İtici değil hatın kişi. Ancak güçlü durmalı insan, olur olmadık şeylere gözyaşı dökmemeli. Herkesin ağlamak için bir sebebi var hayatta. Ancak herşeyede ağlanmamalı, insan bunu bilmeli.
Kadın ne kadar ağlamaya daha meğilli olsada ağlamasın. Ağlarsa kadınım gözyaşlarını silerim. Ancak ağlamazsa, gözlerinden okurum hüznünü, güçlüdür bilirim.
Ancak birde söz vardır. Hözleri nemli insanlara arkamı rahatça dönebilirim. çünkü gözleri nemli insandan zarar gelmez bilirim...
Ağlayacaksa ağlasın kadım. Ya yalnız ağlasın ya da güvendiği erkeğinin yanında ağladın. Ancak ota boka ağlamasın tabi..,62 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ettim iyiydi bu
- +1 yıl
Rica ederim, ben teşekkür ederim.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKelime itici değil. Üzücüdür.
Ağlayan kadın, her gün özenle saatlerini harcadığı rimellerini hiçe sayan kadındır. Günlük hayatta hemcinsleri ile olan rekabetinden dolayı, ideal havayı korumaya çekici görünmeye gösteren kadın, ağlayarak bunları mahvedebilir.
Küçük düşmeyi de göze almış demektir.
O vakit tüm bunları yıkarak ağlayan kadın, kısa zamanda yaşları silinmesi gereken canlıdır.123 Yorumla- +1 yıl
helal be
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler.
+1 yılgenelde nefret ettiklerini söylerler ama dayanamazlar aslında. belki de ben pek ağlamadığım için öyle oluyor.
ağladığımda mendil uzatırlar genelde, gerçi genelleme yapacak yeterli veri de mevcut değil ya neyse anlaşıldı herhalde :P01 Yorumla- +1 yıl
haldsşdkşs teseklürler
+1 yılNadiren Ağlayan kızları itici bulacaklarını sanmıyorım hatta yavru kedi muamelesi yapıyorlar 😄 ama sürekli herşeye göz dolduran kızları bence itici bulurlar 😕
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılçoğu erkek tarafından hoş bile karşılanabilir. çünkü kız gardını indirmiştir o an. ona sokulmak için daha iyi bir zaman olamazbaşka bir fikirde bu normal bir şeydir. insanlar dolar ve boşalmak ister. bulutlar gibi..
80 Yorumla
+1 yılcok normal aglayan bir bayan görsem tanısamda tanımasamda neyiniz var diyip derdini dinlemek o an tüm samimyetimle ilgilenmek gerekir... ben kadınların değerli olduguna inanıyorum ve aglamalarını istemiyorum aglatma taraftarı hiç değilim kadın ağlamamalı
60 Yorumlavalla bende bir duygu oluşturmuyor açıkçası annem veya ablam degilse. şu ana kadar karşımda bir kız ağlayıpta ona karşı bir şey hissetmedim. sadece insanlık olsun diye sarılma hal hatır sorma yaptım. dilde üzüldüğümü söyledim ama onun dışınd ahiç bir şey.
31 Yorumla- +1 yıl
tamamdir tesekkür ettim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim insan ise onu ağlatanı yakarım ya da teselli ederim arkadaşımsa derdini dinlerim tanımadığım biriyse açıkçası sadece dikkatimi çeker acaba neler yaşadı diye düşünüp emin adımlar ile yoluma devam ederim. İtici değil.
81 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılGercekten uzulup aglasak bile timsah goz yasi saniyorlar , ne kadar aci bisiydir bu
11 Yorumla- +1 yıl
her erkek değil ama doğrudur
Gülmek gibi bişey bu..
Salak sulak, ota boka gülen birisi nasıl itici olursa, bu da olabilir..
Ama gururlu bir ağlamadan da daha sert ve keskin bir duruş yoktur mesela..43 Yorumla- +1 yıl
Dogrusun
- +1 yıl
sagolasin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızların ağlaması itici olmamalıdır; içten ağlamalıdır. Ağlamayı karşı taraı baskı altına alma aracı olarak kullanılmamalıdır. Normal ruh halinde olan bir erkeğin bu durumu itici karşılayacağını sanmıyorum. Tam tersine ağlamanın neden olduğuna ilişkin partneri ile karşılıklı sorunu çözüme kavuşturması en doğru yapılacak bir davranıştır. Seven ve önemseyen insan ağlar. İçten sevgisi olan , merhametli olan insan ağlar.
00 YorumlaSon derece çekici bulurum aglayan kızların farklı bir hissiyati vardir tarif edemiyorum ama son derece guven veriici icten ve samimi bulurum hatta tanimasam bile bir sarilasim gelir
30 Yorumla
+1 yılEğer o kız sevgilisitse seven adam acı duyar kız ağladığı için. Omzuna yaslatır " geçecek " vs. Şeyler der. Teselli etmeye yuzunu guldurmeye çalışır. Sevgilisi değilse de yardım etsin. Bir kız ağlıyor.
00 Yorumla
+1 yılBenim Yanımda Bir Kız Ağlarsa Bende Dayanamam Ağlarım.
