Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. ben kendi kendime cikardim hayatımdan simdi. Numaranı silmeyecegim sürün köpek. Benimde adım berfinse eğer biraz gururu kaldıysa biraz onurum kaldıysa biraz kendimi biliyorsam çok sabrettim ama artık yeter. Yeter artık dayanamıyorum yoruldum. Ben bi karar verdim bu gece benim cabamla olan hersey artik olmayacak.
bitiriyorum seni sessizce cikariyorum hayatımdan bana kurban ol ve benim gibisini bulamazsın mumka arayacaksın sürün köpek seni icimde bitirdimmm SEN BENİ YOK SAYAMAZSİN öldür ama bunu yapma öldür yemin ederim öldür ama bunu yapma. Bakalım ne olacak bunfan sonra yaptığının aynısını yapacağım. Gerçi sen o kadar kardeşimsin ki sana işlemez bunlar. Yoksun artık benim için ben senden geçtim bu gece sen kimsin ASIL BEN SENİ YOK SAYIYORUM EBEDİYYEN.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya böyle mesajla yapmak anlamsız geliyor görüntülü ya da sesli konuşmak varken hatta direkt yanına gidip öpüp koklayarak böyle hatta bunu her zaman yapmak da anlamsız geliyor yani her gece iyi geceler demek zorunda değilsin ki😂
00 Yorumla
Valla yaşadım aynısı bir an benim sohbetim mi sandım 😂😂
Ayrılık için farklı nedenler oluyor iki kişiyi aşan durumlar o yüzden olabiliyor böyle süreçler.
Güzellikler ile veda ediliyor ne kadar üzücü olsa da.
Umarım o da kendi hayatında mutlu ve mesut yaşıyordur.00 Yorumla
+1 yılBöyle saçma ayrılık hiç görmedim ve duymadım açıkçası :D bence bu trol amaçlı hazırlanmış bir konuşma gibi geliyor bana duygu hisseden birisi böyle davranmaz illa ki ayrılık esnasında bir taraf çünkü :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. "Bu kadar seviyorlarsa neden ayrılıyorlar" diye düşünmedim değil. Çünkü bu kadar birbirini seven insanlar mesajla ayrılmaz, konuşarak bitirir. Yani bana yapmacık geldi. Gerçi görsel trol olabilir belki ama biten ilişkide bu kadar pozitif bitmez. O yüzden bu şekilde olan ayrılıklar yapmacık geliyor bana.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi bitmiş, dostluk kalmış sadece severek ayrıldım diyenlere zerre inanmıyorum.
Seven ayrılmaz çabalar bir yolunu bulur sevdiği ile olur. Görsel bana sadece biten ilişki sonrası iki kişinin iyi kalnak adına yalandan sevgi gösterisi yaptığını gösteriyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGelmiyor, o beddua edilecek bela okunacak hak helal edilmeyecek😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç samimi gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılseverken ayrıldığınızı düşünüp dertleniyorsanız, büyük bir yanlış anlaşılma için dertleniyorsunız, derdinizi seveyim 😂
severken ayrılmak için bir kaç neden vardır ki onlar şunlardır;
taraflardan biri ağır yalancıdır
taraflardan biri müebbet hücre hapsi yemiştir.
