Zor ama bulunur. şu an sevdiğim insanla sosyal medyada tanıştım. Zaten doğru kişiyi bulunca hissedersin. Gerçi hisleriniz kuvvetli olması lazım olmasa bile konuşmalarda illa ki sana kendini iyi hissettirecek, her zaman seni mutlu eden biriyle konuşuyorsan ve eminsen belki de doğru kişi o dur. :)
Ben eşimle Facebook'tan tanıştım yıl 2011 de şimdi evliyiz ikinci çocuğumuz yolda çokta mutluyuz bu biraz insanın art niyetli olup olmamasına bağlı eğer ben kötü bir insan olsaydım çok kişiyi kullanır atardım karşındaki insanı her zaman çok iyi analiz etmen gerekli.
İnternet üzerinden tanıştık sevgilimle, çok şans eseri bir tanışmaydı. Birkaç gün önce 11. ayımızı kutladık. Bulanabiliyor yani. Ben tamamen şans meselesi olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar sanaldan çok fazla insanla iletişim kurup sohbet ettim. Kimisiyle yılları gördüm kimisi sadece günlerden ibaretti. Ancak ona rağmen tanıdığım çoğu kişiden yana şanslıydım. İyi insanlarla tanıştım gerçekten ve birçoğundan çok güzel şeyler öğrendim. Sanırım sanal dünyamın da son şansımı da 11 ay önce kullandım. Sosyal medyadan illa sevgili değil bir arkadaş bile olsa edinmek ve hatta buluşmak yaşanması gereken deneyimlerden biri olabilir. Her türlü insanı tanımış olup sahaları başkalarına bırakıyorum..
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
Bir insan özünde neyse dikkatini çekende o olur. Esprili biri şakalar yapan insanları takip eder ve ona göre birilerinin etkisi altına girer, moda severler moda severlerle takılır. Bülbül bülbüllerle uçar karga ise kargalarla, yani anlamak istediğin şey kişi kendisi iyi olursa iyilerle karşılaşır normal bir bireyse normal bireylerle karşılaşır. Sosyal medyanın handikapı, kızlara yazan erkek çok olunca içlerinden birini seçen kıza çok kolay ulaşan erkek kızın değerini anlamıyor. Seçilen erkek sadece bir kız tarafından seçilmiyor bir çok kız tercih ediyor. Hal böyle olunca bu defa erkek kendisini seçen kızlardan tek tek bal alarak yoluna devam ediyor. Böyle olunca sosyal medya kötü, sosyal medya kaka oluyor. Biz doğru düzgün kullansak her şey çok daha iyi olacak fakat asıl sorun bizde ;) olayın özü herkes layığını buluyor. 😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında sosyal medya veya reel diye ayırmamak lazım. Bir insan neyse odur. Karakterli biri sosyal medyada da karakterlidir. Reelde biriyle tanışmak çok zor. Sanalda da çok fazla seçenek var ve karşındaki sana ne amaçla yazıyor anlamak zaman alıyor bazen.
Sosyal mdya bir hayat degil bir aractir. Sosyal medyadan tanisilamiyacagini dusunen biri soayal medyaya cok inanan biridirki bu cok tehlikeli bir bakis acisi. Arac olarak bakmak lazim.
Ön hükümlü değilim 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı Yasemin Özilhan tadında bir garı bulursam... Her şey mümkün
Belli olmuyor belki denk gelebilir. Belki şu an zamanı değil senin için. Belki bunun için senin çabalaman gerek ya da karşı tarafın seni bulması gerek. Hayat işte sürprizlerle dolu her an hepimiz için güzel şeyler olabilir.
Denk gelirse biri bence acele etmeyin derim olabildiğince tanımaya çalışın çünkü mesafelerden dolayı bilindiği üzere kendini bambaşka biri gibi anlatanlar olabiliyor.
Bir buçuk senedir beraberiz ve gayet iyi bir ilişkimiz var maşallah diyem de bari nazar değmesin😂😂 çok da nadir kavga ederiz toplasan 5 kez belki kavga etmişizdir