AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Direkt soğuma sebebi gerçekten iğrenc bi haraket bırakmakla cok iyi yapmıssın
En güzel paracılar ile olur i
O an ki gelen soğuma hissini çok iyi bilirim.
Parası varken bunu yapıyorsa olmaz.
Evet durumu iyi ilk görüşme ve davet eden o
Bu tamamen cimrilik..
boş ver bence olmaz..
Tanışık olsak hadi neyse evet fiyatlar ucuk ekonomi kötü derim ama hiç tanışmıyorum ilk gün ve davet eden o hem saygısız hem cimri olmadi zaten bitirdim
Bunun birde tanismis halini düsün. 🤭
Aman uzak olsun.. yedigin lokmayi sayer böylesi..
Vallahi aynısı düşündüm eve alınan malzemeninde sözünü eder😂
Tabiii.. 🙁
Hoş hareket olmamış yaptığı. Zor yürür.
Bitirdim
İyi yapmışsın yol yakınken
😊👍👍
Anlatsam başımdan geçenleri ansiklopedi olur 🫤
Sen daha dertlisin 😂😂😂😂
En iyisi hiç irtibat halinde olmamak.
Bencede öyle
gel ben yapmıyorum paranın lafını :D
Yapanla oluyomusun🤣😹
yapan erkekle nıye olayımkı gay deılım :D
Hee tmm😹😹😹😹
Allah sabır versin sana..
Bitirdm
İlişkiyi bitirdin?
Evet
İyi yaptın...
Öyle insanla ömür geçmez zaten.
Ayyy okurken sinirlendim
Masada bide beni düşün o sinirle kalktim gittim🤣
Tam Bi embesilmiş.
olmaz tabide boş masraf ettirme gözden düşersin
Cafede menüye bakıp çok pahalıymış diyen kişi gözden dua et sen iyi değilsin herhalde daha yeni tanışıyoruz ayıp denen bi şey var
oo o çok ayıp görgüzüsülük
Heh aynen işte ben utandım ya
ısmarlasaydın keşke
Anası ısmarlasın 😹
haha sende haklısın
Adam haklı yav gerçekten pahalli ama senin yanında otavirlari yapması benimde hoşuma gitmedi yanlışa yanlış uzun vadede sizin ilişkiniz çok zor bence tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Sepeti ona taktım postaladım yallah yol orada dedim
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Olmaz daha şimdiden öyleyse herseye para gözüyle bakar
ablam Queen misin yaa 🤩🤩 çok iyi yapmışşın senden taktik almak lazım
olur para düşkünü cimri insanlar var
Sen oluyo musun cimriyle
yok eli açık birisiyim sevdim kıza 5 taş pırlanta almama ragmen artık yuzume bakmıyor
O onun sorunu ama bir yere gittiğinde paranın hesabini yapmamışsındir :D
aciz deılım ev bile alcaktım sıfır nasip olmadı.
👏👏👏👏
ama bazı kadınlara yaranılmaz şimdi baska bir şehirden sevgili edinmiş uzak mesafeli aşk yasıomus yururmu bılmem
Uzak mesafe yürümez
neden 1 milyon 200 bin tl ye sıfır daire alcaktım malım mulkum çok sırf arabam yok diye gariban sandı :D
Ayrılmasaydı niye ayrıldı?
flört ediyorduk bende yüzük alıp teklıf etcektım niyetim ciddi idi sonra işten ayrıldı göremedım 1 sene sonra karsılastımızda kusmusun dedım hayır dedı sevgılın var mı dedım var dedı uzak mesafeli kız sakarya erkek İstanbul daymıs uzak mesafeli ilişkiler neden yurumez
Isten ayrılıp nasıl görmüyosun tlfn num yokmu
numarasını istemedım istanbuldan sevgılı edınmı buyuk ıhtıme sosyal medyadan bulmus uzak mesafelı ilişkıler neden yurumez banada ımkansız gelıor
Bilmiyorum
anladım hayırlısı ama uzak mesafe yurumez dedın ilk etapta
Ya sanane naparsa yapsinlar uzakta olan adam sen misin soruyosun
ayrılırsa basıcam teklıfı kendıme karı yapcam
Kanka sen ulasamiyon bile ne teklifi etcen
aynı sehirdeyız karsılaşırız illa
Paragöz, madem kimseye ihtiyacın yok yüklenmeseydin sen harcasaydın
Ya şöyle düşün ben çok fazla kafe kafe gezen birisi değilim. Ama geçen gün gittim gerçekten pahalıydı Türk kahvesi 100TL olur mu ya
Fiyatları sormuyoruz fiyatı kadina bakip asık suratla pahali denmez sen diyomusun beğendiğin kadına?
İlişki yürümez
Gereksiz harcamalarda lafını yapar elbette devir ekonomi devri ama evlilik öncesi böylesi davranışlar haklı olarak O kişiden soğutur
İlk görüşme ilk gereksiz harcamaları konuşmuyoruz
En azından rol yapmamış pahalı bir şey gereksizdir bence sizin kafanızda her şey net neden buraya soru soruyorsunuz anlamadım hair soruyorsanız cevaplara saygi duyacaksınız size iyi günler
Soruyu yanlış anlayip üzerine konuşma yapiyosun kel alaka sorarim içimi döküyorum ne var?
Evet cevaplara saygi duyacaksiniz benim cevabima sorumada duy?
Fazla hiddetlisin hayatım sen bence bir psikoloğa görün o adama da yazık kimsenin başını yakma 👋
Saygi nezaketten dem vurup insanlara cirkeflik yapiyosun bizim gibilerden uzak durda kafamiz atmasin sorumda benim gibi düşünenler yanılmış olamaz. Aynen aynen 👋👋 yazik dediğin adamları al evine besle?
Olmaz. Çiftler arasında paraevzu olmamalı.
Evt
Cimri adam kaç kurtulll
Verdim yolu
Paranın lafını yapmakla itham edilmesi çok ağır kaçmış. Belki parası yoktu?
Davet eden o hali vakti iyi duyar kasma boş boş ağır falanda degil ayni cafede suratına yüzünü asıp bakarak oha cok pahalıymış dese eteklerin zil çalar kiz arkadaş ortaminda üç gün ağlarsin sen gelmiş ne diyo soruyu yorumları oku önce
İyi de niye atar yapıyon ki?
Ağzının payını verdim atar değil bilmeden konuşma çarşını pazar ederler tecrübe et
Arkadaşım soru sormuşsun, cevap verdik.
İstediğin veya ruhuna hitap eden bir yanıt alamadığın zaman saldırganlaşacaksan neden soruyorsun?
Soruna değer verip kendi fikrini söyleyen ve küfür-argo vs kullanmayan insanlara bu şekilde davranman bile o bahsettiğin erkeğin ne denli şanssız olduğunu gösterir.
Sana argo kullanılmadı, kötü söz söylenmedi.
Kaldıramayacaksan sorma o zaman.
İşine bak duyar kasma yürü
Ruhuma hitap ne ya kelime anlamini bilmeden konuşma defol
Sen işine geldiği gibi evinde got üstünde bilmeden yorum yapmayacaksin haddini verdim afiyetle ye
bence kesinlikle bir ömür geçmez sevgiliyken böyle yapan yarın bir gün evlensen her şeyi başına kalkar yol yakınken dönmelisin bence🙏🏻
Samimi gördüğünden de böyle konuşuyor olabilir ama sürekli gündemi para olan bir insanla ömür geçmez be Ayten.
cimrilik bencillik ile tutumlu insan arasında ki farkı idrak ettiğiniz de hayatınız çok daha güzel olacaktır kızlar :)
Neymiş anlat
gelmişsin kaç yaşına anlayamadıysan daha gerek yok
Kafan basmıyoki anlatasin laf olsun diye konuşuyosun cahillik başa bela maske takmaktan oksijen gitmemiş beynine
:D iyi güldüm ok
Bizde sana güldük
istediğin yerinle istediğin kadar gülebilirsin idrak edemeyen kafanla sorun yok :)
Evet sende olmayan beyninle fark aratiyosun aciklayamiyosun 26 yaşına gelmiş boş beleş birisi neresiyle gülerse gülsün bizene o sifatla 26 yoksun rahat 38in var
bak işte daha idrak edemediğin çok şey var 26 yaşındayım rahat ol sen o idrak edemediğin cücük kadar beynini yorma bunu anlamak için ve doğru olgunluğum ve düşüncelerimle senden büyüğüm ben hadi yürü anca gidersin
Reklamini arkana yaz plaka tak çabuk yayilir burada yapma anca gönderdim sen hala burdamisin?
ok
Yallah
sen önce gizli değil kendin ol da kimle muhatap olduğumuzu bilelim hayır yani daha cocuksun o kesin
Yürü git şurdan ya git hemcinsinin yorumlarını oku örnek al
ya ya öyle örnek alacağım kimse yok örnek almak acizlerin işidir sen kendin ol önce hadi bak işine
Defol dedik hala duruyosun yüzsüzmüsün nesin yürü git
:D ben mi yüzsüzüm :) bas git işine kendi akıl yaşıtlarınla takıl
Soru benim beyni kıt moron başka yere sen gideceksin mal
bu sitenin amacını da idrak et sonra ben sorduğun sorudan kov gizli olup kendi olamayan varlık
ağır geldiysem kabullenip engelle beni hadi şimdi kendi başını yiyebilirsin
Lan kaybol tiksindim tipinden kusucam kafada calismiyo
Site babanin yeri degil siteyide yanlis anlamış sakat beyinli uza uza yürü
🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
sakin ol kudurma kuduruk varlık insanları işine gelmeyince fiziğiyle yargılamak siz ucubelerin işidir birde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor aşağılık varlık sen parasıyla hayatını yaşayan erkeklere layıksın
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 kustum
Dışarda yemek saçma geliyordur garip bişey değil bu da sen adama takmissin bence tavrına değil
Hayir tavrına ne alaka ilk günden evinemi davet ediyosun kızları? Ekmek arası yapıpmı buluşuyosun sen?
Ekmek arasi ne alaka. Eve gidilecekse eve gidilebilir. İlla yemek olmasi şart değil.
Evine gitmeye zorunlumu hic tanımadığın kadın? Zorunda degilse ekmek arası götüreceksin akşam yemeği bu kendine gel ilk görüşmeden konuşuyoruz şurda. Noldu ekmek arasinimi yadirgadin?
İlk bulusmaysa çay kahve icersin. İlla yemek yiyeceksin fikri sacma hatta mantıklı hiç değil. Begenmezsen karsi tarafı ayrilmak için cay kahve içmek mantıklı. Yemek yeme olayı mantıklı geliyorsa bile ilk bulusmada yapilmaz tanidigin biriyle yemeğe gidersin
Cebinde akrep var saçma sapan bahane uyduruyosun farzetki cay içmeye gittin soruyu okumuyomusun sen? Cafe yaziyo orada sen cafede karşındaki kadina ilk görüşmede suratını ekşitip menüye bakarak pahalimi diyosun? Pardon ekmek arası götürüyosun ya da evine davet ediyodun sen
Cay kahveyede burun kivirildi ona düşecek kadin degilim soruyu doğru oku anla sonra konuş
Sen delirmissin:) savaşacak yer ariyorsun:) ben öyle tepki vermem ama bence de saçma bazi yerler gereksiz pahalı.
Birşeyler yerim diyorsun istesem. Çayı kahveyi mi yiyorsun sen:)
Kafayı yemissin sen net aşağıdaki yorumları sana armağan ediyorum+ anlamayip üste çıkıyosun acizlik kompleksin var realist ol gözlerini aç ha dersinki ben kadin demem aşağılıkca konuşurum cafe dinlemem dersen git de bizene
Profilinde fotoda nerdesin cafe mi? :D kahve yanında ne yiyosun laflara takiliyo komedi ya arkadaş bir kadinla görüşmeye gidiyosun kafan kapasiten basmıyomu?
Ses atcam:) https://voca.ro/12cgn4OkyCB7
Hayır sen laflari dolaştırıp kendin üzerinden cevap veriyosun evet hastaliklisin net.1 dakika sestede ayni şeyleri anlamsizca konuşmuşsun. Sebebini sormadan bana saçma geliyo diyemezsin bunu ben yaşadım ben tartisicam tabi napicam susacak miyim saçma sapan konuşuyosun sorumu terket. Adam kendisi yemek teklifinde bulundu cümlemin başında kariyerim yerinde demişik noldu paranimi yedirdin çok sevdiğin birine? Sonrada terkedildinmi tanimadigin adami hakli cikariyosun bir kuyruk acın var maziniz ayni galiba.
Adami savunmuyorum:) savundugum şey disarda yemek yemek mantıklı değil. bunun ayrimina dahi varamaman gözümü yasartti:)
Hadi hadi işine bak anlama kıtlığın var
Nezaketlsizlerle oturmamak lazım denekki
Nezaketli oldugunu nerden bilicez tanımıyorum ilk görüşmede bunu yaptı
Elbette dışardan baktığında anlayamazsın denk gelince uzak duracaksin her sakalliyi deden sanmayacaksin misali her önüne gelenle oturup yemek yemeyecek kadar akıllı birisindir sonuçta
Kesinlikle olmaz bence kaç kurtar kendini
Erkeğe cimri olmak yakışmıyor.
