Erkekler internet ve sosyal medya olmasa paşa paşa evlenirler diyorum sizce?

internet ve sosyal medyaya güvenip evliliğe gerek yok diyor çoğu kadına buralardan ulaşıyor ama bugünden itibaren internet olmasın bakın herkes nasıl evleniyor ekonomiyi bahane etmeden :)
Bu sadece erkekler için her iki cinsiyet için de geçerli bir argüman çünkü kadınlarında sosyal medya sayesinde seçeneği çok fazla hatta erkeklerden katlarca daha fazla. Mesela bir kadın ayrılmak isteyip sosyal medya sayesinde 2 saat içinde eskisinden çok daha iyi bir erkek bulabilir. Kadının çirkin ya da güzel olması bunu etkilemez. Ancak erkeğin kendisini kanıtlaması lazım yoksa olmaz.
Zaten bir erkek sosyal medyada kız tavlayıp dışarıdaki kadınlarla iletişim bile kuramıyorsa o güvensizin tekidir. Bir halt olmaz ondan. Ben sosyal medyada yazışmaktansa yüz yüze görüşmeyi tercih ederim mesela.
Cevap
8Cevap
O dediğin öyle olmuyor işte. Bir kısım için haklı olabilirsin ama belli kısımlar için internet olmasa bile yine evlenemez
internet sonsuza kadar kesilse benim haklılığım kanıtlanır :)
Olabilir ben kendi adıma söyledim. Yani internet olsun olmasın yine de evlenmiyoruz. Bunun diğer nedeni kadınların fazla kriterleri olması, aşırı düğün masrafları vb
şu an internetin rahatlığıyla bi kadından istediğin zaman ilgi alabildiğin için kadın vucudunu istediğin zaman görebildiğin için böyle diyorsun, kesilsin bi sonra gerekirse kredi çeker evlenirsin :D
İlginç bir yaklaşım, olabilirdi neden olmasın. Instagram kızları, onlyfansçılar falan delirirdi ama onu da düşünün.
Aslında daha başka sebepler de var ama bu d etken tabiki
internet bugünden itibaren kesilsin ve hiç gelmiceği garanti olun emin ol hepsi evlenir mecburen aşırı zenginler dışındaki herkes yani
O özgüveni düşük olup sadece sosyal medyadan kadınlara ulaşabilen erkekler için geçerli dışarda daha çok kadın var
hahahahh ya dışarda nasıl daha çok kadın var senin ilçendeki kadınlar nasıl dünyadaki total kadın sayısından büyük olabilir
Ankara 'da 6 milyon insan yaşiyor 3 ü kadın olsa bunlardan en kötü 500 bini bekar olsa yeterli değilmi :D
Valla hangi erkek evlenmek istemiyor anlamıyorum evlenmek istiyorum ben ama ciddi düşünen kız yokki kimse ciddi düşünmüyor
Sosyal yaşam denen bir şey var
ya boşversene sosyal ortamda kızların yanına gidemezler zaten onu geç, internet olmasa bu kadar kızla aynı anda konuşamazlar tanışamazlar çevreleriyle kısıtlı kalırlar
Sosyal ortam da kadınların yanına gidemeyecekler mi?😂 Buna nasıl emin olup da söyledin. Bence sen asosyal biri olmalısın
@ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq sence kaç kişi gidiyor? ama herkese takip atıyorlar. takip attığı kişi sayısı kadar tanımadığı birinin yanına yaklaşıp tanışalım mı diyen var mi sence.
sosyal medyadaki çeşitliliği asla bulamazsın internet seni dünyanın her yerine ulaştırıyor. kaç kişi konserde tanıştığıyla bi etkileşim sahibi olup sonrasında flört olabiliyordur? ama en özgüvensiz erkek bile sosyal medyada aynı kizi görse takip atar
ya he aynen sen yüz yüze tanışıyorsun ama erkeklerin %80i buna cesaret edemez, bana takip atanlar gerçek hayatta görse yanima gelemez internetten insanlar cesaret alıyor bunu kabul et etme böyle bu
tamam sen sokakta direkt tanışıyorsun kanıtladın kendini tamam sakin erkeklerin çoğunun böyle değil cesaret edemez Instagram falan olmasa gidip tanışamaz ama Instagram sayesinde takip dm like atar herkes dünyanın her yerinden insana ulaşır
Yine evlenmem
emin ol, internetin gitmiceğinden emin olduğunuz için böyle diyorsunuz
Siz kadınlar içinde geçerli bence
yo kadınlar evlenmek istiyor erkekler internet olduğu sürece evliliğe ikna olmuyorlar
Kadınlar içinde geçerli. İyi seçenekler var bulurum diye burun kıvırıyorlar
Sanmam
En İyi Cevap