O kadar umutlanmıştım ki. Bana kesinlikle evet diyeceğini düşünüyordum. Oysaki sadece birkaç kere gözgöze gelmiştik. Meğerki istemsizmiş. Daha sonra onu sevdiğimi söylediğimde beni sevmediğini söyledi. Ardından zil çaldı. Sınıfıma girdim. O kadar mutluydu ki. Sanki hiçbirşey olmamış. Bir kızın kalbi kırılmamış gibiydi. Hatta daha da fazla mutluydu. Aylar geçti aradan okulun ilk dönemi bitecekti. Karnelerimizi aldık ve dağıldık. Arkadaşımla evimize gidiyorduk. O da arkadaşıyla Atatürk heykelinin önündeydi. Okulda kimse kalmamıştı ve bizim sınıf geç çıkmıştı. Okulun duvarları yüksekte onlar ise alçakta duruyordu. Bir adım atsak bizi göremeyecek duvar önlerine geçecekti. Birden bir ıslık sesi geldi. Okul bahçesine baktığımda ıslığı çalanın o olduğunu ve bana baktığını gördüm. Önüme dönüp yoluma devam ettim. O benim onu sevdiğimi bilmesine rağmen bazen yanıma gelip beni umutlandırdı. Daha sonra en yakın arkadaşının kız arkadaşı (arkadaş anlamında) onu seviyordu galiba. Onunla konuşurdu bazen. Arkadaşlarım bankta oturuyodu bugün. Ben ayakta onların yanına gittik 3 kişi ayakta 3 kişi de oturuyordu ben ayaktaydım dediğim gibi. Arkadaşıyla kızların istediği yemekleri kantinden aldılar ve yanımızdaki banka oturdular. Ara sıra yanımda ayakta duran arkadaşıma bakıyordum ve onun bana gülerek baktığını görüp umursamazcasına yüzümü çeviriyordum. Ancak kendime sevecek yeni birini bulmam gerektiğini düşündüm ki beni seven çok iyi bir çocuk vardı da zaten. O kadar kişi etrafımdayken neden onu sevdiğimi düşündüm. Derste hocadan izin alıp hocanın koltuğuna oturup bana tip tip baktı. Umrumda değildi. Ya da umrumdaydı, hala vazgeçtiğimi düşünmeme rağmen kıskanıyordum onu. Başkasını seviyor gibi davranıp ona aşık olmak? Hergün nasıl vazgeçeceğimi düşünüp hergün görüyorum. Tavsiyesi olan var mı?
23 Yorumla- +1 yıl
bugün en yakın arkadaşının arkadaşı bir kız var sanırım o üşümesin diye ona hırkasını vermiş. hırkasını verdiği kız yanımdaki banka oturduklraı kız bu arada. sonra kızda hırkasını falan gördüm. kız yanıma geldi bikaç arkadaşm daha vardı yanımda şöyle dedi "kızlar... yı gören var mı hırkası bende kaldı da" dedi. "yok" dedim. sonra giderken kıkır kıkır gülmüşler arkamdan. ben hiç anlamıyorum kıskandırmaya mı çalışıyo kızı seviyomu eskiden kıza hırkasını verse kızla konuşsa derslerde çok mutlu olurdu ama şu an 7*24 konuşmalarına rağmen kızla o kadar mutlu değil?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik aşık olmak kolay gibi gözükse de aşkın en zor halidir. Ne var ya uzaktan izliyorsun hiç birşey yok diyenler yanılıyor. O sevdiğin kişiyi biriyle görsen gözlerin seğiriyor , gülse kalbin hızlanıyor, göz göze gelsen bayılcak gibi oluyorsun hele bir durumla yan yana dursan ölüme kadar yol alabilir. Ben de onlardan biriyim , belkide gidip söylesem karşılıksız kalmaz ama çekingenlik diye saçma bir duygunun olması hayatta bazen geri bırakıyor..
55 Yorumla- +1 yıl
Kızlar bu konularda daha çekimser kalabiliyor , bazı erkekler hiç vicdan azabı duymadan kızların suratına beni seviyorsun diye vurabiliyor ama kızlarda öyle bir durum söz konusu değil.
