Selamlar aşka özlem duyanlar ya da aşkını bulmuş olanlar 😄✌🏻
Mıç mıç olan ilişkiler görürüz zaman zaman. Bana göre dibine kadar yapmacık kokan hareketler. Sevgiyi bile tadında yaşamayıp daha ne kadar abartırız düşüncesiyle davranıyorlar.
Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
Aşkı cıvık cıvık yaşayanlar sizce samimi mi yoksa yapmacık mıdır?
Komik buluyorum. Samimiyet bizim 3. Gözümüzden anlaşılmaz ki. Samimiyet iki kişinin arasında ve özeldir. Tıpkı yaşanan ilişki gibi. Samimiyetsiz demek haddim değil. Fesat ta olmadığım için takılmam.
#SelamGençlik Bu replikler genellikle sitkom çiftlerinde görülüyor. Gerçek hayatta ise yengeç ve terazi ağırlıklı burçları virüs gibi sarabilir, dikkatli olmalılar. Tarzım değil. Fikrimce samimiyet içermiyor. Ciddiyet ve saygıdan yanayım. Bu ikisi varsa tutku da baki olur..#TubaSueda
Mıçmıç ilişkilerde nasıl bir samimiyet aranır ki? Cicim aylarını yaşayıp bir noktadan itibaren normale döner sohbet, süreklilik ilişkinin dinamiğini bitirir.
İlk defa mı sevgilileri olmuş yoksa ergenler mi bilemiyorum. Ama mide bulandırıcı olduğu kesin. Ergenlik döneminde bile yapmadığım hareketler, bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. Değişik değişik hareketler. Böyle slak slak konuşan sevgilim olsa kendine gel cıvıtma diye uyarırım. Katlanamam asla 🤢
Samimi ya da yapmacıktan daha çok itici geliyorlar. Ama herkesin sevgisini dile getirmesi ya da yansıtması farklıdır. O yüzden çok da söz hakkı bizlere düşmez, saygı duymaktan başka.
Diğerlerini bilmemde en alttaki görselde kendimi gördüm 😂 demekki arada cıvıklaşabiliyorum kdjfkdj
Birazda karaktere bağlı sanki bu durum ya. Mesela şaka amaçlı öylesine anlık da konuşulabilir. Ama bazısı hep öyle konuşuyor. O şekilde cidden itici olabiliyor biraz..
Sevgi pıtırcığı olabilirsin hele bir de ilk aylarda falan ama yukarıda ki görseller gibi kesinlikle degil. Normal hayatımda aşkım sözcüğünü bile samimiyetsiz buluyorum. Sevgi Aşk bu tarz tiplerin yaptığı degil olmamalı.
Valla her şey olur bir aşkta tartşma kiskanma mutluluk heyecan gözyaşı bunlari paylasabiliyosan o aşk süreklidir sevgine sadıksan sevdgne samimiysen süreklidir.. Öyle çok aşırı vıcık vıcık hareketler çocuksu gelir
Ayy inan hiç sevmiyorum hele şu erkeklerin seslerini bebek gibi çıkarması yok mu ağızlarına iki tane çakasım geliyor kimi kızlar sever ama ben sevmiyorum duygusal mıy mıy fazlasıyla merhametli ağlak erkekler çok itici geliyor bana
mIRC mIRC ilişkiler ya samimi değildir ya da taraflar kişilik olarak da mIRC mIRC insanlardır. Her iki durumda da mIRC mIRC ilişkiler uzun süreli olmuyor zaten 😂
Sulandıra sulandıra sevenler, çoluk çocuk taklidi yapanlar, sosyal medyada gereksiz ve yersiz ispat ve reklam aşaması yaşayanlar ve falan filan tipler... Çok saçma geliyor bunlar.
Yani mesafeli ilişkiler benlik değil bazı şeyleri hissetmem gerek hem sözlerle hem icraatlarla. Ama fazla vıcık vıcık olunca da anlamını yitiriyor. Herşeyin bir dozu var.
Bir şey diyim mi kadın olsa su cıvık dediğimiz şey erkek katlanır ama erkek size gore cıvık olunca neden kadın abilik yapıyı aksine erkeğin hoşuna bile giderken