yoktan daha yok olan bi şey varsa benim için o da gereksizlerin, yetersizlerin, kıymetsizlerin havlamaları, nett ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Başkalarının düşünceleri ben onların fikirlerini merak ettiğimde önemlidir yani eğer ki bir konuda veya bir kişi hakkında tereddüt içerisinde kaldıysam ve elimde yeterli bilgi yoksa bu konuda en iyi bilgi sahibi olabilecek insanların fikrini almaktan gocunmam.
Onun dışında çıkabilecek boş lakırtıları kaale almam, önemsemem ve eğer gereğinden fazla ses çıkmaya başlarsa gereken şekilde o sesleri bastırırım.
Hayatımdan 3 şeyi çıkardım
1 elalem ne der
2 yalnızlıktan korkma
3 gereksiz tartışma içine girme
Dünya yuvarlak olsa da bir köşe bulup oraya çekilmek gerekiyor bazen...
teşekkür ederim
Hiç önemli değil, tabiki itibar kaybetmek istemem ama başkalarına göre de şekil alacak değilim. Kendi halimde, kimseye dokunmadan mutluca yaşıyorum ama kendime de pis niyetlilerin pis kalbiyle bakmam. Elalem ne der diye düşünüp elalemin kölesi olamam, kim ne derse desin. Ben kendimi öyle kolay kazanmadım
Cevap
13Cevap
Hiç önemli değil tabi ki.
Ben kendi hayatıma bakarım.
Onlar ister beğensin ister begenmesin bana yakışanı yaptığımı iyi bilirim.
Doğru ve gerçekten bu yaşıma kadar şaşmadım.
Kendimi kimseyle kiyaslamam kendime has olurum.
Birine benzemek ya da o yapıyor olduğu için kendimi yapmaya zorunlu hissetmek çok saçma gelir her zaman.
O yüzden diyorlar galiba Şahsına münhasır bu adam.
Kimsenin düşüncesini önemseyenlerin burnu yere sürtündüğünde geri döndüğünü de gördük.
Zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez.
Yüzde ısrar etme doksanda olur
Bir ben bilirim deme yoksanda olur.
Ne kadar bilirsen bil, bir bilene yine danış.
Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Danışan dağları aşmış, danışmayan düz yolda yolunu şaşırmış.
Üstadı olmayanın, kılavuzu şeytandır.
Düşündüğü şeyin benim hayatıma katkısı yoksa zerre kadar önemli değil
başkalarının düşündüğünü sandığı şeyleri kendi kafasında kurarak delirmenin bir önceki aşaması olur😂
Eğer karakter olarak değişmemi istiyorsa hiç oralı olmam. Başkaları için değişemem. Ama iletişim, çeki düzen vs o konuda düşünürüm niye böyle söyledi diye.
Zerre umrumda değil isteyen istediği şekilde düşünebilir. Ben kendime bakarım.
Dusunceler dogrultusunda kendimi degistirmem ama baskasinin dusuncesi uzerinede dusunurum neden boyle dusunuyo diye
Keşke önemli değil diyebilseydim ama maalesef hakkımda kötü düşünülmesi beni etkiler :(
Ailem dışında başkasının düşüncesini önemsemiyorum.
Sevdiğim güvendiğim insanlar dışında kimseninki umrumda değil açıkcası senin hayatını bir gün yaşamamış insanların yorum yapmasınıda doğru bulmuyorum
başkasının dediği değil onun dediği benim için daha önemli...
Pekte önemli değil
İnsanların ne düşündüğü zerre umrumda değil
Sevdiğim insan dışındakiler umrum dışı
Hiç Bir önemi yok artık.
Kırılmış gibisin
Peki
Çok önemlidir
hiç umurum da değil
Umrumda olduğunu zannetmiyorum
Hiç önemli değil
Asla önemsemem
Önemli değil,