Öyle Bir Yapım Var Empati Kuruyorum Kısacası.
Sonrası Kendiliğinden Geliyo :S31 Yorumla- +1 yıl
erkekler kolay kolay aglamaz derler ama acıkcası biri aglayınc ahlayanlar da var cidden
+1 yılher bir boka ağlayan kızlar var "allaaaaamm tırnağım kırıldı üüühühüh" veya "sevgilimden ayrıldımmmm ühüüh" gibi vs vs bol yani ama ağlamak normal sinirlenirsin gözlerin dolar veya kötü birşey olmuştur yani normali de var saçması da
10 Yorumla
+1 yılBenim kontrolsuz bir aglama olayim var biraz tartissam sevgilimle icime okuz oturuyor agladanda gecmiyor. Beni alan adam yandi ya. Duygu somurusu sanacak ama degil tutamiyorum kendimi 😕😕
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ya aglamak asla kötü vir sey değil ki.. Ayıca saf ve femiz göz yasları kalbi temizler derler :)
- +1 yıl
Kalpteki agirligi aldigi bir gercek.. 😌😌
. ben manyak olduğu için gülerim kim ağlarsa ağlasın :DSA:DSA Cenaze olduğunda beni götürmezler o yüzden :DSA:SDA:ADS
11 Yorumla- +1 yıl
Ahsjlskslsjssşsksşshnak
+1 yılEskiden ağlayan kızlara gidip sarılıp teselli edesim gelirdi, şimdi acınası geliyorlar tiksiniyorum. Ayakta dimdik sert bir şekilde hayatla yüzleşmeleri gerektiği halde ağlamak nedir lann ıyy rezillik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDayanamam eger sevgilimse ona hemen sarilirim basini gogsume koyarim saclarini oksarim sakinlestirmeye calisirim baskasiysa eger ne oldugunu ogrenmeye calisirim sakinlesmesini saglarim kadinlar kimsenin gormeyecegi bir yerde aglamali hos olmaz çünkü kadin aglamamali
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Ağlamak normaldir. Esas kızları ağlatanlar hakkında iyi düşünmem.
52 Yorumla- +1 yıl
oo eyv
Ya ben ağladım :) o zaman sevgilin öyle aradaki ilişki gidiyor bambaşka ilişki oluyor. Sanki sevgili değilsinizde kanka gibisiniz. Ama tavsiye etmem.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. her gözyaşı dökmek ağlamak değildir, eğer içten ağlıyor ve sebebide eften püften değilse yardımcı olmaya çalışırım... İtici falanda değildir gözyaşları ile dünyaya geldik ve yine dünyadan gözyaşları ile ayrılıyoruz...
10 YorumlaHer vak'a ya ağlayan tipler itici değil de masumiyetini kaybediyor. Bir süre sonra bir şey ifade etmiyor erkek için..
22 Yorumla- +1 yıl
hım teşekkür ederim
+1 yılValla be yanımda bir kızın ağlamasına dayanamam. Yardımcı olmaya çalışırım.
41 Yorumla- +1 yıl
:)))
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Simariklik ya da hirs kaynakliysa umrumda bile olmaz... onun haricinde kiyamam..
20 Yorumla
+1 yılKız dediğin ağlar :D erkek aglarsa anormal karşılanır :DD
01 Yorumla- +1 yıl
saçma bence :d gülmenin kızı erkeği yok, utanmanında, kızmanında, bana göre ağlamanında yok
Her boka ağlayan 2 cins insanada sinir oluyorum. Ağlayacaksan git bir köşede ağla. Bazıları show yapıyor. Geneli bana samimiyetsiz geliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
tabi söylediğinde haklısın ama şov kaynaklı olmayanlarda gayet samimi
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye itici olsun ki?
Bu gayet normal bir şey...41 Yorumla- +1 yıl
bilmem.. Kişiden kişiye değişiyor işte.. bende sormak istedim
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılben kıyamam mesela dinlemeye rahatlatmaya çalışırım hatta bazen kendimi tutamayıp ağlardım ama bundan sonra bende üzülmeyeceğim ağlayanlara beni ağlatanlar için üzülmek istemiyorum artık
10 Yorumla
+1 yılherşeye ağlamaları sinir bozucu benim kadınım ağlayacaksada omzuma yaslansın sabaha kadar ağlasın kör olanaa kadar ağlasın ama her boka aglamak itici :)
00 YorumlaZırt pırt ağlıyorsa vardır bir ipnelik derim itici gelmez ya herkes ağlar nedir yani Allah ağlatmasın ağlatacaksa da sevinçten ağlatsın.