- +1 yıl
Bakışıyoruz bazen ama bu arkadaşça da olabilir. Kızlarla çok muhattap olan biri değil zaten. Bugün okulda yan yana geldik kalpten gidiyordum nerdeyse ki o bunu bilmiyor.
Karsılıksız aşk yasanmaz.. ! Karşılık bulursan yasanmışlık olur.. senin tarifinin adı platonik askdır.. kadın seni istemiyorsa hafi canım sagdan devam et der.. bir kova suyu senin üstüne döker.. sende serinler sakinlersin.. tam acıklaması budur ha acısı varmıdır vardır tabi koyar adama...
12 Yorumla
+1 yılYaşamadım aşk basit bir olgu değilki hoşlantı ya da takıntıyla karıştırılıyor çoğu zaman, sevgi daha önemlidir. Gerçi bendeki aşk Allah aşkı olduğu için karşılığı her daim var bende sorun yok sevgiliyle buluşma gibiside yok :)
45 Yorumla- +1 yıl
Bir kizi begenirsin, seversin ama cok siddetli duygular hissetmezsin bu tanidikca sevmek ama bir kizi gordugunde cok yogun duygular hissediyorsan, karsisinda rahat konusamiyorsan, elin ayagin birbirine dolasiyorsa bu asktir. Benim 2 defa basima geldi. Bundan sonra evet begendigim biri olabilir, sevebilirim. Sevgi saygi sadakat duygulariyla baglanabilirim ama bu derece yogun duygular hissedebilecegimi sanmiyorum.
- +1 yıl
İşte bende birine böyle olmadım hiç ki zaten çoğu zaman dedim ama emin ol bu devirde oda bitiyor genel olarak çabucak yani aşk eskidenmiş edebiyat derslerinde işlediğimiz.. Tabi istisnalar olabilir.
- +1 yıl
Tamam dostum istisnada olsa olabilir ama bende diyorumki onunla sevgili olsan birlikte zaman geçirseniz büyük ihtimalle yerini sevgiye bırakacak bundan bahsediyorum öyle heyecan filan olur tabiki yoksa ve diyorumki bana olmadı sana olmuştur anlaştık yani :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yıl8 senedir karşılıksız benimki ilk başlarda gerçekten büyük aşktı ve nasıl çekimine kapildığımı bile anlamadan bir aşk ilk görüşte aşk ama şu an bende biliyorum ki alışkanlığa döndü. Tabiki hâlâ çok seviyorum ilk günkü kadar sevgi den eksilmedi ama artık birazda alışkanlık kendimin onu sevmediğini asla hayal edemiyorum. Ve her hayalim ondan ibaret zaten...
14 Yorumla- +1 yıl
Ve şunuda eklemek isterim ki hiç açılamadım. Seni seviyorum diyemedim.
