Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar birakma sebeblerini tam olarak soruyorum birakirmi diye sormuyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya seviyosun iste ne nasil olurda vazgecersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seviyordum ama o sevmediğini söyledi bıraktım ilgisizse bırskılır sevmiyorsa bırakılır kavga varsa bırakılır
Kavgadan birakan insan ozlemezmi
İnsanları bilemem ama ben özlemem bitiriyorsam zaten son raddedir
Bitirmek istiyosun ama ona kiyamadigin icin bitirmek istemiyorsun ama davranislarinda degisiklikler var o kizda hissediyor o kiz desmese belki daha ayrilmican sirf kiz sordu diye ayrildin plansiz bir sekilde yani ozlemez misin
Bitirmek istiyosam bitiririm kıyamama durumu olmaz bitirmek istememe rağmen üzülmesin diye bitirmessem dahada çok üzülücek duygularıyls oynanmış olucak
Oyle Oldu diyelim nolcak vicdan azabida mi yasamican ilk zamanlar?
Ben bu tarz alengirli ilişkilerden anlamam ya en iyisi sen başkasına sor ben çok düz biriyim
Seviyorsam devam ederim sevmiyorsam devam etmem seviyorsam o sevmiyorsa bitiririm bu kadar yani düz adamım
Zaten sen ayrilmiyosun sadece tavirlarin degisiyor kiz duzel diye cabaliyo sana cok iyilikler yapiyo ama bisey degismiyo artik bikiyo kiz hallerinden ve telefonda konusurken birden soruyo kafandaki ne ayrilmak mi istiosun diyo seninde bi anlik bosluna geliyo galiba oylesi daha iyi olcak diyosun kizin canini cok yakiyosun hatta gece dua ediyosun uzulmesin diye sonra bulusuyosunuz vedalasmak icin sarilip birbirinizi sevdiginizi soyluyosunuz seni birden aglama tutuyo cok agliyosun salya sumuk ilk defa bi kiz icin ama kizda mecburmuyuz bitirmeye diyince sende evet yoksa mutsuz olucaz diyip sonlaniyor hic ozlemez misin veya pisman olmazmisiniz?
Adamın içini bilmek lazım ben Şu an o duyguya giremem ama ayrılmak istiyorsa bitmesi en iyisi özleyip özlememesi pişman olup olmamasını önemsememelisin ilişki çocuk oyuncsğı değil bitiyorsa bitsin
hafifçe bırakıyor yavaş yavaş kollarından süzülerek
Karşı taraf soğuk davranıyor ne yaparsan yap olmuyor, seviyorsun ama seni bu durumlar strese sokuyor, o zaman bıraktım.
Yaptığı hatalar beni rahatsız ediyorsa ayrılırım
Peki sonra ozlemez misin
Yooo
Neden sonucta kalbin kadar sevdigin kisi cok kavga etti biraktin unutrun gittimi bi hamlede?
Evet gitti çevrem onun hakkında bir şey söylemeden aklıma gelmiyor bile
Ilk zamanalr vicdan azaba? Cok agladi uzuldu diyelim
Görmem duymam bilmem. O karara varana kadar çok düşünmüşimdur zaten
Daha o karara varmadin diyorum sadece dusunuyosun napsam daha iyi olur diye
Düşünürken ayrılacağımı ona söylemem
Zaten sen bisey soylemiyosun sadece tavirlarin degisiyor kiz duzel diye cabaliyo sana cok iyilikler yapiyo ama bisey degismiyo artik bikiyo ne oluyo diye ne istiyosun kafandaki ne ayrilmak mi istiosun diyo seninde bi anlik bosluna geliyo galiba oylesi daha iyi olcak diyosun kizin canini cok yakiyosun hatta gece dua ediyosun uzulmesin diye sonra bulusuyosunuz vedalasmak icin sarilip birbirinizi sevdiginizi soyluyosunuz seni birden aglama tutuyo cok agliyosun salya sumuk ilk defa bi kiz icin ama kizda mecburmuyuz bitirmeye diyince sende evet yoksa mutsuz olucaz diyip sonlaniyor hic ozlemez misin veya pisman olmazmisiniz?
https://voca.ro/16Y7Spp92EeT
Sesli olarak anlattım dinlersin
Sen sensin belliki gaddarsin onun yaptiklarini yapmazsin oyuzden benim durumuma yardimci olamazsin
Ben gaddar değilim. Düşünüyorum.
Ben dusunuyorum herkes bi bagi oldugu aliskanligi oldugu bi insani bir anda hayatindan cikarinca illa ki ozler sonucta o senin bi rutinin haline gelmis sabah kalk gunaydin yaz eve git evdeyim yaz veya o kisiden biliyosun ki illaki gunde 2-3 kere telefonun calicak ve oyle bi an geliyo ki o kisi artik senin birsey paylasidigin kisi degil yabanci kisi bu kadar kolay mi alismak
Son ilişkim de bir yıl boyunca aynı evde yaşadık?
Bizde cok beraber yasadik arada o burada kaldi arada ben onda kaldim beraber tatillere gittik yani benimde senden farkim yok
https://voca.ro/1f7QKQzROFXV
Daha ilk gun bende anlam veremiyorum anliyormusun o benim karsima gecip guzel guzel anlatip ayrilmadi benden zoruma gidende oydu ben birden telefonda gaza gelip desince ayrilcan mi ua napcan diyince arkadas kalip birbirimize oyle yardimci olalim diyince patladim anladinmi insanin nasi zoruna gidiyor bole biseyi yapmaya belki korkuyodu ben uzulurum falan diye ama kirdi kalbimi zaten arkadas kalmayida ben istemedim engeleyyen benim
Ben o gun aramasam durduk yere belki Şu an hala beraberdik ama hayirlisi buymus
Takip attım
Bende ettim ama beni anlamiyosun iste
Sesi dinle attığım 🙄
Bana niye kendini ozetledin ki simdi 😂
Başkasını tatlı bulur
Bırakır
Bırakmaz sevmemiştir
Cok kavga var mutsuzsun Zaten sen ayrilmiyosun sadece tavirlarin degisiyor kiz duzel diye cabaliyo sana cok iyilikler yapiyo ama bisey degismiyo artik bikiyo kiz hallerinden ve telefonda konusurken birden soruyo kafandaki ne ayrilmak mi istiosun diyo seninde bi anlik bosluna geliyo galiba oylesi daha iyi olcak diyosun kizin canini cok yakiyosun hatta gece dua ediyosun uzulmesin diye sonra bulusuyosunuz vedalasmak icin sarilip birbirinizi sevdiginizi soyluyosunuz seni birden aglama tutuyo cok agliyosun salya sumuk ilk defa bi kiz icin ama kizda mecburmuyuz bitirmeye diyince sende evet yoksa mutsuz olucaz diyip sonlaniyor hic ozlemez misin veya pisman olmazmisiniz?