Durduk yere küfür ediyor. Yani onunla tartışmıyorum bile!
Sizce affedilir mi? Yani kızgınlıkla hoş olmayan davranış ve küfür edilmez, biri sizi kızdırmayın sürece. Siz ne düşünüyorsunuz?
Durduk yere küfür ediyor. Yani onunla tartışmıyorum bile!
Sizce affedilir mi? Yani kızgınlıkla hoş olmayan davranış ve küfür edilmez, biri sizi kızdırmayın sürece. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tabi ki rahatsız olman normal Ama evet o an ki kızgınlıktan diyor böyle durumlarda Mantık devre dışı Fakat kendini kontrol etmeyi öğrenmesi gerekiyor. Ziraa bu agresif ve sinirlilik hali kontrolsuzse yarın öbür gün alakan dahi olmadı halde sana yansıyabilir. Biz zaten bu yüzden alfa flean diye piskopat peşinde koşmayın sonu dayak veya cinayetle biter diyoruz. Kontrolu yok yani birisi sinir eder Patlamaya hazır pimi çekilmiş bomba gibidir Gık dersin sana patlar
Belki sinirli bir anına denk gelmiştir, söylemiştir. Olabilir insanlık hali. Ama bunu durup dururken sürekli tekrar ediyorsa yemişim insanlığını. Yol yakınken geri dön.
Birkere değil günde 20 kez tartışıp küfreder !
Cevap
10Cevap
Aldatılmayı ve küfürü affetmem asla. Bugün sinirden küfürün yarın şiddete ilerlemeyeceğine inanıyor musun? İnşallah yanılan ben olurum.
Allah korusun tövbe. Kodlama la :))
Kodlama derken?
Yanılan ben olurum dedin ya o yola sokma beni !:) Yani akıllı adım atıyım. küfür şiddete ilerler zaten küfür asıl şiddettir ve niyetidir kişinin Yani farkındayım.
Benim seni bir yola soktuğum yok. Fikrimi söyledim sadece. 😊 Şahsa karşı küfür dediğin gibi, ben de katılıyorum.
hiç hoş olmayan edep dışı davranış hele hele bir bayanın yanında küfretmek çok itici bişi
Yani gerçek niyeti bana zarar vermeye çalışmaktı !, kızgınlıktan küfredip tartıştım diyerek kendi mazeretine sığınıyor dimi?
Burcun ne
Sevse küfür etmez dimi? Sevmediği için tartışıyor ve küfür ediyor doğru mu?
Sana mı?
Hayır affedilmez başta neyse o hep öyledir sonradan kimse değişmiyor
Olur arada öyle şeyler
Haklısın. Ayrılmayı mı düşünüyorsun?
Bir gün seni balkondan atıp psikolojik sorunları vardı diyebilir
Küfürbaz insanla hayat geçmez
Çok ciddiye alıyorsunuz bu hayatı
Sorumun cevabı bu değil gereksiz konuşma !
Hayir asla
engelle geç eğitimsiz biri ile olma
edilmez
Edilir sevmese ana bacı düz gider mi (!)
Sevmediği için mi küfrediyor Yani?
Sevdiğini mi düşünüyorsun gerçekten
Senin fikrini sordum? Sevmediği için mi küfür ediyordu bana?
Dur çocuğa sorayım jdjdj hepiniz psikolojik rahatsızsiniz
Sensin psikolojik rahatsız ! Sana iade ediyorum senin bilinçaltın iptal iptal iptal
Küfür ediyor ve beni seviyor mu. Diye düşünebiliyorsun hala kendisine saygısı olmayan varlıklara dönüşünüz hiç bir işe yaramayan erkekler için, kendinize gelin be
Edilmez
Tabii ki edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?