taraflardan biri hayati fonksiyonlarını yitirmiştir.😂
gerçek sevginin önünde durabilecek hiç bir olgu, olay, kişi, veya şart yoktur.10 Yorumla
+1 yılAslında o kişileri tanımak lazım net bi yorum için ama bilmiyorum kavga ederek ayrılanlar var ya da uyumsuz olup kavaga ederek ayrılanlar var bide böyle bizden olmaz diyip iki taraf birbirlerini anlayarak ayrılanlar var bence en sağlıklı ve en iyi yöntem bu son söylediğim diğerleri çok kırıcı ve kötü yollar
00 YorumlaBalli çöregim baya yanlis dusunuyosun yetiskin (yetisebilmis) insanlar hayatindan her hangi birini cikartirken sövmeye ihtiyac duymazlar tartismayla biten bi ayrilik soz konusu oldugunda da en az hasarla ve en makul sekilde sonlandirirlar. Her ayriligin amaclarindan biri karmasaya son vermek ve netlik saglamakken son gorusmede karsilikli saldiriya gecmek akli dengesi yerinde olan insanlarin isteyecegi ve yapicagi seylerden degildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılYani bu durum çiftler arasında değişkenlik gösteren faktörler haliyle samimi ve laçka durumlar o anki yapıyla değişkenlik gösterir bence en samimi ve içten olanı biraz öfkeli biraz sevgi dolu arafta kalan ayrılıklar olmalı 😂 sevdiğini ne öldürcen nede süründürcen tam arada bırakıcan
00 Yorumla Bu sözcükler ile gelmez ayrılırken elbette illaki kötü bitmek zorunda değildir ama yinede sevgilim aşkım diye de zor olur yani
Ben ve eski sevgilim severek ayrıldık ama aşkım canım cicim diye gitmedik ikimizde şu an mutsuz o evlendi mutsuz ben yalnızım hergun aklımda o mutsuzum abi mutsuz ailemle onun arasında kaldım vs yapamadim hakkima girdiler hergun uykudan uyanıyorum akşam ise gidiyorum o gece yalnızlığın da hiç aklımdan geçmiyor her gün onunla dinlediğimiz şarkıları dinliyorum016 Yorumla- +1 yıl
Uzdun kardes
- +1 yıl
Keşke kavussaydiniz be yaa iki tarafta mutsuz kalmış üzücü🥲
- +1 yıl
Evet öyle ben askere gidecektim ve 1 sene vardı pandemi oldu iptal oldu 6 ay sonra gittim 1.5 sene oldu yani ve ben adkercen geldim PC de numarası varmış denk geldi yazdım ve 2 aylık nişanlıyım seni bekledim dedi çok koydu içime sonra mutlu musun dedim seviyor musun dedim sorma bunu dedi ısrarla sordum seni çok sevdim dedi ve herşeyi yaktı bu cümlesi ama ailem sebep oldu bize 😌 hayatta en büyük pişmanlığım bu geçen gün ise rüyadan uyandım rüyamda sevdiğim evlenmiş çocuğu olmuş bir uyandım kan ter içindeyim ve cidden kız evli kaç zamandır aklımdan çıkmıyor onunla dinlediğimiz şarkıları türküleri dinliyorum hep hep aklıma çekirdek gözlüm dediğim anlar geliyor gülüşünü sanki kalbime hapsetti
- +1 yıl
Evet şu an o evli belki çocuğu bile oldu ama severek evlenmedi ben onu bırakmak zorunda kaldım
Ben ise şu an yalnız ve cidden birini sevemiyorum ahını aldım onun hiç aklımdan çıkmıyor ailem de beni istemiyoruz diyerek zorladı ben ise mutsuz olacağına bensiz olsun dedim ama hata yaptım ailem de şu an anlıyor beni ne hâle getirdiğini ama iş işten geçti maalesef güden gitti herkes yarım kaldı - +1 yıl
Zorla mı nisanlanmis yani ailen keşke izin verseymis böyle daha mı iyi oldu sanki. Valla sunnir gerçek ki bir insan sevip de kavusamiyorsa bu aklından hiç gitmiyor içinde bir yara hep, istersen sonra baskasiyoa evlen gene içinde kaliyor
- +1 yıl
Beni beklemiş ya 1.5 sene sonra neyse 6 ayda askerlik de 2 sene etti ben askerden geldim 2 3 ay sonra PC de gördüm numarayi normalde hiç bir yerde yoktu vs yazdım
Evet ailesi mecbur koymuş ailesi beni sormuş terk etti ama gelir demiş ona ailem seni istemiyor ailem tercih yaptırmak zorunda koydu demedim asla bunu desem dsha kötü olurdu evet ailem resmen benim de onun da hayatını bitirdi belki şimdi mutludur diyeceğim ama mutlu olan insan nişanlı olunca bile seni çok sevdim keşke olsaydin demezdi ama nişanı da asla atamazdi ailesi aşırı sıkı bir aile olduğu için çok kötü olurdu belki
Evet evlensen bile insan aklındaki ile yaşlanıyor senin umarım kötü biten bir sevgin olmamıştır? - +1 yıl
Yaaa yazık kız buna mecbur kalmış 🥲başta zorlanmistir elbette ama alışmıştır sunan herhalde inşallah mutludur. Sen de mutlu olursun inşallah kardeş. Keske deseydin ama kız neden terk ettiğini bilseydi sonuçta ailen yüzünden otle oldu senin sevgiini biliyordu. Sevmediginden terk etmesi daha çok koyar insana.
