ay ışığına batmış karabiber ağaçları gümüş tozu gecenin ırmağında yüzüyor zambaklar yaseminler unutulmuş tedirgin gülümser çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var çünkü ayrılık da sevdâya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili hiç bir anı tek başına yaşayamazlar her an ötekisiyle birlikte herşey onunla ilgili
telaşlı karanlıkta yumuşak yarasalar gittikçe genişleyen yakılmış ot kokusu yıldızlar inanılmayacak bir irilikte yansımalar tutmuş bütün sâhili çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil çünkü ayrılık da sevdâya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgiliSiiri de şöyle bıraktım...
Ayrılıklar da sevdaya dahil mi? Ve halen ayrılanlar sevgilimi?
@Goncagül93 İstisnalar kaideyi bozmaz, sadakat güven asalet onuru olmayan adam veya bayan böyle yanlışlar yapabilir, umarım hala güvenilir insanlar vardır çevremizde
öyle deme be, insan hayatında kimse yokken yalnızlığın dibine dibine vurur, şahsen ben öyle oluyorum, bazen bende özlüyorum ama o'nu değil birisiyle sonsuz aşkı bulma arayışlarını
ne yaparsan yap ne yaparsam yapıyım, kalbimizde birisi yoksa her zaman bir eksiklik olur olacaktır diye düşünüyorum, çünkü bu hava gibi su gibi yemek gibi çok değerli kıymetli nadir, elinde olan kıymetini bilmiyor, kıymetini bilirim diyende doğrumu söylüyor bilinmez :/ biraz felsefe gibi oldu ama neyse artık :D
@kubbr1 , valla ben beceremedim, gezdim tozdum filmler izledim, oyunlar oynadım, hatta pokemon go' da bir alay yer gezdim 100 km'lerce yol katettim bir alay pokemon yakaladım :P ama olmadı bee
En İyi Cevaplar