Sevgi bazen can yakar biliyorsunuz ki, yanlış kişilere hissedilince. Ben de bu sorumda sizlerden yanlış kişiye duyulan sevgi duygusunu kalbimizden nasıl silebileceğimizi soruyorum. Cevaplarınızı bekliyorum 💜

Sevgi bazen can yakar biliyorsunuz ki, yanlış kişilere hissedilince. Ben de bu sorumda sizlerden yanlış kişiye duyulan sevgi duygusunu kalbimizden nasıl silebileceğimizi soruyorum. Cevaplarınızı bekliyorum 💜

Merhaba, bence içinizdeki sevgiyi özellikle yanlış insana karşı besliyorsanız veya sizi en az sizin kadar düşünmüyorsa veya size faydadan çok zarar veriyorsa bence onunla görüşmemek veya onunla da hayatınıza devam edebileceğinize olan inancınızı güçlü tutmalısınız. Bunun için dediğim gibi ondan uzak durup önünüze bakmalı ve yeni insanlar tanımaya gayret etmelisiniz. Sizin kıymetinizi gerçekten bilen insanların zaten her koşulda sizinle beraber olmak istediğini sık sık kendinize hatırlatmalısınız :)
Cevap
0Cevap
Güçlü bir irade ile. Onu düşünmeyi kesinlikle bırakıp kurtularak. Değmez..
nefretle
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar