Bu durum beni bunalttı ne yapabilirim?

3 aylık bir ilişkim var. daha ilk başından beri her birileri bişey diyor. bizi teyzesi tanıştırdı. işte ilk görüşücez ben vakit bulamadım sürekli bugün ayarla görüşün yarın ayarla görüşün diyip duruyordu bunalmıştım ozamanda hatta iptal bile edecektim. sonra görüştük sevgili olduk. sonra başka ısrarlar olmaya başladı annesiyle tanış tanıştım. sonra annesi annenle tanışmak istiyorum diyor erken diyorum yine ısrar ediyor. erkek arkadaşım bana niye sevgilim hayatım demiyorsun diyip duruyor. uyumadan iyi geceler yaz diyor. teyzesi gelmiş işte yorulmuştur git ona sürpriz yap, yardıma git, yanına uğra falan o kadar bunaldım ki. canım değilim görmemiş bilgisiz bir insanda değilim ama rahat bırakmıyorlar ki kendim isteyim yapayım düşüneyim izin vermiyorlar. hep bir yorum yapıyorlar. hep yapmam gereken bişeyi söylüyorlar. ve gerçekten soğudum. bunaldım. bide direk evlilik konumuna soktular beni kesin evlilik olacak gözüyle bakıyor ailesi. ben tanımaya çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum demek istediğim de yanlış anlaşılıyor galiba ne yapacağımı şaşırdım bunaldım

Bu durum beni bunalttı ne yapabilirim?