Selâmlar!
Başkalarının ne düşündüğü senin için önemli midir...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Başkalarının ne düşündüğü senin için önemli midir...🥳✔
#Acid_Qeenn...🌺
Nedendir bilinmez ama sahip olduğumuz değerlerin kıymetini bilmez olduk. Derinlerde kendimize söyleyemediğimiz gerçekleri bir başkasında arar olduk. Yaşam adına ne varsa hepsini ölümün içine gömdük. Çaresizlikten çareler üretip onlarla avunduk, sevgimizi parçalara ayırıp olmayan kalıplara sokmaya çalıştık. İhanet ederken ihanete uğradık. Böldük kendimizi, sonra da tekrar toplamaya çalıştık. Bir sonraki yalanımızı, bile bile tekrar tekrar söyledik. Nedendir bilinmez ama sahip olduğumuz kudretin kıymetini bilmez olduk. Yarının ne getireceğini düşünmeden bugünü dünle geçirdik. Başkaları için başkalaştık. Verdiğimiz kararların sonuçlarına katlanamadık, çözümler yerine problemlerle uğraştık. Nedendir bilinmez ama sahip olduğumuz inancın kıymetini bilmez olduk. Sırtımıza bize ait olmayan çuvalları yükledik. Kendimizden ziyade başkalarıyla barışık olmayı tercih ettik. Saygıda kusur ettik, sevmedik. Oturup armudun düşmesini bekledik, bir başkası için dualar etmedik. Nedenini bildiğimiz halde, bilmezden geldik. Ve bu şekilde katlayarak devam ediyoruz.
Öyle içimden geldi..😏
Kalemine sağlık...🌺
Başkalarının ne düşündüğü benim için önemli değildir.. ama ben sevdiğim ve değer verdiğim insanların fikirlerini önemserim her zaman ya da benim hakkımda düşündüklerini.. çünkü kötülüğümü düşünmezler.
Cevap
29Cevap
Başkaları benim kedimin pipisini yesin 😃
😄😄😄
İnsanların düşündüklerine yön vermek tamamen saçmalık diye düşünüyorum. Ben insanların bana olan davranışlarıyla daha çok ilgiliyim. Kötü zanda bulunduğum insana bile iyilik yapabilirim bu benim yapımla alakalı bir şey. Onun nankörlüğü anca beni bu iyilikten vazgeçirir. Yoksa saf, s*lak, istediğimi yapıyor, işimi kolaylaştırıyor... Gibi düşünceler onun içsel savaşı benimle katiyen alakası yok çünkü ben onun amacını bilerek amacına uygun davranırım ki yanlış yapacaksa en başta yapsın. Yani zihnin içi okyanus gibi olabilir ama o zihne başkasını sokup onu orada boğmak da o sokanın işi, sokulana bi zararı yok. 🤷♀️
Bunu yönetmeyi öğrendim, yani benim için sağlıklı olan düşünceleri ve tamamen kötülükten doğan düşünceleri ayırt edebiliyorum, beni etkilemiyor fazlaca. Büyük bir çoğunluğu kötü niyetten doğduğundan sorun çıkarmıyor, eğer kafamı karıştırıyorsa benimde benzer fikirlerim ve kara karışıklığım vardır o konuya dair, bundan dolayı tekrar bir değerlendirmeye alıyorum tabii. Bu da benim kendim için sağlıklı düşünmem oluyor, kötü niyeti kendi iyiliğim için kullanmış oluyorum. 😄
Sevdiğim bir insansa ne düşündüğü önemli. Kendimi ifade etmeye anlatmaya çalışırım. O da anlamaya çalışırsa tabi ki. Bunu benim için yapan olursa da kıymetli ve değerli olur.
Yeni başladığım arkadaşlıklarda ön yargılarını sürekli atak olarak kullananlara 1 kere anlatırım. Israrla ön yargısını kırmıyorsa çok fazla uğraşmaya gerek yok. Ve hakkımda ne düşündüğünü de çok önemsemiyorum. Herkes kendine yakışanı yapar nihayetinde.
Başkalarının ne düşündüğünün benim için pek bi önemi yok.