Kötü biten bir sevgim oldi ama sizinki gibi olmadı burada her iki taraf birburni sevmiş ben de beni hak etmedi ben de gittim böyle bitti 🤷🏻♀️ - +1 yıl
Keşke ama kıza desem belki dünyası yıkılırdi en azından beni kötü bilsin kini nefreti bedduası bana olsun aileme olmasın dedim birde ailem de başta çok sevdik dediler konuştular kızım dediker sonra annem baban istemiyor dedi başka şeyler dedi bende inandım meğer ki babam istemiyorum vs dememiş bende hiç babama sormamıstim çok kısa süre önce öğrendim bunu da ailemle çok kavga ettim bu yüzden eve bile gelmedim
İnşallah şimdi iyisindir şu an nasılsın peki seni demekki hak etmemis seven insan olsun ona can feda edilir şu an geri gelse zaman asla onu bırakmam gerekirse ailemden ayrılırım - +1 yıl
Hayır yiikilmazfi bence en azından arkamda beni seven birisj var beni isteğiyle terk etmedi derdi. Merak etme zaten gerçekten seviyorsan ağzından beddua bile çıksa onu icinden demiyorsun. O uzulse çünkü sen üzülüyorsun sonunda bunu bildiğin için dilindeki niyetin olmuyor o yüzden sanmam ki kız ne sana ne ailene etmiştir.
Aileler bazen cidden çocuğun mutluluğu için yapsada bazen sırf inat ettiginden çocuğuna kötülük ediyor aslında. Sana umut olur mu bilmem bizim bir yakın vardı onun da sevdiği adama vermediler zorla başkasına verdiler kız yapamadı onla boşandı ,10sene sonra bir biribirkne kavuşup evlendiler ve şu an kızları var Allah'tan dua et yani nasisibinse gene senin olan sana dönüyor 🥲
İyiyim teşekkür ederim çok uzdu beni zamaninda şimdi huzurluyum toparlandım valla senin dediğini sevmenin kıymetini bilenler yapar sadece. Hic sevilmemiş bir adam onu sevenin de kıymetini anlamayop hirpaliyor sadece🤷🏻♀️
- +1 yıl
Allah'tan tabiki umut kesilmez ama bizim bir sıkıntı daha var ben o bildiği adreste değilim artık numaram değişti onun da numarası bende yok adresi yok hiç bir bağlantı sağlayacak birşeyi yok yani bu durumda bulmak çok zor değil mi
Sevmenin kıymetini çok iyi anladım ben hemde çok ama bu seferde sevgiyi kaybediyor insan başka birini dahi gözünün önünde dahi olsa görmüyor
Senden bir şey isteyebilir miyim zamanın varsa mesaj atabilir misin biraz dertlessek bu ara aşırı yoruldum ya huzurum da yok - +1 yıl
Evet
+1 yılHoşçakal *eski sevgilim… Hiç samimi bulmuyorum ya, daha çok vicdan rahatlatmak için söyleniyor gibi ayrılığın acısı hafif olsun diye 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasin sevip ama anlasamaya bilirler, ve ya baska sebeplerden aile falan ayrilmis olabilirler ve ayrilmislar buda son mesajlari , ben kendim eski esimden bosanirken gifip dondurma yedik kahve ictik bosanmaya giderken. ve resim de cektik. severduk birbirimizo ama cik da yiprattik uzduk birbirmizi ailesi de hic beni istemedi sonunda ayrilduk yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. 2 gün sonra tekrar birbirlerine mesaj atarlar ve bir araya gelirler.
Zor zamanlar yaşamışlar ve sürekli sorun çıkıyor sanırım ilişkierinde. onlarda biribrine eziyet etmemek için ayrılık kararı almışlar gibi..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne lan ne biçim ayrilma bu
madem istedigim zaman arayabiliyorum ve ayrilirken bile sevgilim diyebiliyorum niye ayriliyorum o zaman? nekadar saçma
yani illa kavga etmeye sövmeye gerek yok ama bu kadarda sacma ayrilinmaz00 Yorumla Bunun gibi bir ayrılığım oldu geçmişte ve hala zaman zaman görüşürüz. Bazen engeller oluyor, aileler, uzaklık, zaman, görev... Yürümüyor işte, severken ayrılıyorsunuz. Yani, kavgalı olmak zorunda değil...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşçakal sevgilim kısmı hariç medenice yaşanmış ayrılık görseldeki. Hoşuma gitti. Sonunda sulandırmışlar :D Neyse, saygı çerçevesinde yaşanan her şey güzeldir. Ayrılık olsa bile.
10 Yorumla
+1 yıl
Ayrılık dediğin böyle olur hahah 12 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha bu kadari cok fazla sksks
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlla kavgalı olmak zorunda değil ama resimdeki de çok saçma. Sevgilinse niye ayrılıyorsun, ayrılıyorsan neden "sevgilim" diyorsun? Mantık is not görsel.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılBazılar saçma madem seviyorlar neden ayrılıyor falan demiş. Saçma değil hayatın karşınıza ne çıkaracağını bilmezsin bazen mecbur kalırsınız ve yapmak zorunda olursunuz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem güzel sözcükler söylüyorum aramız iyi bir sorun yok. Neden ayrılmayı düşüneyim ki. Tamam iki medeni insan gibi ayrılmak en mantıklısı fakat "sevgilim hayatım" diyerekte olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılBir süre başka birilerine yazmak başka heyecanlar yaşamak için ara vermişler hepsi bu 2-3 aya kalmaz tekrar barışır böyleleri sonrada pişman olup tekrar ayrılırlar kısır döngü anlayacağın
00 Yorumla
+1 yılElbette samimi değil , igrencler.
Ayrıca kaliteli insanlar medeni bir şekilde ayrılır. Kavgaya sovmeye gerek yok (sövmek istedi ama sovmedi 😃😃)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha şık ayrılmak varken bu durumda yanlış düşünsene şu şahıslarla farklı kişiler sevgili oluyor ve 2 sininde aklında birbirini düşünüyor... İnsan işi değil omurgasızlık
00 Yorumla
+1 yılOlmamış bu becerememişler sevgilim diyerek ayrılık mı olur be samimiyetsizler. Hoşçakal sevgilim diye diye ayrılmak nedir be 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir ayrılık? Nerede Allah uzun ömür versin, s*ktir git cümleleri falan? Aşk tazeleme yapıyorlar bunlar resmen.
10 Yorumla
+1 yılBence aşırı samimi.. ❤️ Ben böyle ayrıldım.. ama hala iyi niyetlerimizi iki taraftada koruyoruz. Şimdi tamamen bir arkadaş gibiyiz.. o evlendi.. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. her kimse bu ayrılanlar mecbur kaldıkları için ayrılmışlar. onlara gelsin bu şarkı o zaman
https://www.youtube.com/embed/1yb_Zo-RSNM00 Yorumla
+1 yılBu vedalaşma yahu ayrılmak dediğin ebesiyle anasına kadar sövücen bb dicen engellicen falan yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. 
bencede 00 Yorumla
+1 yılÇok saçma. Seven insanların birbirini bırakıcağını sanmıyorum. Hoşçakal sevgilim nedir? Madem seviyorsunuz neden pes ediyosunuz
00 Yorumla
+1 yılPek ayrilmak istemeyen bir çift sanki bunları konuşan. Yoksa bizde ayrılıklar en azından böyle dilediğin zaman arayabilirsinlerle bitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep böyle bir ayrılık yaşamak istedim ama bütün ayrılıklarim "allah belani versin " ile bitti maalesef 😂
00 Yorumla Senin gibi kalitesiz ergenlerin kaliteleri yetmese de, olması gereken kalite ve olgunluk, dostça ayrılmakta gizlidir yavrum
00 Yorumla
+1 yılGeliyor neden gelmesin. Alışmışsınız toksik ilişkiler kurmaya kavgaya biterken de onu bekliyorsunuz. Gayret medeni olması gereken
00 YorumlaBide gidip alnından öpseymis tam olurmuş iyki ayrıldık hayatım benim beni istedigin zaman ara aşkım elveda sevgilim bu ne mk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bende yaşadım bak. Aradan zaman geçti o bana mesaj attı nasılsın falan biraz konuştuk yine olmuyor yani insanca yine bitti bu sefer ben yazdım yine bitti şimdi 3 Ay oldu ses seda yok artık gerçekten tükettik galiba
00 YorumlaSevgilim diyerek ayrılma severek ayrılma gibi
Ve mesajla ayrılmak bana... eh ne bileyim real ilişkide sanaldan ayrılmak garip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Okurken fenalık geçirdim bu ne 😀 tabiki kavgalı tartışmalı olmasın ama üzülme aglama hoscakal sevgilim falan çok saçma
00 Yorumla
+1 yılGüzel temennilerde bulunana kadar birbirlerine iyi muamele etselermiş, bana kalırsa vedalar anlamsız şu tablo da aşırı samimiyetsiz😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Birbirlerine bu kadar nazik ve sevgi sözcükleri kullanılıyorsa keyfi olarak mı ayrılıyorlar? Kaos gerek kaos.
00 YorumlaSeven beddua etmez, kötü söylemez hoscakal der, ama ikk tarafta seviyor ise ayrılmak niye burası yanlış işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. O kadar güzel bir ayrılık ki Dönüp ya çok iyidi Bi daha mı ayrılsak dicek
10 YorumlaHayır birbirinin sülalesine küfür edecek daha samimi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmedim ayrılik dediğin senin ben cibiliyetini skeyim diye bitmeli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Denedik olmadı. Bir birimizi kırmadan ayrılalım by.
Üzülme, ağlama. Asıl sen ağlama ne ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşçakal ne ya bir daha görüşmeyecekmiş gibi sevmem ben oyle
00 Yorumlaİçlerindeki nefreti kusmamak icin karşılıklı güzel bir oyunculuk sergisidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel bitirmişler keşke bana gelenlerde böyle bitirse ben ayrılıyorkm diyorum bianyakla hala uğraşıyorum misal ayrılalı 6 sene oldu halaa peşimde
00 YorumlaYani insan iyi ayrılabilir ama bu kadar ironik olması pek normal değil
00 Yorumla
+1 yılyani medeni insan gibi ayrilmislar dicem ama o da degil :D
00 Yorumla
+1 yılAilenle aranı iyi tut demiş, ailesi istememiş ve ayrılmak zorunda kalmışlar belli ki 🥺
00 Yorumla
+1 yıl2 saat içinde geri barışma ihtimali garanti olan ayrılma diyaloğu bdbdbdfb
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Bu hülya avsarla kaya çlingiroğlunun konusmasımı 😄 onlar böyle ayrıldı çünkü 😄😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılp... veng onlar insan severken sevdigini baskasinami yollar :)
00 Yorumla
+1 yılAşkı memnuni dizisinde bile böyle ayrılık olmadı güzel senaryo olmuş 😀
00 Yorumla
+1 yılİşte bu duruma düşmemek için iyi / kötü ayrılık olmaması için sevgili yapmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılben de böyle ayrılmıştım ve arkadaş olarak arada konuşuyoruz saygımız bitmedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel ayrılmak iyidir. ama bunların ki biraz fazla mı saçma olmuş :D
00 Yorumla
+1 yılBence gayet samimi olmuş. Normalde bana da saçma gelir ama bu konuşma irite etmedi
00 Yorumla
+1 yılİstemediğini söylersin defolup gidersin bahane ne ergen gibi b. oktan bahaneler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık esnasında en çok konuşan böyle tatlı sözcükler söyleyen asla sevmeyendir... Ama burada kim kimi sevmiyor belli değil..
00 Yorumla - Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat