Merhaba, Mesela ben yakın zamanda Instagram hesabımı kapattım yani hesabı tamamen sildim açıkçası sosyal medyada çok fazla vakit geçirmek yerine dini konularda bilgi edinmeye tercih ederim.#KurtBeyazı
Evlenirdim ya. Sosyal medya kullanan evli kişileri görüyoruz. Çoğu eşlerine bile zaman ayırmıyor, sadece sosyal medyada saatlerce vakit geçiriyorlar. Zaten şimdiki boşanmaların sebebi genelde sosyal medyadan kaynaklı oluyor. Evleneceğim kişinin sosyal medya kullanmasını istemem. Hani sosyal medya derken instagram gibi siteleri kullanmasını istemem ama wp kullanabilir tabiki.
bende whatsapp ve Twitter kullanıyorum tek. ilk facebook u kapattım. instagram açık ama 4 senedir öylece duruyor sadece resim yapıp paylaştığım bir sayfam var. insan rahatlıyor vallahi. o bunu yapmış şu bunu yapmış.. insan acayip komplekse giriyor, mutsuz oluyor. böyle rahatım
Bu önemli bir şey değil yani evlilik yapmayı düşünmüyorum ama böyle bir şey eğer evlilik yapacak olsaydın benim kararımı etkilemezdi ama hayatında hiç sosyal medya kullanmamış olması yani beni etkilemez ama kendisi için çok büyük eksi artık her şey sosyal platformlar üstünden dönüyor çünkü
Merhaba. Sosyal medya kullanım şekline göre faydalı ya da zararlı olabiliyor. Hiç kullanmayan biriyle tabi ki olur yani sıralamalarımın arasın da bu yok mesela. Kullanmayan kişinin ilgisi alakası daha çok sende olur. Foto atma derdi story atma derdi vs bunlar olmaz.
mümkünse öyle birini arıyorum zaten, sosyal medya kullanmayan ilgilenmeyen, o parti senin bu ortam benim gezme aşığı olmayan daha evcimen birini istiyorum dışa dönük bir kadınla yapabileceğimi sanmıyorum.
Ben kendim sosyal medya kullanmıyorum, karşımdaki kişide kullanmıyorsa sıkıntı değil elbette. Kimisinin zamanı olmuyor, kimisinin hayattaki hedefleri daha baskın oluyor.