İnsanların düşüncelerine önem verdiğim kısım sadece empati. Eksik olduğum detayları araştırıp öğrenmeyi, eğer anlamıyorsam sevdiğim insanlar ile sohbet edip buna kendimi empoze etmeyi sağlıyorum. Ama aile ve ilişki konularında kesinlikle kimsenin düşüncesi ile hareket etmiyorum, edilmesinide uygun görmüyorum. İnsanların her konuda gereksiz düşünceleri olduğu için böyle durumlara düşüp üzülmelerini istemiyorum. Yemek, mutfağında aşçıya, duygular düşünceler insanda en güzel kalbe hitap etmeli
Bu söylediği şeye göre değişkenlik gösterir ama bir şey konusunda karar verici olacaksam başkalarının düşüncelerinden ziyade kendim ne istiyorum, ne düşünüyorum ona önem veririm.
Önem vermiyorum, bildiğimden de şaşmam. Ama yine de hakkımda konuşulması hoşuma gitmez. Ben düşüncelerini önemsemiyorum diye hakkımda konuşma hakkına sahip olduklarını sanıyorlar.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Aslında aklı başında olan herkesin düşüncesi benim için gerçekten de değerlidir. Burada önemli olan kimin, neyi, gerçekten ne niyetle söylediği. Kimsenin söylediklerine önem vermemek sadece kendi söylediklerine öncelik vermek bir süre sonra insanları yalnızlaştırır.
Bu huyumu gerçekten sevmiyorum ama son derece önem veririm. Arkamdan olumsuz bir şey söylendigini duysam moralim bozulur. Son zamanlarda bunun moralimi bozmaması icin çabalıyorum aman banane desin dursun diyebiliyorum ama işte akıldan neler neler geçiyor.
Takkeli bir hoca profilinin pembe nickli olmasini hic düşünemezdim, şimdi düşünüyorum ayni sey benim icin de gecerli. Baskalarinin düşüncelerine cok fazla takilmiyorum aslinda ama kendimde kendi nickim icin pek iyi birsey düşünmüyorum pembiş nedir yau. 1 Nisan cabuk gecse bari Ldsjksj
Başkalarının düşünce ve fikirlerini önemserim. Katılmadığım yerler varsa bunları belirtirim belirttiğim de aynı olgunluk ile karşılamaz ters tepki verirse birdaha çokta önemsemem
En İyi Cevap