Evet, vardır
Hayır, yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevmeyi sev, sevilmeyi bekleme...
Gerçek sevgide 'ben' yoktur, 'sen' vardır. Bu yüzden gerçek sevgi, bütün menfaatlerden sıyrılmayı gerektirir.
Artık günümüz dünyası menfaatperest bir hayatı empoze ettiği için bu tür sevgileri göremez olduk. En çok kendimizi, kendimizle ilgilenilmesini sevdik, sınırlarımızı kalın çizgilerle belirledik. En çok kendimizi sevdiğimiz için kolayca vazgeçer olduk her şeyden. Daha düne kadar onun için ölüme dahi vardık halbuki.
Nerede kaldı o eski Ferhatlar...
Şimdilerde belki Ferhat'a bir deli gözüyle bakılıyor olabilir ama sevgi hakikaten bir tür deliliktir. Sevgili uğrunda kendinden ve menfaatlerinden vazgeçmek şüphe ve sorgulardan geçmeyi gerektirir. Bu adama da günün sonunda toplum tek bir şey söyler; "Sevdiğin için bütün bunlara değer mi, aklını mı yitirdin..."
Keşke aklımızı yitirmiş olsaydık. Belki o gün şu gönül dünyamızın hakikatiyle karşılaşır olurduk.
Reis be güzel yazmışsın
Ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın :)
Sağolun canlar
Erkeklerin büyük çoğunluğu hissettiği sevginin karşılığını alamaz bi çoğu sevdiği kadınla evlenemez kadınlar sevdiği erkeğe saçma sebeplerle açılmaz ve sevmediği adamı kadınlar çıkarcı sevmeyi çalışır o adama hayatı zindan etmeye çalışır adam dişliyse fırsat vermez sakin biriyse Allah yardımcısı olsun
Karşılıksız sevgi elbette vardır. Bu bana göre bir annenin evladına olan sevgisinden başka hiçbir şey değildir. Bunun dışında olacak ve oluşacak her sevgi karşılık beklenebilecek bir sevgi türü olacaktır.
Tanrının sevgisi karşılıksız.., o kadar sevmiş ki, bu kadar insan yaratmış, insanlar yer yüzünde kendilerini bile sevemedikleri halde.., onun sevgisi çok büyük kalıyor, o kadar büyük ki, orada insanlara da yer verebilmiş, insanlar birbirilerini bile severek, sevgilerini çoğalta bilmiyorken, Tanrının sevgisi sonsuzluk içinde yol çiziyor..
Cevap
37Cevap
Hayır ben inanmıyorum ama bazı insanlar inanabilir buna, Karşılıksız sevgi, birçok insan tarafından tartışmalı bir konudur. Bazıları, gerçekten karşılıksız bir sevginin var olabileceğine inanırken, diğerleri ise her türlü sevginin bilinçsizce veya bilinçli bir şekilde bir karşılık beklentisiyle ilişkili olduğunu düşünür.
Evet var bu sevgi türü insanı üzüntüye uğratan sevgi aşk çünkü sadece sen Seviyorsun karşı taraf bilmiyor veya bildiği halde o seni sevmiyor bu acı veriyor işte aşkın sevginin karşılıklı olanı en güzeli dir
Hiç kimse beni annem gibi sevmedi
-Bütün sevgileri topladım, bir anne sevgisi etmedi.- .
-Bir insanı, en çok annesi sever gerisi yalan
Bir insanın adını, en güzel annesi söyler gerisi yavan.-
Var ama sevgili olayında bir zaman sonra istemeden karşılıklı bir şey olabiliyor 😂😂
😂😂kral oralara hiç girme hahhaha
Ben Optimus Prime. Bu mesajı, yıldızlar arasında saklanan ve hayatta kalan tüm Otobotlara gönderiyorum. Biz burdayız. Sizi bekliyoruz...
Adamına denk gelmen lazim.
Tabi sen buna ne kadar hazirsin.
Önemli sorular, cesaret isteyen cevaplar.