Başkalarına göre yaşarsan kendi hayatını yaşayamazsın. O yüzden umrumda değil, çünkü nasıl anlamak istiyorlar sa öyle anlıyorlar, herkes kendi kapısının önünü süpürsün derim, kafa nereye ben oraya.
Başkalarının ne düşündüğü değil zerre umrumda.. Hiç kafa yorup düşünemem kim ne dedi diye. Kendi hayatım neyi nasıl yapmak istiyorsam yaparım öyle..
Merhaba,
Başkalarının ne düşündüğü önemsiz sadece sevdiğim kişilerin ne düşündüğü önemli ancak sevdiğim kızın düşündüğü hepsinden daha önemli ve etkilidir, varsa yoksa aşkım, aşkım da aşkım! 😅
Başkasının dediği düşündüğü burdaki pembe altinda gezen bulluklulerin bullugunde olsun. Kimseyi iplemem kimse ne der diye yaşamam.
Bu çok umursadığımız bir seymiş gibi görünse de maalesef toplumsal normla gereği umursamak zorunda kalıyoruz
*umursamadığımız olacaktı o ya 🤦🏻♀️
Önemli tabii ki. Benim hakkım da birşeyler düşünenlerden herkes umurumda değil. Amirlerim ve yakın arkadaşlarım önemli. Gerisi fıs.
Herkesin değil tabiki.
Önemsediğim birisinin ne düşündüğü benim için önemlidir mesela
Hayır değildir, başkaları hakkımda ne düşünürse düşünsün ben benim ve kimseye de benzemem
Değer verdiğim insanların düşüncelerini önemserim.
Hayıe. Ben bütün başkalarını sildim hayatımda. 3-5 kişi biz bize iyiyiz
önemlidir daha çok değer verdiklerimin ne düşündüğü benim için önemlidir
Bir az önemli ama bu olduğum konum yda konuya göre deyişen durum
sevdiğim insnaların ne düşündüğü elbette önemli
gerisi fifi
Ne kadar önemsemiyorum desem de bir yerde canımı sıkabiliyor
Elalem için yaşamam bu kesin. Ancak yanlışımı eksiğimi gösteren eleştirilere kulak veririm.
Başkalarının ne dediği benim umrumda değil keyfimin ne dediği benim umrumda 😇
Eskiden önemliydi ama şimdi şeyimde bile değil
Konuya göre değişir. Benim hakkımda ne düşündüğü önemlidir mesela.
Başkalarının bir önemi yok bence sevdiğim değer verdiğim insanların ne düşündüğü önemli.
Eskiden umrumdaydi şu an kim ne düşünürse düşünsün umrumda olmaz ( kötü yorumlar için)
Başkaları benim için ne düşündüğü umrunda değil
Değer verdiğim insanların ne düşündüğü önemlidir gerisini sallamam..
Ailemden ve arkadaşımdan başka kimsenin ne düşündüğü zerre umrumda değil
İsteyen istediğini düşünsün, beni alakadar etmiyor..
Sevdiklerim olursa önemli
Hiç umrumda bile değil. Bu yaşıma kadar beni daha tanıyamadılarsa kimseye kendimi ispat edemem.
Hiiç değil ve bu yüzden kız arkadaşım bana karşı doğru konuşmadı gevşeksin dengesizsin bilmem ne falan
Bir iki dışında kimin ne dediği umrumda değil.
Hiç önemli değil.. sıfır.. kim neyi nasıl istiyorsa öyle algılaya bilir,, ilgilenmiyorum
Başkaları kim köpek 🤔
Başkalarının kim olduğuna bağlı
Hayır hiç umrumda değil. Kendi bildiğimi okurum.
Hiç umurumda olmaz ne düşündükleri.
Tabikide kendi düşüncem her zaman
Sevdigim deger verdigim biriyse önemsiyorum
Hayır değil benim ne düşündüğüm önemli
Ailem ve sevdiklerim dışında tınn.
Hiccc umurumda bile değil
Hayır hiç bir zaman el ne der diye yaşamadım
Eh işte olmasa daha iyi
Bana faydası olan her düşünce benim için önemlidir
Evet önemlidir. Beni güldürürler. 😂😂
Değer verdiklerimiz düşünceleri önemli
Asla