Sosyal medya kullanmayan erkek olur mu? Ve bu tipler evlenilecek erkekler mi sizce?

Biriyle görüşüyorum. Takipleşelim dedim. Ben sosyal medya kullanmiyorum dedi. Hic mi, hicbirini mi dedim. Evet telefonumda bir whatsapp vardir. Bunu da yine iş ve aile, arkadas icin kullaniyorum. Geri kalanda iş güç icin gerekli olan diger uygulamalar. Telefonda da iş disinda cok vakit gecirmem dedi.

Adama bu ozelliginden dolayi hayran oldum diyebilirim. Gunumuzde sosyal medya iliskilere cok zarar veriyor çünkü. 2 kiz arkadasim sosyal medya yuzunden ayrildi. Biri dmden baska kizlarla gorusuyordu. O yuzden ayrildi. Digeri ciplak, acik secik kizlarin fotolarini begenmisler o yuzden bitirdi. Digeri evliydi, eşi bircok kizin fotosunu beğenip, yorum atmis, alevler atılmış, yurunmus. O yuzden bosandi.

Adamin telefonunda şifre bile yok. Gunumuzde artik boyle adamlardan olur, guzel iliski yürür, evlenilecek tipler bunlar diyebilir miyiz? Isterse bende kapatirim hesabi sorun olmaz. Zaten kapalıydı, her seyin online oldugu dönemde acmak zorunda kaldim.

Tabi yapan adam her turlu yapar boyle uygulamalara gore pay bicilmez ama sosyal medya buna daha cok firsat veriyor ve insani dürtüyor bence. Esegin aklina karpuz kabugu düşürüyor sosyal medya.

Sosyal medya kullanmayan erkek olur mu? Ve bu tipler evlenilecek erkekler mi sizce?
Cevapla