Anne sevgisi diyorsan evet karşılıksız sevgidir ama onun dışında Her sevginin muhakkak bir karşılığı oluyor
Karşılıksız sevgi vardır
( KARSİLİKSİZ SEVGİ DAMLA DAMLA
OLMEKTİR. )
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Aşk olarak yani kadın erkek arası asla yoktur. Kadın üç gün parasız beş gün yatakta tatminsiz kalsa anında boynuzu takar adama...
Her kadın aynı değil. Sen bu şekilde düşündüğün için hep bu tarz kadınları görüyorsun. Yargılamadan önce etrafını iyi analiz etmelisin.
Var. Anne sevgisi.
Bir de galakside çok uzun zaman önce platonik aşklar vardı. :P
Vardır diyenler sallamasın yok öyle bir şey. Bedavaya insanın karısı bile bakmıyor.
Evt oncin insan hep karşılık beklemeden sever sonra baktı olacağı yok boşverir geçer.
Kimi ebeveynlerde olan evlat sevgisi olabilir. Onun dışında yoktur
evet var yoksa benim kalbimdeki bu acı his ne
Varsa da bende yoktur. Beni sevmeyeni ben hiç sevmem
Benim için karşılığını alamadığım her his ölmeye mahkumdur sevgi de dahil.
Var ama gecerliligininde sınırları olabiliyor, zaman aşımı Herkese farklı işliyor.
Hayır yok var diyen yalan söyler isteyen varsa tartışırız sabaha kadar
insanın sevmek elinde olan bir şey değil ki. karşılık beklesende beklemesende seviyorsundur. karşılığını alamazsan için acır. ağlar sızlarsın. yaşamdan lezzet alamazsın. her anında aklında o vardır. ama olmaz.
Şimdiye kadar bişey öğrendiysem bu konuda bir şey vermeden bir şey alamazsın
Anne babanın evlatlarına duyduğu, evcil hayvanlarimiza duyduğumuz sevgiler "belki"
elbette vardır ama öyle birini bulması zordur herkes dıştan sert göründüğü için anlaşılacak bir şey değil
Sevgi karşılıksız olunca onun adı sevgi olmaz bence
Karşılıklısız sevgi güzel ya. Beklentiye girince tamamen hayal kırıklığı ve hüsran
Karışıklı sevginin de huzur vericisi muteberdir. Mesela hayal ; birbirinizi karşılıklı seviyorsunuz o seni anlıyor sen onu anlıyorsun, o senin sınırlarına saygılı ve sen onun sınırlarına saygılısin ve birbirinizle vakit geçirmekten keyif alıyorsunuz. Insan karşılık bulmadığının yanında değil anlaşıldığı kişinin yanında çiçek açar 🌼🍁
Hahaha bulmak için fikrini değiştirmen gerekiyor önce ama. Kişinin hayatı fikri üzerinedir derler. Günün birinde böyle biri karşına çıkınca sırf bu düşünce ve geçmişinden kopamaman yüzünden bulduğun o gülü de kendin ezeceksin :) Önce kafanda bitir sonra zaten gerisi sana kalmış
Aşk ücret ister. Rahmet ise karşılıksızdır.
Var, bu en acı olanı
Bu devirde mi? Sanmam.
onlar eski türk filmlerinde kaldı
Ben inanmıyorum, yoktur bence
Vardır tabi adı da platonik
Bence yok, kendi fikrim tabi bu, ben görmedim.
Var tabi
Zaten gerçek sevgi karşılıksız olur.
Bir yerlerde saklanıyordur ama vardır
Karşılıksız Sevgi Var 💯😎
Ben karşılıksız sevmem
Ve en çok olan bence karşılıksiz Sevgi
Vardır ama nadir artık
Günümüzde yoktur anında başkasına uçma vardır
Hayır simbiyotik sevgi var
Yok öyle bir şey
Var tabi
Tabii ki var keşke olmasa
Anneyseniz evet 😂
Var evet
Yaşadık var
Çok var
Evet vardır
Hayır, inanmıyorum.
Elbette
Her Sevgi biraz da olsa karşılıksiz değil mıdır?
onca platonik niye var o zaman
Hiç inanmam buna
Evet var
Varmış
Benim için yok
her şey karşılıklı
Sanmıyorum Şerife hanım.😁
Evet var
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?