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
+1 yılErkekler kalın kafalı ya ne düşünürlerse düşünsünler
20 Yorumla
+1 yılİki tarafta ağlıyabilir cinsiyet değil insani bişey bu
50 Yorumla
+1 yılne olursa olsun sadece mutluluktan ağlamalı kadınlar. o zaman belki biz de güleriz ağlayışınıza :)
20 Yorumla
+1 yıliticiden ziyade ağlayan insana karşı zaafım var. oturur bende ağlarım
41 Yorumla- +1 yıl
hahahah tesekkürler :)
Kesinlikle beni soğutuyor kendinden basit biriyle birlikte olduğumu düşünüyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal karsılarım sonucta kız veya kadın yapıları geregı duygusaldırlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. silah olarak kullandığımı yani numara yaptığımı söylemişlerdi birileri zamanında gerizekalı odun hhh
00 Yorumla
+1 yılGucsuz gorunmektir. Asla ve asla yapmayacagim hareketlerdendir. Annemin yaninda bile aglamiyorum ki bir erkegib karsisinda agliyim.
10 Yorumlasevgilimin yanımda aglamasını isterim göz yasını silerim falan filan güzel olur onun dışındaki kızlara salak gözüyle falan bakıyorum benim görüşüm bu :D
00 Yorumla
+1 yılMal gibi oluyosunuz aglayinca.. hic cekilmez. Aptal bir surat ifadesi.. bira ilgi alaka.. ne bu *
20 YorumlaBasit, saçma sapan birşeye aniden ağlıyorsa koşarak uzaklaşırım :-))
20 Yorumlaerkeğine göre değişiyor ama extra söyliyeyim ikizler burcu bir erkeğiyse asla ağlama.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Ben miletin yanında ağlamam çevreme zayıf görünmek istemem
10 YorumlaEğer ben ağlıyorsam yanıma gelin sessizce omzuma dokunun ve deyinki
''Sana kitap alıyım mı?''00 Yorumla
+1 yılDayanamıyorum ben eski srvgilimle her ayrıldıgımızda ağladı diye 3 kez affetmiştim ama bir süre sonra ters teper ;)
20 YorumlaKızlari ağlatacak kadar hangi kişiliksiz varsa artik her boka ağlamayında sevdiğiniz erkekse bunun için değer
10 Yorumlaİtici gören erkek ne biliyim yontulmamış ağaç gibidir bence
11 Yorumla- +1 yıl
:Dd
+1 yıleger boş bişey için ağlıyorsa iticidir tırnağım kırıldı ayagım burkuldu üstüme giyicek bişeyim yok vs
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın.. peki o erkek yüzünden aglıyorsa? mesela bir kız senin yüzünden agladı.. tepkin ne olur? Tabi mevzudan mevzuya değişir elbet ama genel olarak?
- +1 yıl
eger kız hakıysa onun gönlünü almak için elimden geleni yaparım ama eger ben haklıysam ve kızı ağlatacak derecede üzdüysem suratına bakmadan cekip giderim cünkü canımı yakmayan kimseyi ağlatmam
- +1 yıl
Çok kaba
Açıkçası üzülürüm neden ağlıyo diye. Itici değil çok doğal bişey
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Bazı kızların durup dururken ağlaması mesela benim bile midemi bulandiriyor erkekleri düşünemiyorum bile ama ağlamak normaldir bir sebebi varsa
00 Yorumlanormal bir şey bence ama en ufak şeyler şaçma şeyler için ağlamalarına gıcık oluyorum
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ettim
+1 yılKızların ağlarken salgıladığı koku o an erkekleri onlardan sogutuyormuş. Bilimsel
02 Yorumla- +1 yıl
Oha bir arastiricam la
- +1 yıl
Araştır dediğim sonuç olcak
+1 yılItici gelmesede butun ha yat enerjimi alir
Aglayan kiz gormek cinsel durtuleri bile bitiriyor garip oluyorum00 YorumlaBen sevmem ya kız dediğin güçlü olur fırsat vermez elaleme
11 Yorumla- +1 yıl
ama duygusal olabiliyor insan... mesela ben çok sinirli bir insanım aşırı ama birine sinirlendiğimde bana aşırı kötü bir sey yapmamışsa ona düsmanımda olsa Arar vermem sinirimi atmak icinde aglarım zaten o an istemsiz geliyo yaslar ajdlsms
Herkesin aglamasi iticidir. Sen sen ol birinin yanında ağlama. Duygularını saklamayı bil. ruhun ve bedenin bazı durumlarda ayır.
00 Yorumlaolabilir bende aglarım bazen. Normaldir yani bunda bir gariplik yok asıl bunu sorman biraz garip. D
01 Yorumla- +1 yıl
yok bir kaç defa duydum da böyle bir şey ben o yüzden sordum merak ettim aslında
+1 yılher iki cinsinde aglaayıp zırlamasından nefret ederm
00 YorumlaItici degilde erkeklerin koruma icgudusunu uyandiran bir hareket
30 Yorumla
+1 yılBence çok çekici o anda azıyorum o anda şey yapasım gelir hemen.
00 YorumlaBir kadının ağlamasi itici olamaz ama bir erkeğin fazlasıyla olur itici
00 Yorumlaüzülürüm ağladığı için ağlamasının sebebini kaldırmak için elimden geleni yaparım
10 Yorumla👀
👅 Değişir. Mesela sevdiği kız yanında ağlarsa dayanamaz. ( bir çoğu)10 Yorumla
+1 yılYalandan teselli etmek için 8 oluyorum ağlamasın 😓
11 Yorumla- +1 yıl
neden yalandan aa
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt