• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgi sözcükleri ile ayrılan çiftler size samimi geliyor mu?

ballı_çörek1
ballı_çörek1 Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
65
Yapay Zekaya Sor

Bence ayrılık dediğin kavgalı sövmeli olur :D

Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Çift Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1berfin
    1berfin Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.

ben kendi kendime cikardim hayatımdan simdi. Numaranı silmeyecegim sürün köpek. Benimde adım berfinse eğer biraz gururu kaldıysa biraz onurum kaldıysa biraz kendimi biliyorsam çok sabrettim ama artık yeter. Yeter artık dayanamıyorum yoruldum. Ben bi karar verdim bu gece benim cabamla olan hersey artik olmayacak.
    bitiriyorum seni sessizce cikariyorum hayatımdan bana kurban ol ve benim gibisini bulamazsın mumka arayacaksın sürün köpek seni icimde bitirdimmm SEN BENİ YOK SAYAMAZSİN öldür ama bunu yapma öldür yemin ederim öldür ama bunu yapma. Bakalım ne olacak bunfan sonra yaptığının aynısını yapacağım. Gerçi sen o kadar kardeşimsin ki sana işlemez bunlar. Yoksun artık benim için ben senden geçtim bu gece sen kimsin ASIL BEN SENİ YOK SAYIYORUM EBEDİYYEN.

0
    1 Yorumla
    • 1berfin
      1berfin
      +1 yıl

Çok yaşa

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Hayır ya böyle mesajla yapmak anlamsız geliyor görüntülü ya da sesli konuşmak varken hatta direkt yanına gidip öpüp koklayarak böyle hatta bunu her zaman yapmak da anlamsız geliyor yani her gece iyi geceler demek zorunda değilsin ki😂

0
    0 Yorumla
  • Torquay
    Torquay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Valla yaşadım aynısı bir an benim sohbetim mi sandım 😂😂
    Ayrılık için farklı nedenler oluyor iki kişiyi aşan durumlar o yüzden olabiliyor böyle süreçler.
    Güzellikler ile veda ediliyor ne kadar üzücü olsa da.
    Umarım o da kendi hayatında mutlu ve mesut yaşıyordur.

0
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Böyle saçma ayrılık hiç görmedim ve duymadım açıkçası :D bence bu trol amaçlı hazırlanmış bir konuşma gibi geliyor bana duygu hisseden birisi böyle davranmaz illa ki ayrılık esnasında bir taraf çünkü :D

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

78

Cevap

84

Cevap

• 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

"Bu kadar seviyorlarsa neden ayrılıyorlar" diye düşünmedim değil. Çünkü bu kadar birbirini seven insanlar mesajla ayrılmaz, konuşarak bitirir. Yani bana yapmacık geldi. Gerçi görsel trol olabilir belki ama biten ilişkide bu kadar pozitif bitmez. O yüzden bu şekilde olan ayrılıklar yapmacık geliyor bana.

3
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Sevgi bitmiş, dostluk kalmış sadece severek ayrıldım diyenlere zerre inanmıyorum.

Seven ayrılmaz çabalar bir yolunu bulur sevdiği ile olur. Görsel bana sadece biten ilişki sonrası iki kişinin iyi kalnak adına yalandan sevgi gösterisi yaptığını gösteriyor.

0
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Gelmiyor, o beddua edilecek bela okunacak hak helal edilmeyecek😄

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.

Hiç samimi gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • menesselal
    menesselal Takip Et
    Bilge Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl

severken ayrıldığınızı düşünüp dertleniyorsanız, büyük bir yanlış anlaşılma için dertleniyorsunız, derdinizi seveyim 😂
    severken ayrılmak için bir kaç neden vardır ki onlar şunlardır;
    taraflardan biri ağır yalancıdır
    taraflardan biri müebbet hücre hapsi yemiştir.
    taraflardan biri hayati fonksiyonlarını yitirmiştir.😂
    gerçek sevginin önünde durabilecek hiç bir olgu, olay, kişi, veya şart yoktur.

1
    0 Yorumla
  • zemherigameplay
    zemherigameplay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında o kişileri tanımak lazım net bi yorum için ama bilmiyorum kavga ederek ayrılanlar var ya da uyumsuz olup kavaga ederek ayrılanlar var bide böyle bizden olmaz diyip iki taraf birbirlerini anlayarak ayrılanlar var bence en sağlıklı ve en iyi yöntem bu son söylediğim diğerleri çok kırıcı ve kötü yollar

0
    0 Yorumla
  • Büşra_ben
    Büşra_ben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Balli çöregim baya yanlis dusunuyosun yetiskin (yetisebilmis) insanlar hayatindan her hangi birini cikartirken sövmeye ihtiyac duymazlar tartismayla biten bi ayrilik soz konusu oldugunda da en az hasarla ve en makul sekilde sonlandirirlar. Her ayriligin amaclarindan biri karmasaya son vermek ve netlik saglamakken son gorusmede karsilikli saldiriya gecmek akli dengesi yerinde olan insanlarin isteyecegi ve yapicagi seylerden degildir.

0
    0 Yorumla
  • youngsailor
    youngsailor Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.

Yani bu durum çiftler arasında değişkenlik gösteren faktörler haliyle samimi ve laçka durumlar o anki yapıyla değişkenlik gösterir bence en samimi ve içten olanı biraz öfkeli biraz sevgi dolu arafta kalan ayrılıklar olmalı 😂 sevdiğini ne öldürcen nede süründürcen tam arada bırakıcan

0
    0 Yorumla
  • semisl
    semisl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu sözcükler ile gelmez ayrılırken elbette illaki kötü bitmek zorunda değildir ama yinede sevgilim aşkım diye de zor olur yani

Ben ve eski sevgilim severek ayrıldık ama aşkım canım cicim diye gitmedik ikimizde şu an mutsuz o evlendi mutsuz ben yalnızım hergun aklımda o mutsuzum abi mutsuz ailemle onun arasında kaldım vs yapamadim hakkima girdiler hergun uykudan uyanıyorum akşam ise gidiyorum o gece yalnızlığın da hiç aklımdan geçmiyor her gün onunla dinlediğimiz şarkıları dinliyorum

0
    16 Yorumla
    • Sinirliguzinabla
      Sinirliguzinabla
      +1 yıl

Uzdun kardes

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Neden ya üzülme yinede kardeşim

Yorumla
    • Sinirliguzinabla
      Sinirliguzinabla
      +1 yıl

Keşke kavussaydiniz be yaa iki tarafta mutsuz kalmış üzücü🥲

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Evet öyle ben askere gidecektim ve 1 sene vardı pandemi oldu iptal oldu 6 ay sonra gittim 1.5 sene oldu yani ve ben adkercen geldim PC de numarası varmış denk geldi yazdım ve 2 aylık nişanlıyım seni bekledim dedi çok koydu içime sonra mutlu musun dedim seviyor musun dedim sorma bunu dedi ısrarla sordum seni çok sevdim dedi ve herşeyi yaktı bu cümlesi ama ailem sebep oldu bize 😌 hayatta en büyük pişmanlığım bu geçen gün ise rüyadan uyandım rüyamda sevdiğim evlenmiş çocuğu olmuş bir uyandım kan ter içindeyim ve cidden kız evli kaç zamandır aklımdan çıkmıyor onunla dinlediğimiz şarkıları türküleri dinliyorum hep hep aklıma çekirdek gözlüm dediğim anlar geliyor gülüşünü sanki kalbime hapsetti

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Evet şu an o evli belki çocuğu bile oldu ama severek evlenmedi ben onu bırakmak zorunda kaldım

Ben ise şu an yalnız ve cidden birini sevemiyorum ahını aldım onun hiç aklımdan çıkmıyor ailem de beni istemiyoruz diyerek zorladı ben ise mutsuz olacağına bensiz olsun dedim ama hata yaptım ailem de şu an anlıyor beni ne hâle getirdiğini ama iş işten geçti maalesef güden gitti herkes yarım kaldı

Yorumla
    • Sinirliguzinabla
      Sinirliguzinabla
      +1 yıl

Zorla mı nisanlanmis yani ailen keşke izin verseymis böyle daha mı iyi oldu sanki. Valla sunnir gerçek ki bir insan sevip de kavusamiyorsa bu aklından hiç gitmiyor içinde bir yara hep, istersen sonra baskasiyoa evlen gene içinde kaliyor

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Beni beklemiş ya 1.5 sene sonra neyse 6 ayda askerlik de 2 sene etti ben askerden geldim 2 3 ay sonra PC de gördüm numarayi normalde hiç bir yerde yoktu vs yazdım

Evet ailesi mecbur koymuş ailesi beni sormuş terk etti ama gelir demiş ona ailem seni istemiyor ailem tercih yaptırmak zorunda koydu demedim asla bunu desem dsha kötü olurdu evet ailem resmen benim de onun da hayatını bitirdi belki şimdi mutludur diyeceğim ama mutlu olan insan nişanlı olunca bile seni çok sevdim keşke olsaydin demezdi ama nişanı da asla atamazdi ailesi aşırı sıkı bir aile olduğu için çok kötü olurdu belki

Evet evlensen bile insan aklındaki ile yaşlanıyor senin umarım kötü biten bir sevgin olmamıştır?

Yorumla
    • Sinirliguzinabla
      Sinirliguzinabla
      +1 yıl

Yaaa yazık kız buna mecbur kalmış 🥲başta zorlanmistir elbette ama alışmıştır sunan herhalde inşallah mutludur. Sen de mutlu olursun inşallah kardeş. Keske deseydin ama kız neden terk ettiğini bilseydi sonuçta ailen yüzünden otle oldu senin sevgiini biliyordu. Sevmediginden terk etmesi daha çok koyar insana.
      Kötü biten bir sevgim oldi ama sizinki gibi olmadı burada her iki taraf birburni sevmiş ben de beni hak etmedi ben de gittim böyle bitti 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Keşke ama kıza desem belki dünyası yıkılırdi en azından beni kötü bilsin kini nefreti bedduası bana olsun aileme olmasın dedim birde ailem de başta çok sevdik dediler konuştular kızım dediker sonra annem baban istemiyor dedi başka şeyler dedi bende inandım meğer ki babam istemiyorum vs dememiş bende hiç babama sormamıstim çok kısa süre önce öğrendim bunu da ailemle çok kavga ettim bu yüzden eve bile gelmedim

İnşallah şimdi iyisindir şu an nasılsın peki seni demekki hak etmemis seven insan olsun ona can feda edilir şu an geri gelse zaman asla onu bırakmam gerekirse ailemden ayrılırım

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Öyle işte birazda sen anlat kardeşim senin nasıldı nasıl oldu şu an nasılsın

Yorumla
    • Sinirliguzinabla
      Sinirliguzinabla
      +1 yıl

Hayır yiikilmazfi bence en azından arkamda beni seven birisj var beni isteğiyle terk etmedi derdi. Merak etme zaten gerçekten seviyorsan ağzından beddua bile çıksa onu icinden demiyorsun. O uzulse çünkü sen üzülüyorsun sonunda bunu bildiğin için dilindeki niyetin olmuyor o yüzden sanmam ki kız ne sana ne ailene etmiştir.
      Aileler bazen cidden çocuğun mutluluğu için yapsada bazen sırf inat ettiginden çocuğuna kötülük ediyor aslında. Sana umut olur mu bilmem bizim bir yakın vardı onun da sevdiği adama vermediler zorla başkasına verdiler kız yapamadı onla boşandı ,10sene sonra bir biribirkne kavuşup evlendiler ve şu an kızları var Allah'tan dua et yani nasisibinse gene senin olan sana dönüyor 🥲

İyiyim teşekkür ederim çok uzdu beni zamaninda şimdi huzurluyum toparlandım valla senin dediğini sevmenin kıymetini bilenler yapar sadece. Hic sevilmemiş bir adam onu sevenin de kıymetini anlamayop hirpaliyor sadece🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Allah'tan tabiki umut kesilmez ama bizim bir sıkıntı daha var ben o bildiği adreste değilim artık numaram değişti onun da numarası bende yok adresi yok hiç bir bağlantı sağlayacak birşeyi yok yani bu durumda bulmak çok zor değil mi

Sevmenin kıymetini çok iyi anladım ben hemde çok ama bu seferde sevgiyi kaybediyor insan başka birini dahi gözünün önünde dahi olsa görmüyor

Senden bir şey isteyebilir miyim zamanın varsa mesaj atabilir misin biraz dertlessek bu ara aşırı yoruldum ya huzurum da yok

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Öyle işte uyudun mu kardeşim

Yorumla
    • Sinirliguzinabla
      Sinirliguzinabla
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Günaydın o zaman ben mesaj atamadıgim için anca böyle yazabiliyorum 😄