Yani cimri insanla olmaz zor.
Asla. Paranın lafını yapıyorsa Kayserilidir 🤣
En nefret ettiğim şeydir, ayrılık sebebi.
Olmaz ya öyle erkeklele olunmaz
Cimri erkeklerden nefret ediyorum kuzu😂😂
Ben olmazdım. Çok garip bence.
Yol yakınken uzaklaşman iyi olmuş
Yokkk birlikte olmam tarzim degilllll
Cimri değilim
Cimri erkeklede isim olmaz
Igrencler abi yaaa olmaz kesin oğlak burcudur
Evet oğlak 😹
Belli jgtdfj
Sendemi yaşadın aynısını 🤣
şu an o durumdayım desem ajhahasfgd
Allah kurtarsın 🤣🤣
Aşk diye bir şey yok. Herşeyin lafını eder..
Benim de ekmeğimi ve hayatımı çaldı.
Şimdi bir şey söylemek istiyorum da doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hanımefendi
Konyadan anca pinti söz çıkar konuşmasanda kendini belli etmişsin benim gibi düşünenler kovar evet konuşma
Ya gerçekler acıdır işte dikkat et kendine zengin birine denk gelirsin lastiği patlatıp kaçar adam 🙂
Dikkat et lastigin patlamasin o zaman bizene ne acı gelecek zihniyetin belli kibar konuşan istekli tiplerdensin
Herkes isteklidir hanımefendi sadece insanlar duygularını bastırır özellikle kadınlar
Sen sahtekar takiliyosun mesele o kibar olup alttan iş cevirenlerden köyden kovuldun yürü lastigine sahip çık
Siz de sahip çıkın hanımefendi iyi günler dilerim
Yürü yürü
Tanımadığın bir erkekle yemeğe çıkmanın sonucu al sana sevgili 😂
Kes bücür
😂😂😂
🤮🤮🤮🤮
Ekonomik sorunlar hayatın gerçeği, gerçeğe uyanman lazım galiba.
İlk görüşmede?😹😹
Hmm yani ilk görüşme diye içinden geçeni değil de yalan söylesin diyorsun, bravo. 👏😃
Yalan konuşmakla patavatsizlik ayni şeylermi?😹 sen ilk görüştüğün kişiye aynı masada yemeğe bakıp pahalıymış diyosun galiba o kişi senin hakkında ne düşünüyo peki biliyomusun bilmiyosan yorumları oku😹😹
Kimseyle buluşmadım ve buluşmuyorum öyle bir derdim yok 😃 patavatsızlik değil bu, sesli olarak düşünmüş olabilir ne var bunda, evet pahalı deyip ne diyeceğine baksaydin sen de, tabi hemen kestirip atın, en kolayı bu çünkü 😆
Boş konuşma kanka
aslaaaa olmaz Uzaklaş abiii
Bitti bitti
aferinnn askımmm
Bas nikahı
Tekme bastim
Şaka yaptım 😐
Sinirliyim ama
Kusura bakmayın hanfendi
Estağfurullah
olmaz abla valla olmaz
Olmadi gülüm verdim yolu sizde olmayin
O ne öyle ya
Sorma bide bunu savunan erkekler var o daha komik😂
Pintinin teki ya. Ne işin olur senin onunla
He valla postayi koydum
Olmam canı cehenneme
👍👍👍👍
Bence mantıklı sence
Mantıklı tabiki
O zaman bana yaz mantığa devam olsun
🤣🤣🤣😹😹🤯🤯 🤷♀️
Gülemdende hal olurdu bu iş 😂
Bırak şu sefilleri ya
👏👏👏👏
olmaz
Saat almıştım halen arada kullanıyorum
@gokhans333 ne ilgisi var
Yanlış yere yazmışım başka soruya yazacaktım
Hemen uzaklaş
Gittim zaten mekandan🤣
Sonrası için tamam dikkat edersin de daha başta yediğinin içtiğinin lafıda yapılmaz
Çekilmez 💆♀️
Gerçekten böyle bir insanla nasıl oturdun ya
Dediği gibi kalktım gittim
İykide gitmişin
Size arkadaşlık teklif ediyorum beni deneyin
Neyi deniyim
napsinnn pahalı işteee kızzz 😆
Anasının evinde gurufasulye yesin😹
Haklısın ayıp etmiş
Enginde cimriydi
yani çok haklısın sende
Yürümez kesinlikle. Bende istemem öyle insan