- +1 yıl
Yâni aslında komik geldiğini biliyorum ama öyle dediğin gibi küçük yaşta aşık oldum şu an daha çok alışkanlık var bir turlu birakamiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirine aşık isen ve karşı taraftan da aynı duyguları alamadığı zaman insan gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Her iki tarafta kendince haklı beni bir adam çok seviyor diye ben onu sevmek zorunda değilim. ya da karşı taraf istemiyor diye sende onu sevmekte özgürsün. Yani her ucu boklu değnek sözü bu ilişki için uygun olsa gerek.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ben. Ölmeden mezara girmek gibi bişey. Ben söyleyemedim mesela 😕 cakiyodur ama. İki yıldır onu düşünüyorum. Düşünmeye devam edecem biliyorum. Birde yeni sevgilisi var bence. Yalnız şimdi hissizim sinirlerim yanmış gibi yani. Uyustu beynim. o kendi keyfinde olsun cani sağolsun
21 Yorumla
+1 yılBen karşılıksız aşk yaşıyorum
Sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyor , ona mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum ve buna ragmen onun aklına bile gelmediğime eminim
Her an huzursuzum ve onu düşünerek geçiyor zamanım
Neden beni kabul etmedi diye düşünüyorum uykum gelmiyor mesela gelsede rüyalarımda onu görüyorum
Hissettiğim şeyler güzel şeyler degil kısacası35 Yorumla- +1 yıl
Umudum yok beni sevmiyor aşikar ama hala bekliyorum. Olmaz Dedi hala ondan mesaj bekliyorum tel numarasını sildim son görülmesine bakmamak için
Fotoğraflarına bakmıyorum sosyal medyadan takip etmiyorum büyük bir irade gösterdim umarım unuturum
Sende unutmaya bak bakmıyorsan bile kabullen - +1 yıl
Kötüymüş Allah sabır versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum aşk mı? Ama söyle anlatayım ilk başlarda ilgimi çekiyordu sonra bazı hareketlerinden dolayı nefret ettim ama nedense ara sıra aklıma geliyor ve acaba hâlâ seviyor muyum diye şüpheye düşüyorum. Sık olmasada aklıma her geldiğinde bir değişik oluyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm
+1 yılYa birisinin sizi bu kadar üzmesine izin vermeyin ya o kimki seni bu derece üzebiliyor sen bu dünyaya onunla mı geldin ve onunla mı devam etmek zorundasın tabiki değilsin hayat bir şekilde devam etmek zorunda devam ettirmek zorundayız herkesin yaşadığı kötü birşeyler illaki vardır önemli olan bunları kendini yıkıp dökmeden atlatmaktır şimdi sana klasik birşey söyliycem ama inanki kendini üzmek sadece kendini zarar çünkü hiçkimse için değmiyor zaten deymiş olsa şu an yanında olurdu emin ol 😕
10 YorumlaBEN BANA SENİ SEVİYORUM DEDİ AMA HALBUKİ ESKİ SEVGİLİSİNİ UNUTMAK İÇİÇN BENİMLE ÇIKIYORMUŞ BEN ONU BU KADAR SEVERKEN O BANA YALANDAN SENİ SEVİYORUM DİYOMUŞ (ALLAH SEVİYORUM DİYENİN YALANINDAN KORUSUN)
15 Yorumla
+1 yılAşk mi bilmiyorum ama çok özlüyorum önce duygularımız karşılıklı gibiydi sonra bir anda öküz olduğunu bana kamitladi bende böyle bir öküzü gudemem yani o yüzden soğuk davranıyorum. ")
13 Yorumla- +1 yıl
Bekliyorum bakalim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıksız yaşamadım insanları kendimi sevdirmeye çalışmadım
bu durumdan da bir an önce kurtulacaksın başka yolunda yok
hayat akıp giderken seni seven birisini bulacaksın inş. istediğin dilediğin gibi birisiyle ömür boyu birlikte olursun15 Yorumla- +1 yıl
gelir gelir Allah büyük vakti zamanı var bu kadar karamsar olma
- +1 yıl
ne yaşarsan yaşa aldığın son nefesmiş olduğunu bilsende o umudunu yitirmeyeceksin
umudun bittiği sandığın anda Rabbim senin yanında bunu sakın unutma
+1 yılKarşılıksızı karşılıklıya çevirdim ben kardeşim 9 ay sevdim çocuğu üşenmeden o beni istemesede hep arkasındaydım hep ona güldüm hep ona baktım sonra bir gün aldığım haber o da seni seviomuş haberiydi
21 Yorumla
+1 yıl20 yaşındayım 10 yaşından bellidir bir kızı seviyorum, akrabamız zaten fakat o bana o gözle bakmıyor bir de uzaktan seviyorum aynı şehirde de oturmuyoruz. Onun ben ile birlikte olması için her şeyini veririm hep onla ilgili hayaller kuruyorum onun için benim ile birlikte olmak isteyenlerin çoğunu reddettim çünkü aklım hâlâ onda. İlk üniversite sınavına girdiğim zaman sınavı kazanamamıştım. Her gün dua ediyorum Allah'ım onunla olayım onunla mutlu bir yuva kurayım diye şu an üniversite okuyorum ve ben hâlâ seviyorum herkese yok sevmiyorum artık diyorum ama seviyorum kimseye anlatamıyorum artık ve ben hâlâ onun ile ilgili hayaller kuruyorum hep bir umut içinde yaşıyorum onun bir kelimesini bekliyorum o bana omuz olsun ben ona sıra dağlar olurum. Allah'ım her gün sana dua ediyorum ne olur o da bana evet desin ve birlikte ömür boyu mutlu olalım. Ben üniversite bittiği zaman işimi elime alacağım zamanın onu istmeye gideceğim günü bekliyorum ve hayal ediyorum. İnşallah dualarım kabul olur.
20 Yorumla
+1 yılSadece 1 tane sevgilim var (Yani şu yaşıma kadar sadece bu sevgilim oldu) ve şükürler olsun karşılıksız değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Sağolasın.
Aşk maşk hikaye dostum. Kim faydasını görmüş sen göreceksin.
10 Yorumla
+1 yılOldu olduda çocukça geliyo şimdi bide açılamamak ayrı bir problem çıkıcaksın karşısına taktik maktik yok bam 💥 bam 💥 bam 💥😂😂
112 Yorumla- +1 yıl
Aklında duracağına midende dursun diye bir laf var olmadıysa hyrlı olsun diycen yoluna bakıcan 😉
- +1 yıl
Oda olur inşallah
- +1 yıl
Tam her hafta sonu denk geliyorsanız merhabalaş günaydın de gözlerinin içine bakarak hafif bir tebessümle yavaş yavaş olaya gir
- +1 yıl
Bu böyle bir kaç defa olduğunda seni gördüğünde sacınla oynuyorsa sen oturduğunda telefonu çıkarıp mesaj yazmaya başlıyorsa olmuştur 😂
- +1 yıl
Direkt konuşma işte bırak bakalım zamanla onun hareketlerine göre sen nasıl olucaksın ısınacakmısın bir seyler oluşacakmı ona göre davranırsın acele etme diyorum
- +1 yıl
Peki bol şanslar
+1 yılYaşıyorum... çok zor... yüreğim yanıyo , hele onu başkasıyla mutlu görmek varya... öldürüyo beni
21 Yorumla
+1 yılyaşadım ortaokulda bir kıza aşık oldum adı benay dı görünce dahi nutkum tutunuyordu cesaretimi toplayıp tam çıkma tek edicem bir baktım çocuğun biri onu öpüyor o an kalbim 2 ye bölündü remen mecazi değil reesmen kalbimde acı hisssetttim o günden beri kimseye aşık olmam
ogünden sonra ki felsefem şudur
bir kız seni severse sev sana aşksa aşk ol hoşalnırsa hoşlan bu benim felsefem tabi bana bir kız aşk diye ben ona direk aşk olmuyorum sadece ona bir şans veriyorum yanlız abazan kızlar hariç00 YorumlaYaşıyorum 3 aydır ve bitecek gibi değil karşılığı da yok😔
25 YorumlaYaşadım ve kendime kızdım. Önce onun sevgilisi olabileceğine inandığım kızların hepsinden nefret ettim çünkü kimi seviyordu bilmiyordum sonra yerin dibine batmak onu görmemek istiyor bir o
kadar da onu görmek için yanıp tutuşuyordum10 Yorumla
+1 yılYaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor inşallah yaşamam zor bir durum olsa gerek...
110 Yorumla- +1 yıl
Hocam ne bileyim çok takılı kaldın bu kızda, biraz kendine zaman ver lütfen çok kendini yıpratıyorsun ben burdan hissedebiliyorum çok düşünme bu kızı senin sevgine layık olmadığını düşün tavırlarını gözünün önüne getir, düşunmemeye çalış artık lütfen biraz kendine değer ver ve kendini sev etkinliklere katıl arkadaş çevremde bu insan dedin bir sure ailenle, öğrencilerinle takil pikniğe git sinemaya git kendine yazik etmeyi birak lutfen.
- +1 yıl
Gerçekten ne yaptığını anlamıyorum, bunu ben yapsam o kişiyle aynı ortamda durmamaya özen gösteririm okulla ilgili bir iş mi başka hocayla hallederim en son çare bu kişiyle konuşurum adamın zaten kalbi kırılmış ne diye ben sürekli gözünün önünde olayim daha körükleyeyim ya herşeyi gectim insan karşı tarafin sonuçta duyguları var derim dolaşmam yani etrafında...
- +1 yıl
Hocam birincisi olandan onu suclayamam cunku sonucta o istemedi bu durumu haberi bile yoktu, ben hoslandim acildim. Diger bir durum benle halletmesi gereken bir konuydu okulla ilgili olan is. Konusmasa kacsa belki daha da kuracagim kendimi. Ben konustukca soguyorum, sogudum da. Buraya yazma nedenim yazdikca rahatliyorum.
- +1 yıl
Anladım hocam size zaman lazim sadece.
+1 yılYasamadigim icin bilemem. Icimde en ufak bir duygu kirintisi olsa gider. Solerim.
11 YorumlaErgenlikte oldu öyle birşey ama şimdi olmasına müsade etmem
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım, ot gibiyim ne ölyüm nede sağım. Sadece yemek yiyor nefes alıyorum Allahın verdiği can için
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen fazla çekmemişsin 3 yıldır ben yaşıyorum evlendi geçen yıl. Tam unuttum diyorum tekrar küllerinden doğuyor acım tam anlamıyla soğuya mıyorum
Cevap sahibi+1 yılBana yapılan şerefsizlikten dolayıda unutamıyorum aslında seviyor gibi davranıp başkasıyla evlenmesiydi beni mahveden ve evlendiğini arkadaşından duymak
Cevap sahibi+1 yılŞükrediyorum inşallah iyilerle karşılaştırır allah diyorum.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Bir arkadaşım vardı yıllarca sevmişti, sonra ne oldu biliyor musunuz o kadar canı yandı ki or*spu oldu kız
20 Yorumla
+1 yılyaşadim kücüktüm hala acisi var lan çok kötü biseydi Allah yaşatmasin bidaha AMİN 🙏🙏
23 Yorumla- +1 yıl
Şu an kac yasindasin
+1 yılSen kime yasiyorsun
Yaşamadım galiba çocukluk aşkım dışında16 Yorumla- +1 yıl
Hmm
Mani ne peki - +1 yıl
Sen elmayı seviyorsun diye elmada. seni sevecek değil ya 😊
- +1 yıl
Her zaman haklı olan bir söz ama
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıksız aşka karşıyım. Karşılıksız aşk karşılıksız çeke benzer. Onu bozdurup mutluluğa çeviremezsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Adı üstünde aşk bunu sen kontrol edemezsin. Gönül bu otada konar bokada hem tip olarak hem karakter olarak...
- +1 yıl
@Yildirim11133 Açık konuşmak gerekirse bana kondu. Aa karşılığı da vardı. Dün itibariyle nikah memuru soru ben de cevapladım;
"EVETTTT!!!"
Darısı bütün bekarların başına ;)
+1 yılYaşamadım yaşamak da istemem o duyguları. Kötü olmalı. Ki ben çok duygusalım, çabuk vazgeçemiyorum da. Kaldırabileceğimi düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılTürkmen bırak şu kızı artık, İzmir'e gel burası güzel kız dolu, iki dakkada unutursun, ben hergun aşık oluyorum
10 Yorumlasusacaksın bekleyeceksin geri plana atacaksın erteleyeceksin bu konuyu ne kadar açarsan o kadar zorlaşır kavuşmak.
10 Yorumla
+1 yılher şey karşılıklı benim kitabımda. yoksa aşk değildir o.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım ama gerçekten karşılıksızdı. Karşılık beklemedim, bana güvenmesi derdini anlatması sıkıntımda yanımda olması yetiyordu. Sonuç olarak zarar da görmedim.
10 YorumlaYok canım ben hiç bir şekilde bulaşmıyorum bu pis işlere
10 Yorumla
+1 yılbenimki kariılıksız diil bunu hissediyorum kdkkdndk
12 Yorumla- +1 yıl
oo birileri kıskandı 😂ne o bakışlarım seni sikti mi😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. gecmisde yasamisdim omrunu mahveden duygu, hayati zana zikkim ediyor resmen...
20 Yorumlabilmiyor abi 4 yıl be ben onu cok sevdim ama olmadi soyleyemedim
23 YorumlaNe sen sor nede ben sorim çok ama çok kötü bir şey hele aşık olduğun kız başkasına aşıksa dünyalar başına yıkılıyor. Benim aşık olduğum kız bana dedi sen burada git o gelsin o kişide aşık olduğu kişi ondan sonra ben anladım yanlış kişiye aşık olmuşum diye ama çok yanlış kişi aynen aramız iyi konuşuruz sohbet ederiz ama aşk asla olmaz ama ben hala aşığım bu aşktan nasıl vazgeçeceğim hiç bilmiyorum.
00 YorumlaZamanında platonık olduk be aga
https://youtu.be/_ePP54z-w9810 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı seviyorduk ayrıldık Şu an o sevmiyo ben sevmeye devam ediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok yaşadım zamanında berbat bir durum derbeder oluyosun resmen
10 Yorumla
+1 yılAslında bir çok kişi karşılıksız aşk yaşıyor, seviyor ama bunu kendine itiraf edemiyor.
00 Yorumlaevet varda yaşa yaşa nereye kadar gerçi o süreçte zaten yaşamıyorsun o ayrı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılhiç yaşamadım unut başka yolu yok
22 Yorumla- +1 yıl
alisirsin zamanla
onunla ilişki yaşadın mi
11 Yorumla
+1 yılVar. Çok acı. Karşılıksız ve başkasının..
15 Yorumla- +1 yıl
8 ay boyunca anlattım dinlediler yanımda oldular sağolsun ama 9 ay oldu artık bıktılar konuşamıyorum. Bir de şerefsizse o kişi.. uzuyor gidiyor dert.
- +1 yıl
İnşallah ama çok süründüm. Hala da sürünüyorum. Arkadaşlarım gerçekten en büyük şansım, meşgul olmak gerekiyo ama ben de atlatamadım keşke akıl verebilsem.
+1 yılGel bir sarılalım kardeşim😇
13 Yorumla- +1 yıl
bılıyorum canım bılıyorum, ele masal gelır..
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Öyle bisiye gerek yok..
Gidip söylerim ben.. :/13 Yorumla- +1 yıl
Zaten mantiksiz da bu islerde mantiktan soz etmek zor. Simdi asikken gosterdigim davranislara bakiyorum da ne kadar akilsiz misin diyorum. Asik oldugun sure boyunca aklini kullanamiyorsun ne zaman ki hisler sonuyor o zaman akil devreye giriyor ve yaptigin davranislari sacma buluyorsun.
+1 yılSevmiştim aşk değildi ama...
12 Yorumla- +1 yıl
Ben mantığı önce koyunca pek sevemiyorum da öyle 😑
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayir yasamiyorum oyle bisey
karsiliksiz bir aski surdurmem00 Yorumla
+1 yılHiç öyle platonik takılamam
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamadım çok şükür
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım yaşıyorum hala.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah hepimize sabır versin.
+1 yılYok aşk maşk yok unıtun aşkı
20 Yorumla
+1 yılben yaşadım. Ama yine de kaybettim.
10 Yorumla
+1 yılYaşamadım Eminim zordur
10 Yorumla
+1 yılŞükür hiç öyle bir şey yaşamadım.
Zor bir durum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Hiç aşk yaşamadım şuana dek.
10 Yorumla
+1 yılyıllar evvel karşılıksız yaşadım
10 Yorumlaİlk ask karşılıksızdı :)
10 YorumlaKarşılıklısını yaşamadık ki zaten daha ak wqewqe
10 Yorumla
+1 yılyok kardeşim bizi sevenler öldü
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026