Güncellemeler
+1 yıl
Zayıf biri kimi bakar mısınız?
Sevdiği kadın için gözyaşı dökün erkek vardır ve kız bunu öğrendiği zaman ne yapar? Çokmu etkilenir yoksa ona zayı biri kimi bakar?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Etkiler tabii ki. Hiçbir kadının buna kayıtsız kalabileceğini düşünmüyorum.
Ben bi kızı çok sevdim, ona çok aşığım. Masumca hislerim var. Bu aralar biraz samimileşti bana karşı. Ama bazen soğuk yapıyor. Bazen onu göremediğim zamanlarda hasretden ve özlemden onun için ağlıyorum. Ama kız bunu bilmiyor tabi.
Çok duyğusal biridir kız. Ama ona söylesem zayıf düşeceğimden korkuyorum yanında.
Bana karşımdaki erkek böyle bir itirafta bulunsa zayıf olduğunu düşünmezdim. Aksine gözyaşı dökmek kadar bunu dile getirmek de büyük cesarettir çünkü benim gözümde.
Keşke tüm kızlar sizin gibi düşünse. Belki o kız da etkilenir. Ama bunu belli etmez bana. O kızda bi karakter keşf ettim. Benden etkilendiği her şeyi gizliyor. Hatta parfumumden çok etkilendi. Bi defa bunu anladım. Ama bana söylemedi. Bi gün dolayı yolla parfumun ismini öğrenmeye çalıştığında anlamıştım))
Bi de bu kızlarda bi karakter var. Bazen erkekten hoşlanmasını, etkilenmesini gizliyorlar. Yani böyle yapınca nasıl davranmalıyım?
Demek ki sizin duygularinizdan emin olmadan çekiniyor, sizin bu durumlarda olumlu ve ona özel dönütler, iltifatlar, ona dair ufak detayları hatırlama belirtileri vs vermeniz gerekiyor.
Benim genel izlenimim kızlar bunu seviyor. Hatta ağlayan erkekler çoğumuza sevimli bile gelir. :))
O kıza söylesem, duyğu sömürüsü yapıyorsun der bana ve gülüp geçer) Çok önyargılı biridir. Ama bazen sen çok iyikalpli birisin diyor. Biliyormusun o kızı bi gün görmediğim zaman onun için gözyaşı döküyorum. Bu nasıl aşk arkadaş anlamadım. Siz kadınlar ne yaptınız böyle bize :D
Yok yok söyleme zaten. Ama benim bir arkadaşım var. Sevgilisi onun gözünün önünde ağlayınca çok etkilendi. Ve senin sevdiğin kızı tanımadığım için bir şey söyleyemem ama hemen duygularını belki etmemekte fayda var:)
Hassas bir erkeksen böyle olman normal. Ve saf duygular besliyorsun. Ne güzel
O zaten ona çok aşık oldugumu biliyor. Doğru diyorsunuz bi süre daha söylemiycem. Ama bi gün ilişkimiz normal düzene girince " ben senin icin göz yaşı döktüm, değerimi bil" deyip sitem ederim ama))
Aşık olduğunu biliyorsa zaten bence söyleme böyle bir şey. Ilişkiniz ilerleyince söyleyebilirsin tabii:)
Bir erkeğin ağlaması birçok kizin hoşuna gider ama bu ağlama amaca hizmet etmeli. Kız hava yapıp ego kasacaksa bilmesin. Yok eğer kalbi yumuşayacaksa bilebilir. Duruma göre...
Evet biliyor ve o kıza çok fazla ilgili davranıyorum. Bu da hoşuna gidiyor :) Size teşekkür ederim çok iyi kalpli birisiniz. Keşke tüm kızlar sizin gibi olsa. :)
İlgi kızların en büyük zaafıdır. Tabii hoşuna gider. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Böyle düşünmenize sevindim. Siz de iyi kalpli olmalısınız ki bir kız için ağlıyorsunuz. Her gülün bir dikeni vardır. Benim de kötü taraflarım var 😊😊
Her insanın kötü tarafları olabilir. Normaldir. Hiç birimiz masum değiliz. Ama konuşmalarınızla içten birisiniz görüyorum. Benim aşık olduğum kız da böyledir. Çok içten biridir. Ben ona tam gaz ilgiye devam etsem, şansım var mı?
Evet doğru. Kimse melek değil sonuçta. Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Hmm açıkçası tam gaz gitmek kaza yaptırabilir. Arada fren de yapmak lazım. Bir süre geri çekilip kızın ne yapacağını görebilirsiniz. Adım atacak mi yoksa hep sizden mi bekleyecek?
Ama ben bunu yapamam. Kız bu aralar çok samimileşti benimle. Yani birden çekilirsem yanlış olur.
Evet haklısınız o zaman. Bakalım neler olacak
İnşallah hayırlısı. Çok teşekkür ederim size. Hayatımda bu kadar yardımçı olucak kız görmedim))
Ayrıca sizin diğer yorumları okudum. Ruh eşimi bulmuştum ayrıldım demisiniz. Çok üzüldüm. İnşallah karşınıza sizin güzel kalbinizi kazanacak birisi çıkar mutlaka
Rica ederim. Ahahah arada böyle ufak iyilikler yapmak iyi hissettiriyor. 😂
Yaa demek diğer yorumları da okudunuz. Evet ruh eşini bulmuştum ama ayrıldık. Yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle düşünmenize. Ne güzel dua ettiniz. İnşallah sizin de kalbinize göre ve değerinizi bilecek biri çıkar hayatınıza:))
Kazanan iyilik olucak her zaman :) Bir gün o kıza söylemiştim bunu. Bide bu kıza bidefa kendi akbilimi verdim. Bunu her defasında diyor. Küçük bir iyiligi neden bu kadar büyütüyor anlamiyorum))
İnşallah. Çok teşekkürler
Evet iyilik kazandırır;))
Keşke biri de benim için ağlayabilse.
Öyle birisi bi gün karşınıza çıkar da ama. Bazen kızlar öyle biri çıkınca onu görmezden geliyor. Bence siz yapmayın o çıkınca ))
Sanmıyorum.