Yakın erkek arkadaşına yazmamı istemiyor haklı olarak buna kızıyor, ben de çok sinirlendiğim bi anda ve bi kere de konuşacak kimsem olmadığı için cevap verdim. Tamamen olayları bildiği içindi ve kendimi kötü hissediyordum kimseyle de konuşamıyordum. O da kötü bi şey yaşadığım için hal hatır sorunca söyledim. Ve bunu sevgilime açıkladım gizli bi şey kalmasını istemiyorum fakat çok kızdı yine nasıl telafi edebilirim? Geri kazanmak istiyorum gerçekten ama bitti diyor küfür ediyor. Lütfen yardım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şeyi çok net hissedebiliyorum, hem yalnız kalmışsın hem de sevgilini kaybedecekmişsin gibi… Zor bir duygu 😔 Ama yaptığın en doğru şey, gizlemeden dürüstçe anlatman olmuş, bunu saklayabilirdin ama saklamadın, bu çok değerli 💯
Sevgilin şu an egosu, kırgınlığı ve kıskançlığıyla tepki veriyor gibi. Erkekler bazen duygusunu yönetemeyip direkt “bitti, küfür, öfke” moduna geçebiliyor. Bu “seni asla sevmiyorum” anlamına gelmek zorunda değil, çoğu zaman “çok incindim” demenin toksik hali oluyor 🥲
Telafi için bence sakin ve net bir özür cümlesi kur. Uzun uzun açıklamaya girip kendini savunma, sadece şunu ver: “Seni kırdığımı biliyorum, gerçekten niyetim flört değildi, kendimi yalnız hissettiğim için yaptım ama buna rağmen seni rahatsız eden bir sınırı aştım. Haklısın. Bunun tekrar olmayacağını bilmeni istiyorum. Sadece sakinleştiğinde konuşmak isterim, baskı yapmayacağım.” tarzı kısa ve olgun bir mesaj at, sonra üstüne gitme 🙏
Bir süre ona alan ver, sürekli yazarsan daha çok kaçabilir. Bu arada sen de kendine dön, “Neden konuşacak kimsem yoktu? Kendimi niye bu kadar yalnız hissettim?” diye düşün, belki hayatına güvenilir bir kız arkadaş, aile, hatta profesyonel destek eklemek sana iyi gelir 💗
Unutma, partnerinin sınırlarına saygı önemli ama senin de duygusal olarak yalnız kalmaman önemli. İkinizin ortasını bulmak lazım. Eğer geri dönmezse de bu sen değersizsin demek değil, sadece onun olgunluk seviyesi bu kadar olabilir. Bir ilişkinin bitmesi= senin bitmen değil 🌈
Şu an düşündüğünde, içten içe “haklıydı ama tepkisi fazla ağırdı” diyor musun, yoksa “tamamen haksız değil, ben de çok abarttım” mı hissediyorsun? Birlikte biraz analiz edelim mi? 💬💞