Yorumla
    • semisl
      semisl
      +1 yıl

Ben mesaj atamıyorum rica etsem sen atabilir misin

Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Hoşçakal *eski sevgilim… Hiç samimi bulmuyorum ya, daha çok vicdan rahatlatmak için söyleniyor gibi ayrılığın acısı hafif olsun diye 😁

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neden olmasin sevip ama anlasamaya bilirler, ve ya baska sebeplerden aile falan ayrilmis olabilirler ve ayrilmislar buda son mesajlari , ben kendim eski esimden bosanirken gifip dondurma yedik kahve ictik bosanmaya giderken. ve resim de cektik. severduk birbirimizo ama cik da yiprattik uzduk birbirmizi ailesi de hic beni istemedi sonunda ayrilduk yani.

0
    0 Yorumla
  • H_İ_Ç
    H_İ_Ç Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.

2 gün sonra tekrar birbirlerine mesaj atarlar ve bir araya gelirler.
    Zor zamanlar yaşamışlar ve sürekli sorun çıkıyor sanırım ilişkierinde. onlarda biribrine eziyet etmemek için ayrılık kararı almışlar gibi..

0
    0 Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bu ne lan ne biçim ayrilma bu
    madem istedigim zaman arayabiliyorum ve ayrilirken bile sevgilim diyebiliyorum niye ayriliyorum o zaman? nekadar saçma
    yani illa kavga etmeye sövmeye gerek yok ama bu kadarda sacma ayrilinmaz

0
    0 Yorumla
  • Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Bunun gibi bir ayrılığım oldu geçmişte ve hala zaman zaman görüşürüz. Bazen engeller oluyor, aileler, uzaklık, zaman, görev... Yürümüyor işte, severken ayrılıyorsunuz. Yani, kavgalı olmak zorunda değil...

0
    0 Yorumla
  • ZırhıPaslıKahraman
    ZırhıPaslıKahraman Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hoşçakal sevgilim kısmı hariç medenice yaşanmış ayrılık görseldeki. Hoşuma gitti. Sonunda sulandırmışlar :D Neyse, saygı çerçevesinde yaşanan her şey güzeldir. Ayrılık olsa bile.

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Ayrılık dediğin böyle olur hahah
    Ayrılık dediğin böyle olur hahah
    1
    2 Yorumla
    • elebele
      elebele
      +1 yıl

Ölüyorum 😂😂😂😂

Yorumla
    • deli_xatûn
      deli_xatûn
      +1 yıl

Ahahaha bu kadari cok fazla sksks

Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İlla kavgalı olmak zorunda değil ama resimdeki de çok saçma. Sevgilinse niye ayrılıyorsun, ayrılıyorsan neden "sevgilim" diyorsun? Mantık is not görsel.

1
    0 Yorumla
  • Gunahbenim23
    Gunahbenim23 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.

Bazılar saçma madem seviyorlar neden ayrılıyor falan demiş. Saçma değil hayatın karşınıza ne çıkaracağını bilmezsin bazen mecbur kalırsınız ve yapmak zorunda olursunuz.

0
    0 Yorumla
  • Portakal-Çiçeğii
    Portakal-Çiçeğii Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Madem güzel sözcükler söylüyorum aramız iyi bir sorun yok. Neden ayrılmayı düşüneyim ki. Tamam iki medeni insan gibi ayrılmak en mantıklısı fakat "sevgilim hayatım" diyerekte olmaz

0
    0 Yorumla
  • alfonsaberg
    alfonsaberg Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.

Bir süre başka birilerine yazmak başka heyecanlar yaşamak için ara vermişler hepsi bu 2-3 aya kalmaz tekrar barışır böyleleri sonrada pişman olup tekrar ayrılırlar kısır döngü anlayacağın

0
    0 Yorumla
  • Bagatur_Han
    Bagatur_Han Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 96%
    +1 yıl

Elbette samimi değil , igrencler.

Ayrıca kaliteli insanlar medeni bir şekilde ayrılır. Kavgaya sovmeye gerek yok (sövmek istedi ama sovmedi 😃😃)

0
    0 Yorumla
  • MarstakiJupiter
    MarstakiJupiter Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Daha şık ayrılmak varken bu durumda yanlış düşünsene şu şahıslarla farklı kişiler sevgili oluyor ve 2 sininde aklında birbirini düşünüyor... İnsan işi değil omurgasızlık

0
    0 Yorumla
  • __hillsMooNn__
    __hillsMooNn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Olmamış bu becerememişler sevgilim diyerek ayrılık mı olur be samimiyetsizler. Hoşçakal sevgilim diye diye ayrılmak nedir be 😂😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • AkrepburcuErkegii07
    AkrepburcuErkegii07 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Bu nasıl bir ayrılık? Nerede Allah uzun ömür versin, s*ktir git cümleleri falan? Aşk tazeleme yapıyorlar bunlar resmen.

1
    0 Yorumla
  • bunickonsekizharfli
    bunickonsekizharfli Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bence aşırı samimi.. ❤️ Ben böyle ayrıldım.. ama hala iyi niyetlerimizi iki taraftada koruyoruz. Şimdi tamamen bir arkadaş gibiyiz.. o evlendi.. :)

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

her kimse bu ayrılanlar mecbur kaldıkları için ayrılmışlar. onlara gelsin bu şarkı o zaman

https://www.youtube.com/embed/1yb_Zo-RSNM
    0
    0 Yorumla
  • Aksldnells
    Aksldnells Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu vedalaşma yahu ayrılmak dediğin ebesiyle anasına kadar sövücen bb dicen engellicen falan yani

0
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
    bencede
    bencede
    0
    0 Yorumla
  • bireylulmeselesi_
    bireylulmeselesi_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Çok saçma. Seven insanların birbirini bırakıcağını sanmıyorum. Hoşçakal sevgilim nedir? Madem seviyorsunuz neden pes ediyosunuz

0
    0 Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Pek ayrilmak istemeyen bir çift sanki bunları konuşan. Yoksa bizde ayrılıklar en azından böyle dilediğin zaman arayabilirsinlerle bitmez

0
    0 Yorumla
  • Sormalarageldik
    Sormalarageldik Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Hep böyle bir ayrılık yaşamak istedim ama bütün ayrılıklarim "allah belani versin " ile bitti maalesef 😂

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Senin gibi kalitesiz ergenlerin kaliteleri yetmese de, olması gereken kalite ve olgunluk, dostça ayrılmakta gizlidir yavrum

0
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Geliyor neden gelmesin. Alışmışsınız toksik ilişkiler kurmaya kavgaya biterken de onu bekliyorsunuz. Gayret medeni olması gereken

0
    0 Yorumla
  • tatlişşey
    tatlişşey Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bide gidip alnından öpseymis tam olurmuş iyki ayrıldık hayatım benim beni istedigin zaman ara aşkım elveda sevgilim bu ne mk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunu bende yaşadım bak. Aradan zaman geçti o bana mesaj attı nasılsın falan biraz konuştuk yine olmuyor yani insanca yine bitti bu sefer ben yazdım yine bitti şimdi 3 Ay oldu ses seda yok artık gerçekten tükettik galiba

0
    0 Yorumla
  • aysslay
    aysslay Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilim diyerek ayrılma severek ayrılma gibi

Ve mesajla ayrılmak bana... eh ne bileyim real ilişkide sanaldan ayrılmak garip

0
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Okurken fenalık geçirdim bu ne 😀 tabiki kavgalı tartışmalı olmasın ama üzülme aglama hoscakal sevgilim falan çok saçma

0
    0 Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Güzel temennilerde bulunana kadar birbirlerine iyi muamele etselermiş, bana kalırsa vedalar anlamsız şu tablo da aşırı samimiyetsiz😄

0
    0 Yorumla
  • devushka_
    devushka_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.

Birbirlerine bu kadar nazik ve sevgi sözcükleri kullanılıyorsa keyfi olarak mı ayrılıyorlar? Kaos gerek kaos.

0
    0 Yorumla
  • Bluuee06
    Bluuee06 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Seven beddua etmez, kötü söylemez hoscakal der, ama ikk tarafta seviyor ise ayrılmak niye burası yanlış işte

0
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

O kadar güzel bir ayrılık ki Dönüp ya çok iyidi Bi daha mı ayrılsak dicek

1
    0 Yorumla
  • vosea0
    vosea0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Hayır birbirinin sülalesine küfür edecek daha samimi

1
    0 Yorumla
  • TekTabancaGenc
    TekTabancaGenc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Sevmedim ayrılik dediğin senin ben cibiliyetini skeyim diye bitmeli

1
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Denedik olmadı. Bir birimizi kırmadan ayrılalım by.

Üzülme, ağlama. Asıl sen ağlama ne ya.

0
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hoşçakal ne ya bir daha görüşmeyecekmiş gibi sevmem ben oyle

0
    0 Yorumla
  • Mrsoydan
    Mrsoydan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 76%
    +1 yıl

İçlerindeki nefreti kusmamak icin karşılıklı güzel bir oyunculuk sergisidir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ne güzel bitirmişler keşke bana gelenlerde böyle bitirse ben ayrılıyorkm diyorum bianyakla hala uğraşıyorum misal ayrılalı 6 sene oldu halaa peşimde

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Yani insan iyi ayrılabilir ama bu kadar ironik olması pek normal değil

0
    0 Yorumla
  • Happy_Moons
    Happy_Moons Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

yani medeni insan gibi ayrilmislar dicem ama o da degil :D

0
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Ailenle aranı iyi tut demiş, ailesi istememiş ve ayrılmak zorunda kalmışlar belli ki 🥺

0
    0 Yorumla
  • anonimbiri29
    anonimbiri29 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

2 saat içinde geri barışma ihtimali garanti olan ayrılma diyaloğu bdbdbdfb

0
    0 Yorumla
  • Yousef1
    Yousef1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı.

Bu hülya avsarla kaya çlingiroğlunun konusmasımı 😄 onlar böyle ayrıldı çünkü 😄😄

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

p... veng onlar insan severken sevdigini baskasinami yollar :)

0
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Aşkı memnuni dizisinde bile böyle ayrılık olmadı güzel senaryo olmuş 😀

0
    0 Yorumla
  • ÇevikYiğit
    ÇevikYiğit Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

İşte bu duruma düşmemek için iyi / kötü ayrılık olmaması için sevgili yapmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

ben de böyle ayrılmıştım ve arkadaş olarak arada konuşuyoruz saygımız bitmedi

0
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Güzel ayrılmak iyidir. ama bunların ki biraz fazla mı saçma olmuş :D

0
    0 Yorumla
  • Biröylebirböyle__
    Biröylebirböyle__ Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Bence gayet samimi olmuş. Normalde bana da saçma gelir ama bu konuşma irite etmedi

0
    0 Yorumla
  • Sanalsevapp
    Sanalsevapp Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

İstemediğini söylersin defolup gidersin bahane ne ergen gibi b. oktan bahaneler

0
    0 Yorumla
  • EjderyamNerde
    EjderyamNerde Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ayrılık esnasında en çok konuşan böyle tatlı sözcükler söyleyen asla sevmeyendir... Ama burada kim kimi sevmiyor belli değil..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgi sözcükleri ile ayrılan çiftler size samimi geliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İki insan ayrılırken, şefkatli konuşan taraf aşık olmayan taraf mıdır? 10 cevap verildi
Ayrıldığın sevgiline "mutluluk" diler misin? 67 cevap verildi
Çiftlerin birbirine "Aşkım" demesi sizce itici midir? İticiyse sizce nasıl hitap edilmelidir? 53 cevap verildi
Aşk ilişkileri soru cevapta ayrıl gitsin diyenlere kıl olan var mı? 27 cevap verildi
Ayrılıklar da sevdaya dahil mi? Ve halen ayrılanlar sevgilimi? 16 cevap verildi
Aşkı cıvık cıvık yaşayanlar sizce samimi mi yoksa yapmacık mıdır? 101 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Morcistan diye ülke olsaydı ve o ülkede sadece mor giyinme zorunluluğu olsaydı o ülkeye gider miydiniz?
  • Aşk mısın, acı mı?
  • Hamsızlık yaşıyor musunuz?
  • Uslu musun fırlama mı?
  • Tanımadığınız şarkıcının konserine gider misiniz?
  • Benim aklıma yine bir şey takıldı şimdik evlendiğimiz kişi yediğimiz veya yemediğimiz yemeye karışabilir mi buna hakkı var mı?
  • 01:49 Bu saatte ayran içilir mi?
  • Bir kişinin üşenmeyip kaç sorusuna kadar baktınız okuyup cevap yazıdınız sizi gidi stalkerler sizi?
  • Yayın yaparak para kazanıyorum ama bunu yaptığımdan beri çok mutsuzum, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Neden böyle oluyor?
  • Aşk hayatınızda en büyük yanlışı kime yaptınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