Bir kız arkadaşım vardı. Çok samimiydik ve kız çok zor durumdaydı. Her türlü desteği verdim. Sevgilisinden ayrılmıştı ve benimle gezer tozardı. Ve bir kere ilişkiye de girdik. Ondan sonra her buluşmada öpmeye başladı dudaktan. Ama sonra ne olduysa değişti. Evet hergun yazıyor ama şu an ilişki istemiyorum felan diyor. Dudaktan bile öpmüyordu. Ama hala destek veriyorum. Kaç kere kavga ettik. Hep ağlayarak dondu bana, herşeyi mı kaybettim daha fazla kaybetmek istemiyorum. (Kızın babası ölmüş, ve aileden de kımse ile konuşmuyor.) Zorda oldugu için çoğu arkadaşı da sırt cevırıyor ona. Sizce ne yapayım. Maddi olarak kullandığını dusunuyorum evet arkadaşı olarak seviyor ama sadece o kadar. Gitmemin vakti gelmedi mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geldim ayoool ve maddi olarak yardım ediyosan hem seni o anlamda yanında istiyodur hem de duygusal olarak bağlı olabilir bilemeyiiz ama kullandığını düşündürecek naptı mesela ne varsa sana mı ödediyo ne demek istiyosun
Ya zaten kredi kartı patladı. Neden benimle birlikte olmuyor. Bak İzmir'e onun ıcın gıttım. Aksam yanıma bılr gelmedi. Gıtmeden 1 hafta önce o evrelerı geçtık demişti. Evet ıyı davranıyor bana, herkesten darbe yıyor ama sanırım para için. Bak daha dun kredısını ödedım. Çalışmıyor işte bulamıyor. Sence gitsem çok koyar mı
Bırak o zaman ya koysa nolcak parasızlık koyar
Valla yazdım kıza.. bana elveda dedim..
Sürdürebilirsen iyi
İki kere kavga ettik hep o yazdı. Geçen ağladı çok üzüldüm. Kımsem yok ailem felan. Sence neden bir kere ilişkiye girdik sonra istemedi. Çok keyif aldım evet ama şu an kımse ile istemiyorum diyor ama arkadaşlarıyla evde takılıyor
Üff ağlar tabi kim olsa ağlar o durumda. Kanma bırak başkasını sömürsün
Eylül'üm benım tombık cadalozum. Sana zaten daha önceden demiştim, yakında hattımı değiştireceğim diye işte o gun bugün. Yanında oldugım sürece, senın sorunlarını hep kendı sorunum olarak gördüm. Bazen darladım da seni farkındayım. Ama artık kımseye tahammülüm kalmadı. Ve kendımi dınlemeye ihtiyacım var. 2 hafta sonra yanına gelmeye gelecektim ona bile artık hevesim kalmadı. Zaten telefonu senin ıcın kullanıyordum. İhtıyacı felan olur yanlız hıssetmesın diye. Dedıgın sey dogruydu ben senın abım felan değilim hep yanında olamam. Biraz kendimi iyi hissedince yemın ederim yazacagım sana. Ama şuanlık bana müsaade. Senden tek ıstegım var, sakın hiç bir şey için ağlama. her şey gönlünce olsun ve hayat sana mutluluklar getirmesi dileğiyle. Bunu yazdım
Bu kadar yazmana bile gerek yoktu bence
Yazdım işte.. bakalım ne yapacak. Pekii sence neden benimle olmuyor?
Bilemem
Ama hergun yazıyor. Başka kızlarla konusunca kıskanıyor çok yüz verdim diye cepte mi görüyor acaba
Öff normal dedim ya şunun üstüne düşünüp durma. Hem diyosun maddi olarak mı kullanıyo hem böyle diyosun. Bulmuş senin gibisini kim bırakmak ister allaşkına?
Yanı bakalım pişman olacak mı fkfkf
Olur
Olursa dedikleri mı yapar o zaman fkfj
Belki birkaç kere sonra geri döner eskiye
Bencede oyle olur. Çunku senin gıbı kımse davranmadı bana dedi. Yoksa arayıp aglamaz.
Hıı bi enayi sensin çünkü
Yok ben çok sahip çıkarım.. elimde değil ki 😭
SaIaksın
Iyı nıyet ne zamandan beri canım oldu?
Ne ise keyfin bilir iyi akşamlar
Belkide kızı sen kullanıyorsun zor zamanında birlikte olmuşsunuz opusmussunuz kullanilms durumu varsada iki tarafli
Ama ben zorla ıstemedım kı. O hep yardım ıstıyordu. Ve benle olmadan 2 hafta ıcınde 2 kişi ıle olmuş bitek ben yardım ediyorum ona. Küsünce de ağlıyor..
Bir süreliğine yara bandı olmuşsun geçmiş olsun
Evet ama şu an daha zor durumda. Kredi kartı patladı. İşssiz ve eve çıkması gerekiyor..
Bence bu seni ilgilendirmiyor onu o düşünsün bırak
Evet küsünce de aglıyor. Çıkmazda kaldım..
Çıkmazda kalınacak bir şey yok bence. Bu tip insanlara yardım edeceğinize (maddi) gidin çocukları mutlu edin. Gariban ailelere yardım edin.
Kendisi zaten garıban. İş arıyor yok kredisi patladı..
Maddiyatçı net yani
Gitsem üzülür mü?
Yaw arkadas seni kullanması seni üzmüyomu bırak üzülsun
Yav çok zor durumda aglıyor.. üzülüyorum
Arkadas sen diyosun beni kullaniyor gibi hissediyom diye aglamanin neyi var senden aldiklarinin yaninda hicbisey
Evet haklısın ama herşeyını kybetmiş bir kız intihar bile edebılır. Ama bugün konuşup yol vercem
Sen daha iyi taniyon kardes simdi vebal olmasin bana sen onu dene iyice
İşte o egolu kız ılkkez yanımda ağladı..
O zaman ona daha cok guven ver belki bunu istiyodur
Emin ol cok verdim. Beni cepte görüyor sanırım...
Ona ciddi seyler istedigini soyle bide boyle dene
şu an hazır degılim diyor. Yaşam mücadelesi felan veriyorım dıyor...
Aga net ol sen taniyon sonucta icinden gelmiyosa yol ver gitsin
Vallaha gelmiyor. Hem uzaga taşındı.. gidip gelemem.