AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler avcı varlıklardır ağlayanı değil ağlatanı severler 😂😂
Doğru
Çok ağladım kızlar için ama benim için ağlayan yok
Valla bende ağlayan erkeğe rastlamadim
Çok fazla ağladım ya saçlarım bile döküldğ seyrekleşti beni seven çıkmadı
Bence çıkcacak
21 bitti çıkmadı boy yok 1.67 yim
Boya mi bakıyorlar boya bakan karşına çıkmasın daha iyi dış görünüşe önem versin ama ille su boyda söyle olcak diyen daha olgunlasamamistir bence
Umarım çıkar hayırlısı
Bendede boy 178 fazla Ama ben seviyorum yinede kız olmama rağmen fazla bunuda biliyorum
Hep doğru insanı bekledim daha elime kız elş değmedi
Ne güzel ya
Kimse sevmiyor ama işte
Böyle erkekte kızda kalmadi
Hep yalnızım seven çıkmadı
Bende öyleydim ondan önce sadece onun elini tuttum bi insan ondan önce kimseyle olmamış elini dahi tutmamış sadece onu seven ona ait olan birini ya tertemiz birini neden kiymetini bilemez cok sevdi diye mi beni bitirmem için o raddeye getirdi haketmedim yaşattıklarını iyi günümüzde var güzel anılarımız ama bana daha çok eksisi vardı çok sevdim canımıda verirdim ailesiyle tanıştım annesiyle babasıyla kuzenleriyle anneside babası da kardeşide beni çok sevdiler bende onları çok sevmiştim onun bi parçası diye hemde ne kadar sevdim belki ondan çok sevmiştim ailesini yani onun için ağladığımız biliyor bi erkek benim için ağlasa ben nasıl hissederdim kim bilir kendisinin benden önce başka sevgilileride olmuş kısa süreli o zaman daha çocukmuş ama bi kere elini tutmuş kısa da olsa sevgilikleri ben kimseyle olmamıştım en azindan
Bence insanlar sevmeyi unutmuş
Önceden insanların sevmeyi bilmediklerini düşünürdüm şimdi ise unuttuklarini
Evet sevmiyorlar
Cinsellik yaşamadıysan cok sorun olmaz en azından elini tuttuguyla kalsın
Keşke sadece el ele tutussaydik
Cinsel birleşme yaşadınmı
Hep yapmam derdim büyük konuşmuşum sevgili yapmam derdim yaptım yalarsam bile el ele tutuşmam derdim tuttum bi daha bi şey söylemeden önce düşünürüm öyle bi şey ki zamanla seviye ağlıyorsun ciddi düşünüyorduk güya 2 sene sonrada evlencektik birbirimizi ya aslında başta sevgiliyken ilk elimi tutmak istedi yok dedim hani ben önceden beri hep böyle dedim bu benim kırmızı çizgim dokunmadan sevelimki
Kızlar bu konuda hep hata yapıyor sunu unutmamanız lazım ki gerçekten seven şnsan evlenmeden dokunmaz kendşnden bile sakınır evlenmeden önce yapmak istiyorsa bilin ki o kişi sizi sevmiyor
Çok basit aslında bunu bilmeniz lazım
Çok seviyorum evlencez zaten yapalım diyorlar kanıyorsunuz
Madem evlencen ozaman bekle yani
Evleneceğim kişinin elimi tutan bana dokunan kişinin olmasini istiyorum ciddi degilsen ben ondan ona atlayan kizlardan degilim ben daha once sevgilide yapmadim senden once kimsede olmadi falan ciddiydi hayalleri vardı ama sonradan o kadar ilgisizlestiki zaten bu kaçıncı ayrılıp barismamiz ilk aylar aşırı ilgili 1 ay sonra ilgi sıfır bana her zaman konuşmak zorundamıyız demişti aramiyor yazmıyordu falan zaten 1 hafta dayanabildim sonra ayrıldık bitirelim dedim
Hayir
Yasamadim
Allah yasatmasinda
Hep şunu derim ilişkinin içine cinsellik giriyorsa o ilişki birgün biticek ve o ilişki evliliğe hiçbirzaman gitmicek
Bakireysen seks yapmadıysan sorun yok ozaman en azından zarın duruyor
Doğru ama insan sevdiğine dokunmak ister öpmek ister
En fazla yanaktan öpersin en fazla elini tutarsın daha ileriye gidemez
Bende öptüm ben sevmiyor muydum şimdi çok sevdim seviyorumda
Seviyorsun ama bencilsin
Gerçekten seven şnsan kıyamaz evlenmeen yapmaz öpmez
Karşındakini kirletiyorsun
O da seviyordu ama ben şimdi şunu düşünüyorum ben ona dokundum onu öptüm şimdi başkasına bakamam nasıl bakarım diye zaten başkasında ayrılsak bile gözüm yok ama ya olursa diye ama zaten bu zamanda sevgili yapmamış erkekte bulmak zor kimseye dokunmamış kızda erkekte
İnsanlar sevgili yapabilir bunda sorun yok
Benimde sevgilim oldu ama bir şey yaşamadım
Yanı tövbe ettim haram sevdaya şimdi sadece Allah var kalbimde belki ayrılmasak daha fazla ileri gitcektik eminim Allah istemedi çok şükür olacaksa helalim olsun şimdi gelse onada diyeceğim şey ayni
Önemli olan cinsellik yaşamasın yeter
Valla sen kurtulmussun atlatmışsın aklo başında bi kızmışsın bekaretin gitmemiş
Ne kadar şükretsen az
Bu zaman kadar gurur falan dinlemedim ama son kez ayriligimizda başka şeylerde oldu ilk kez gurur yaptım ne yazarım ne dön derim ne yapamıyorum derim zaten alıştım 4 aya yaklaştı
Ne güzel Allah karşına iyi bi şnsan cıkarsın
Çok doğru kirletiyorsun bu yüzden gerçekten çok tövbe ettim ya Allaha karşı hem utandigimdan hem belki onun hakkına girdiğimden nasibim degilse
Herşeyin hayırlısı olsun
Valla ucuz kurtulmussun
Evet bende hep öyle düşünüyorum çok şükür şimdi tekrar namazıma başladım kurbanımı okuyorum ilişki istemiyorum yani haram bi ilişki istemiyorum sevgililgide gördüm dersimi aldım öyle güzel şeyler cikardimki
Ne güzel Allah daim etsin inşallah bende 5vakşt namaz kılıp kuran okuyorum hergün
Teşekkür ederim her zaman Allaha Allahım bizi senin yolunda yürüt bizi senin yolundan çıkarma derim belki ettiğim duaların kabuluydu âmin Allah razı olsun hepimizin karşınız inşallah kendimiz gibi insanlar cikarsin
İnşallah amin bi seven cıkaa keşke
Yaa ne güzel çok nadir gerçekten bende her gün 10 sayfa okuyorum bazen daha fazla günde 1 cüz bitiriyorum boş vaktimde okurum sıkılmasa yoksada okurum telefonumdan okuldada mescitte kılarım namazımı kucuklugumden
Ne güzel Allah daim etsin
Allah daim etsin sizinkinide
Çıkar elbet sizide seven ben eminim
İnşallah
Allah sizi hangi güzel kuluna sakladı kim bilir
Sanırım yalnızlık imtihanım olacak
Hayalşm kız babası olmak yuva kurmak ama olmyak gibi Allah yazmamıs sanırım
Ama daha yaşın erken
22 olsan neyse
21 bitti 22 ye girdim
Bilmiyorum hiç çıkmadı ya umudum yok işte
Herkese iyi oldum hep ilgi gösterdim tipimide beğenirler ama olmuyor yani ne bilşm
Evet onu bilemeyiz ama sizcede bu daha güzel bi imtihan değil mi hem Allah zaten öyleyse sizin kaldiramaycaginiz bi sınavı size yaşatmaz bak benimkide kesinlikle imtihandı sevda değil ben dersimi aldım
Bilmiyorum ya herşeyin hayırlısı olsun ama yuva kurmak en büyük hayalşm kız babası olup onu göğsümde uyutmak istiyorum 🥺
Benim gibi olmak istemezdim ben Keşke diyorum Allaha ona akıl fikir versede düzeltse oda namazini kılar kuramını okurdu hafız olmak istiyordu küçüklerde ailesi izin vermemiş yatılı yurtta kalmış kuran kursunda sonra gerçekten evine gittiğimde odasında namazlarımı gördüğümde çok mutlu olmuştum ilk onu elime almıştım zaten beraberlere camiye giderdi namazini kılardı görürdüm sadece cuma değil ama bazen böyle değişiyor umarım başınımdır ben başka kimseye dokunamam
Istemem deyim daha doğru olur
Yaa tamam ben dua ederim sizin için hayaliniz icin
İnsanlar yoldan cıkabiliyor Allah şaşırtmasın
Allah razı olsun
Amin nefis işte herkeste var herkes her şeyi yapabilir insaniz ama Allah yaptirmasin
Amin
Amin sizdende
Allaha emanet olun ozaman
Yanlış anlamazsanız takipleşebilirmiyiz dindar insanlarla konuşmak ilgimi çekiyorda
Kendim gibi insanlarla konusmayı sevihoru
Tabiki bende sevindim Allah iyi insanlarla karsilastirsin duasının kabulü olsa gerek
Sizde Allaha emanet olun bu sözü çok severim ben 🙏😇
Tamamdır ozaman takip etmiceksinşz sanırım 😊
Senmisin takip eden
Instagram varsa oradan ekleyebilir miyim
Bu istrk atan sen değilmisin
Benim asıl hesabım yok sosyal medya kullanmıyorum burada bazen insanlarla konusmak için fake instagramım var
Benim
İbrahimf344
Direk takip etti zaten
Ordamısın özelden yazdım
Kimseyi takip etmiyo musunuz fake mi
Etmiyorum sosyal medya kullanmıorum normalde ama burdaki insanlar iyi insanları tanıyınca konusmak için açtım
Sanmam
Onemser ins ya beni