Arkadaşlar ben bu adamla 4 senedir beraberim ilk iki yıl böyle bir alışkanlığı yoktu ama son iki yıl hayatımı cehenneme çevirdi. Beraber yaşıyoruz ve aynı iş yerinde çalışıyoruz ilk başladığı zamanlardan beri beni manipüle ede ede 200 500 1000 daha sonralardan 3000 4000 gibi büyüyen rakamlarla para aldı geri vericem 3 güne vericem 5 güne vericem diyerek tabi bu paraları karttan esnek hesaplardan ordan burdan kullandı bana Toplamda 40000 borç yaptı ve tabi onun tefecilere ve çevresindeki insanlara borcu da cabası.
Kendi kendime borcu odemeye calisip para kacirmaya baslamistim son bir kac aydir tabi oda daha fazla borc yapti etrafa ve bana asla odeme yapmadi hatta gozumun onunde intihara kalkisti artik odeyemiyorum bu borclari diye.
Artık yanında sadece paramı ödesin umuduyla kalmaya başladım yaninda evet seviyorumda aynı zamanda ama asıl amaç paramı ödesin umuduydu. bi dönem ayrıldık barıştık aynı yerde çalışınca zor tabi ayrı kalmak.
En son dün gece benden habersiz telefonuma girip benden habersiz tüm bankalarımda olan esnek kredi kartı nakit para kredi ne kadar para varsa kumarda yedi. Bu para da ortalama 80 bin falan eski borcu haric 80 bin kitledi bana.
Ortalığı yıktım heryeri kırdım devirdim onun canını okudum ayrıldım paramı öde dedim bu sefer bana 3 ayda parayı ödeyeceğini ona son şans vermemi (her zamanki gibi ) bir daha asla oynamicagini söyleyerek saatlerce dil döktü. Ayrılmak çekip gitmek istiyorum burdan ama beni Toplam 120 bin borçla buraya bağladı ( faizi haric ) odemezse ben ödeyemem asla 🤦♀️🤦♀️
onunla iletişiminde koparamam parayı bana ödemesi gerekiyor çünkü. Bana akıl verin lütfen çıldırıyorum nasıl sömürüldüğüm aklıma geldikçe kullanıldığım canım için çıldırıyorum. Lütfen akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer