Bakın ben işinde gücünde kimseye ihtiyacı olmayan kadınım ama jest beklersin süpriz beklersin yani bir kadın olarak neyse daha yeni tanışıyoruz şu pahalı bu pahalı ben oraya gitmem şunu almam bunu yapmam deyince bugün cafede oturuyoduk kalktım gittim hicbi sey istemedim 5 kuruşunu bile yememişimdir gerçi istesem yerim ama yeni tanışıyoruz eline menüyü almış çok pahalı bu deyince midem bulandı insan nezaketen susar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi izninizle kimseyi suçlamadan iki farklı görüş yazayım. Eğer ki çok pahalı yere gitmişseniz belki ufak çaplı bir tepki gösterebilir. Lakin eğer anladığım gibiyse öncelikle bir bayanla bir yere gidiyorsan benim şahsi görüşüm ben bir kadına hesap ödetmem. Paranın lafı geçmez. Çünkü ; ben bile arkadaşımla çıktığımda paranın lafı geçse hemen soğurum o kişiden. Şimdi tanışma sürecindesin veya değilsin farketmez. Sen o kadının düşüncesine , fikrine , anlayışına , karakterine , sohbetine , senin yanında rahat mı huzursuz mu? Onun yanında sen nasılsın buna bakmak gerek. Ona odaklanmak gerek , onu dinlemek , onun her dediğini aklına koymak gerekir. Eğer ki ikinci üçüncü buluşma ise ben bunu yaparım ama genelde yapanda olur ilk buluşmada kızı tanıma fastı olduğu için herşeyi sorarım en basiti sevdiği çiçeği biliriz. Nezaketen bir çiçek alabiliriz. Gönül almak bu kadar basit aslında. Veya bu kadın bence kadınlar onu dinleyen , anlayan , ona saygı duyan , korunduğunu hissettiren, sevgisini gösteren ve ona ilgi gösteren kişiyi sever. Para lafı geçerse tiksinir, para lafı geçince sohbette itici gelir. Zaten şunu anlamıyorum. Kadın dediğin narin ve zariftir. Oysa biz erkekler onlara bakmakla yükümlüyüz. Şimdi görüyorum ki hesabı sen öde veya beraber ödeyelim diyenler bile var. ya da çalışacaksın gibisinden diyenler de var. Biz erkekler kadını korumakla yükümlüyüz , sahibi değiliz , bir kadın çiçekse eğer su ve güneş istemez , sevgi ister. Sevgiyle büyür ve o büyüyen çiçek bize huzur olur. Kadının gülüşü bize berekettir , sohbeti huzur , varlığı nimettir. Ama işte ne yazık ki durum bu. Sevgi ve saygılarımla 🙏😊
99 Yorumla
Soran+1 yılİkinci dediğin doğru normal mekan ve o davet etti bide ilk görüşmemiz zaten anında bitirdim
- +1 yıl
İlk görüşmede değil hiçbir görüşmede para lafı yapılmaz. Tuhafmış. İnsan öncelikle bir hoş geldin der , inşAllah çok yorulmamışsındır buraya kadar der , sonra tanışma faslına geçilir. Daha oturur oturmaz bu pahalı şu şöyle diyorsa yazık. Çok pahalı yer oysa anlarım da cafe diyorsun ve o davet etti diyorsun yani o seçmiş yeri. Sen bir kadına para lafı yaparsan doğal olarak hemen soğur. Çünkü beklediği soru o değil , kendisi ile alakalı sorular bekler. Yapacak bir şey yok. Zaten bir kahve içip 1 saat en fazla belki orada olucaksınuz bu zamanı iyi değerlendirmek gerekirdi. Baştan tüketmek değil.
Soran+1 yılYok bunları söyledi ardından iltifatlar falan devam etti orada sorun yok sorun sürekli paradan bahsetmesi sanki ben maliyeciyim en son menü geldi oha pahalıymış bu deyince suratini asıp, dikdik baktım pahalıysa otur kendin ye dedim çıktım gittim
- +1 yıl
Şaka gibi gerçekten. O kadar da olmaz derken gerçekten olur demiş resmen. Birde iltifat kısmına katılmıyorum ilk buluşmada sürekli iltifat olmaz bence. Tuhaf insan denk gelmiş size ne diyebilirim ki. Ve takıldığım nokta kendi tercih ettiği yerin fiyatlarından mı haberi yok. Buda ayrı bir konu. Ama ne olursa olsun iki gönül sohbetinde konusu dahi açılmamalı gereken bir şey bastıra bastıra açmış. Doğal olarak sizde kararınızı verip kalkmışsınız masadan. Ben olsam bende kalkardım?
Soran+1 yılAynen 👍👍
- +1 yıl
Gercekten muazzam bi düşünce sonuna kadar katılıyorum sizin gibi dusunen erkekler kaldı mı dedirtiyor insana bu zaman su kurduğunuz cümleleri kurucak tek bi erkek bile tanımadım
- +1 yıl
@Afrahephaklı Estağfrullah güzel düşünceniz için gerçekten teşekkür ederim. Bizde kadınlar açısından bu tarz kişiler var mı diyoruz lakin tabiki vardır. Sadece ya rastlamıyoruz ya da daha tanıma zamanı gelmedi. Mutlaka böyle düşünen kadın erkek farketmeksizin vardır sadece daha karşılaşmamış oluyoruz genelde. Tekrar teşekkür ederim güzel kelimeleriniz ve düşünceniz için 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılBir mekana gidince kahveye 200 TL istendiğinde gönül rahatlığına veremem. 15 liralık white chocolate mocha gibi bir kahveye 150 lira vermek de enayiliktir.
2 yan dükkanda 10 liraya içeceğin çayı orada 25 liraya içmenin açıklaması sadece SALLAKLIKTIR.
Sabah öğle ve akşam 3 öğün sana güzel ve kaliteli bir yemek ısmarlarım sorun değil. 150 TL kahvaltı, 200 lira öğle yemeği 180 lira akşam yemeği tutar tahminimce. Bana gelip de 400 TL istersen vermem, sana 400 liralık bir hediye almam ama 600 liralık yemek yediririm hem de her gün.
Mesela 1.200 TL’ye arabaya deri direksiyon kılıfı alacağım. Sen bana gelip de bu bez 50 TL. Bence enayisin diyorsan. Bir pc oynuna 1.500 TL vermeyi gereksiz görüyorsan ya da 750 liralık eskrim maskesi varken benim 45 bin liralık maske kullanmak istememe görgüsüzlük diyeceksen eğer dediklerinde haklısın.00 Yorumla
Onu bilmem de gözü yüksekte kızla hiç olmuyor. Kızla konuşuyoruz, flörtüz iş buluşmaya geldi. Bende cebimdeki paraya göre fikirler sundum. Kızın bana dediği şey "kusura bakma benim bir yaşam standartim var o standarti senle düşüremem". Birkaç defa daha maddi durumumdan dolayi kaçıp gittiler. O günden beri kızlardan da kadınlarda da soğudum. Özgüven filan kalmadı bende.
09 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dengiyle olsun
Soran+1 yılSende öylesiyle olma
Soran+1 yılSenin yaşındakiler öyle geri kalan %20lik kişilerle ilgilen o halde
Soran+1 yılTamammm
- Para & Ekonomi konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılBen çocupun duruşundan hesap ödemek istemediğini anladım. Yemek istemedi. Çayları alırken zaten uzakta bekledi. Çay ve pasta ısmarladım. Bir daha da buluşmadım. Zira o kadar parasını yiyeceğim diye korkuyorsa yaklaşmam. Utanmasam otobüs parasını teklif ederdim. Ama utandım. O belki de alırdı. Buluşalım diye yalvardoğında engeli bastım. Tamam parası için konuşmuyorum ama o kadar cimri ile uğraşamam. Ömür boyu yediğim ekmeğin hakkını vermek için saçımı süpürge ettim. Yeni bir sahip istemiyorum. Aşıksa, gözü parayı görmüyorsa devam et... Bunu erkekler hemen parasında gözü var diye anlar. Sen benim dediğimi anladın. Paranızı s*kym diyorum bende. Sen beni anladın
58 Yorumla- +1 yıl
Tekrar etmişim çaktırma. Değer verirse yoluna kırmızı halı serer. Vermiyorsa alacağı simitin hesabını yapar. Bu gözler neler gördü. Böyle hayatın ya
- +1 yıl
Ya değil aw 😂
Soran+1 yılUtanmalarida yok😹😹
- +1 yıl
En güzelini yapmışsin seninde böyle yapman lazım işte
Soran+1 yıl@alperenn99 yaptik nerenle okuyosun
- +1 yıl
Geri dönme fikri yok inşallah
Soran+1 yıl@alperenn99 yok
- +1 yıl
Bunlar evlenince daha cimri oluyorlar en güzeli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
85Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz, pinti/cimri biriyle hayat geçmez
40 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz bence.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılParanın lafını asla yapmam. durumuma göre hareket ederim. Bİ yere gidince de gereksiz para muhabbetlerini açmam. Ki yeni tanıştığın kadının yanında böyle şeylerin muhabbeti gerçekten kötü izlenim sağlar.
Bence sen tercihlerine daha çok dikkat et :)64 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşmemiz işte tanımıyorumki uzaktan iyi görünüyodu
- +1 yıl
neyse çok da kafaya takma. tecrübe olarak gör :D
Soran+1 yılUmrumda değil 😹
- +1 yıl
:D :D süperrr
+1 yılBen anlamiyorum madem hersey laf edicek neden cafeye gidiyor 5 lira alcak değil heralde hesabini yapiyor onu gectim huzur bozmak içinmi gidiyor seninlen? Bil ben her şey yapmam havasinda diye ne cins erkekler var ya anlamiyorum iyi düşün derim seviyorsan onu bilememde...
35 Yorumla
Soran+1 yılAnında terkettim gittigimiz yerde pahalıda değildi hadi öyle olsa insan kadının yüzüne demez lokma boğazımda kalır 😹Utanç verici bide ben masayı terkedince bikaç saat sonra aradı ekonomi kötü sen alıngansın dedi terbiyesizliğin dik alasi üste çıkıyo. Dedim kapat tlfnu bitti arama beni.
Soran+1 yılBide ilk görüşmemiz düşün
- +1 yıl
Hahahahah sen ne yap simdi biliyormusun kendine güzel bir Kahve yap keyf yap dert etme 😂
Soran+1 yılArsız olmuş millet😹 içtim valla💆♀️🤣
- +1 yıl
seni iyi anliyorum 😂
Para & Ekonomi konusunda 704 cevap paylaştı. karsındaki cimri birisi olabilir , illa para harcaması gerektiğini savunmuyorum ki ben alman hesabını savunan bir insanım genelde erkek de kadın da hesap odemeli. ama sevgilinin veya flortunun karsısında pahalılıktan sitem eden, sürekli para muhabbeti yapan insan görgüsüz ve cimri olur biraz, hos değil yani.
33 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yapsa yine iyi bu ilk buluşmamız ilk buluşmada yemeğe bakıp suratsız şekilde pahalı dedi onun parasina kalmadim ama ilk buluşmada erkek centilmen olur ha öyle mi pahalıysa otur kendin ye dedim ciktm gittim lokma saymak gibi bisey bu
Soran+1 yılHicbiri ilerde lokmami sayar ben istemem öyle birini isteteyemede mani olmam
- Para & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCimri erkekle de olmaz cimri kadınla da olmaz. Benim eski hatun çok cimriydi bir kere yanına gittim misafir geldim Bir çay ısmarla dedim bir bardak çay içtik ikinci bardakları söylemedi burası çok pahalıymış dedi 🤣 cimri erkek demeyelim de cimri insanla olmaz :)
34 Yorumla
Soran+1 yılSenin eski eşinde cimrinin dik alasiymiş😂😂😂😂
- +1 yıl
Eşim değil sevgilim ya :) ben manitlere de bazen hatun diyorum 😁 neyse cimri cimridir. Katlanabilene aşk olsun 👏
Soran+1 yılMasallah sanada herkes eski sevgilisini hatun diye tanitmaz😂😂
- +1 yıl
Amaaan ağız alışkanlığı benimki :)
+1 yılOlmaz igrencler beni daha bir hafta tanıyan erkek bana şunu diyordu evlenince senin benim maaşım yok maaş ortak olacak iticiydi ya tiksindim ben daha bir hafta içinde olmayan maaşa göz dikmiş bir yere gidince kimde para varsa o ödeyecek felan demeler iyh kustum
31 Yorumla
Soran+1 yılRezillik
Dümdüz cimri biri. Cimriyle ömür geçmez. Gidersin güzel elbise alıp hevesli şekilde ona gösterirsin, alacağın ilk soru kaça aldığın olur. Güzel bir yemek yersiniz, eve gidene kadar tüm yol be kadar pahalı olduğundan, evde aynısını daha ucuza yapabileceğinizden bahseder. Yani her zaman her konuda ilk parasını hesap eder, onu görür.
Tutumlu olmak başka cimri olmak başkadır. Bu asla tutumluluk olmuyor, insanın tüm hayat enerjisini sömüren bir tip oluyor.31 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏👏👏
Kesinlikle iyi yapmışsınız. Hak etmiş. Ama şöyle bir durum varki kadinlarin coğu tutumlu ve nerede sevgilisiyle, flörtüyle ne kadar para harcayacağını bilen erkekleri cimri olarak görüyorlar sanki herşeylerini ödemek zorundalarmış gibi. Ama sizin durumunuzda tabii ki nezaketten ödenir. Bu biraz da kadina da bağlı tabii ki, görmüş geçirmiş, ekonomik bağımsızlığını kazanmış bir kadin beraber ödemekte isteyebilir. Para lafını nasıl yaptığı önemli.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk görüşmede tanımam etmem kendisi davet etti oradan düşünmesi lazım
Soran+1 yılDetayı okumadın tabi😂 ilk ya. Amin amin inşallah
- Para & Ekonomi konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılValla burada mesele para değil görgü. Bir kadını görüşmeye davet ediyorsan, az da paran olsa çokta paran olsa mutevazilik standardında buluşmak lazım. Maksat nitelikli vakit ve tanimaksa maddi kaygılar bunun önüne geçmemeli. Bir kadın olarak dünyanın binbir hali durumunda hesap ödeme halimi dusunuyorsam bir erkekte hesap ödeme durumunda kılı kırk yariyorsa bırakın date i arkadaşıyla bile buluşmasın o vakit.
23 Yorumla
Soran+1 yılPara var görgü yok bilgi desen sıfır.
- +1 yıl
Olmamış arkadaş... Zaten sen de postayı koymuşsun. İyi yaptın
Soran+1 yılAynen
+1 yılŞahsen evlilik arzulamadığım ve düzgün olmayan bir kadının hesabını bilmemnesini asla ödemem. Partilerde kırk elin artığı bir or. zpu olmadığı ne malum sonuçta tanımadan etmeden ne mallık bu böyle? Ancak şu pahalı bu bilmemne diye de ezik ezik konuşmak çok tuhaf bir hareket sal o herifi bence vizyon sıfır belli ki.
15 Yorumla
Soran+1 yılDavet eden o tanışmak isteyen o bu tavrı sergileyen o vizyon ne ki kapasitesiz. Aramizda samimiyet olsa senin dediğin belki olabilir ödemesinde ben çalışan kariyeri yerinde biriyim işim olmaz bastım tekmeyi pahaliysa otur kendin ye dedim gittim
- +1 yıl
Aynen sal gitsin ezik bir beyinsizmis
- +1 yıl
Madem niyetin belli adam olacan. Her anaya nasip olmaz erkek evlat doğurmak
Soran+1 yılVerdim yolunu
- +1 yıl
👍🏻
Para & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı. yani tabi 45 yasındasınız tabi haklısınız. en fazla pahalı bir şey yersin sonuda hüsranla biter bu ilişkiniz adama da +200 girer. 200 paramı. kalp kırmak yanında. bi samimiyet olusur sonra denilebilir. hani tatlım burada yemek mantıksız diye. yeni tanısırken denmez tabi.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu dediğin doğru kimse anlamamış ilk görüşmede denmeuecegini samimi olsak aradan zaman geçse belki diyebilir
İlk buluşma yüzde doksan karşınızdaki kişi için bir şey anlatmaz aslında, sadece bazı huylarını görürsünüz, malum kişi de pek zeki değil veya egosu yüksek biri ki yapmaması gereken bir şey yapmış. Cebinde paran az olabilir, ona göre bir jest yaparsın, bir demet çiçek yerine bir tane alırsın. Menu deki en ucuz şeyi söylersin v. s. v. s. İki insan kaliteli zaman geçirmek ve yeni anılar oluşturmak için bir araya gelir ve ancak bu şekilde içine edilir... Menü sever arkadaşa tebrikler...
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika yorum 👍👏👍👏
2 Gün sonra evlendiğinde olacak şu olur; Hayatım et alırmısın bugün etli bir şeyler yapalım dersin, o da çok pahalı başka bir şey pişir der. Özel günlerinde zaten hediye bekleme, çiçek bile ona gereksiz pahalı gelir çünkü. Parası olmaması değil bunu sorun etmesi ve sürekli dile getirmesi sıkıntı olur bir kadın açısından.
16 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım evlilik düşünmem bile böyle biriyle🤣
Soran+1 yılDediklerin doğru bu ilk buluşmamızdı üstelik
Soran+1 yılGittim zaten yorumlarda yazdım
Soran+1 yıl💆♀️💆♀️😹😹🤗🤗
+1 yılKadın parasına göz diken erkeksi modellerinin çoğaldığı şu devirde hiç bir şey beni şaşırtmıyor bence en iyisini yapmışsın. Baştan görmüşsün yüzünü, ben göremeyip para yedirmiştim birine bir de şimdi davalık oldu totosundan kan ala ala ödüyor, mesleği tehlikeye girdi. Kendini akıllı sanıp verdiğim paranın peşine düşmem sandı hatta alamazsın dedi ama bir akıllı o değil dekontlara borç olarak verdiğimi yazmıştım. Ben sevdiğime çok eli açığımdır bir yemeği o ödüyorsa sonrakini ben öderim özlediysem kendim otobüs biletimi alır giderim yanımda para bile harcatmam. Ama bir ayda tanıdığın bir kadından para istemesi de büyük bir acizlik ve aşırı derecede soğutmuştu. Şahsen öyle birine erkek gözüyle bile bakamıyorum. Hani yokluk olur onu anlarım ama kendisi iyi maaşlı kamu çalışanıydı ve ben o ara çalışmıyordum bile. Düşünün yüzsüzlüğü.
13 Yorumla- +1 yıl
Enteresan... böyle arsız insanlar var mi cidden? Değil 1 ay tanıdığım bir kadından 20 yıllık çocukluk arkadaşımdan dahi borç istemeye çekinirim.
- +1 yıl
@heisenbergin_kedisi var tabii olmaz mı bir de kendini acındırdı isterken işte ne yapacağımı bilmiyorum filan sonra eniştesinden istemiş vermemiş, kredi puanı borçtan öyle düşmüş ki bankalar bile kredi vermiyor elemana ben tabi bunları sonra öğrendim. Yani herkes sizin gibi ahlaklı değil, ben de gittim nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundum. Merhametli olabilirim ama saf değilim.
- +1 yıl
estagfr ben de çok ahlaklıyım diye yazdım lakin cinsiyetten bağımsız var sanırım böyle tipler. Kadın versiyonu da erkek versiyonu da... Amaçları flortlerin parasını yiyip hayatını böyle devam ettirmek ise baya anlamsız bir hayat profili gibi geldi bana
Malisef benim yanında çalışana mühendisimde öyle abi burası pahalı oturuyoruz bu daha ucuzmuş ne istiyorsan ye sus diyorum kızıyorum bir bayan olarak seni anlıyorum seni taşıyamayan birinin yanında neden olasın
11 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşemsin👏👏👏👏👏
+1 yılMerhabalar,
Şimdi tutumlu olmak ile cimri olmak arasında fark vardır, eğer parasının hesabını bilerek gereksiz yere harcamalar yapmıyorsa hiç bir şey olmaz iyi olur, ama cimri oluyorsa tabiki doğru değil.120 Yorumla
Soran+1 yılDavet eden o akşam yemeği bu ne alakasi var tutumla?
- +1 yıl
Tamam işte bak bunun ayrımını yapacak olan sensin eğer cimri olduğunu düşünüyorsan evet cimri bir insanla hayat geçmez
Soran+1 yılDetayı okuyun
- +1 yıl
Tamam işte okudum haklısınız yani dediğim gibi göründüğü kadarıyla cimri bir insan ve cimri bir insanla bu yola çıkılmaz
Soran+1 yılCimrilik ve tutumluluk arasında fark var diyosun soruma gelip. Tutumlu olan kişiyi önce tanımam lazim? Tanımadan bu tavri sergiledi diyorum yani sizin tutumlu diye giriş yapmanız manasiz
- +1 yıl
Sonuçta katılmak ya da beğenmek zorunda değilsiniz haklısınız
Soran+1 yılNeye katılmak anlamadim?
- +1 yıl
Fikrime ben iki taraftan yorum yaptım
Soran+1 yılEe bende sizi eleştirdim? Napiyosunuz siz bu sitede cevap verip geciyomusunuz?
- +1 yıl
Evet ne yapayım
Soran+1 yılTm
- +1 yıl
Cimri insanla ömür geçmez eğer şimdiden üçün beşin hesabını yapıyorsa iyi düşünün derim
Soran+1 yılBitirdim
- +1 yıl
En güzeli o ne ya menüyü al bak pahalı de
Soran+1 yılTanışık olsak samimiyet olsa neyse hadi diyebilir bende derim ekonomi kötü filan diye sohbette acarizda daha tanımıyorum saçmalık kendisi beğendi görüşmek istedi kendisi görgüsüzlük yapti iyi pahaliysa sen ye dedim kalktim masadan
- +1 yıl
Tabiki ilk konuşmada olmaz oda yani doğru bir şey değil, zaten birbirini tanıdıkça daha güzel anlaşma olur, sende ona göre harcama yaptırırsın aman neyse geçti gitti boş ver
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Rabbim karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın
Soran+1 yılAmin herkesin
- +1 yıl
☺️☺️ istediğin zaman yazabilirsin
+1 yılOlmaz, at çöpe gitsin. Ben onlara kısacası paraya tapanlar diyorum. Eğer senden üstün tutup kuruşu kuruşuna hesaplayıp lafını ediyorsa olamaz. Yani o ilişkide sevgi değil mantık vardır. Çünkü seven insan kredi çeker yine sevgilisine sevdiğine istediğini alır.
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👍
+1 yılparanın lafını yapan erkek gezmesin bence sevgilide yapmasın tek takılsın insan sevgilisine bişey ısmarlamıcakmı hediye almıcakmı yani alı gezdircek yedirip içircek sonuçta
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍👍
+1 yılYol yakınken vazgeç bu sevdadan derim, ileride daha çok üzülür mutsuz olursun. Huylu huyundan vazgeçmez, seni yıpratır.
313 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim 👍
- +1 yıl
Akıllıca davranışın için seni tebrik etmek istiyorum :)
Soran+1 yıl👍😹👏
- +1 yıl
Şimdiden mutluluğu buldun stresten uzaklaştın, ne mutlu sana ki doğru karar vermişsin :)
Soran+1 yılTeşekkürler 🤭🤭🤗🤗
- +1 yıl
Tanıştığımıza memnun oldum😊
- +1 yıl
@00OOx geç kalmış asla sayılmazsın her ne kadar 122 yaşında olsan da bence her zaman hatalarımızın bizi olgunlaştırdığını asla unutma.
Soran+1 yıl@00OOx bas tekmeyii baaas boş ver hayata bir kere geliyoz valla😂😂
Soran+1 yılYaş yanlıştır ya hahahah 😁😁😁
- +1 yıl
Gülümsetmek için yaptım😊
Soran+1 yılGüzel oldu🤗😂
- +1 yıl
Takibini hak ettim😉
+1 yılBöylesi birisi ile sakın yola çıkma. Bugün ilerisi seni çok üzer. Aynı şey başıma geldi ilk başta düzelir dedim nisanlandim adam daha beter çıktı. Baktım yapamicam ayrıldım
11 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli insanlar bi başka 👏👏👏👏
+1 yılAyyy çok haklısın cidden erkeklerin çoğu böyle ve ben de direk soğuyorum hep paranın lafını yapan ve gezmeyen tozmayan erkekle asla olmaz. Ya da başta bir iki yapıyor sonra hep böyle of param yok of param azaldı gezmesek yapmasak ben direk ayrılıyorum. Çünkü seks istemeye gelince ayı gibiler. Resmen eskorta da para vermemek için benle takılıyor gibi düşünüyorum böyle tipler.
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklisin canım
- +1 yıl
Bazıları da elde edip kendime başlayana kadar veriyor. Ismarlıyor ediyor sonra kesiyor vermeyi. Ay param yok şu bu diye senden istiyor. Kondoma kadar ay almayı unuttum sen alsan diyor. O zaman da kavga edip bitiriyorum. Erkekler çok onursuz yüzsüz ya tamamen kadını sömürme derdinde hepsi. Psikolojik maddi ve fiziksel.
Soran+1 yılGocunanlari yorumda görebilirsin bunların açığını yayinca bi tarafları tutuşuyo
+1 yılolmaz. bir jest yapıı sonra bunu kafaya kakıyorsa gönder gitsin. hele ilk buluşmada bu konuyu açıp şikayet etmek aşırı ucuz bir hareket.
21 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşmede menüye baktı oha çok pahalı dedi pahalıysa otur kendin ye dedim kalktım gittim
Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı. Durumum yok ise bunu açık yürek ile söylerim karşındaki insan sonuçta kabul ederse böyle eder eğer varsa harcamıyor isem ilgiyi keserim.
12 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki insan sonuçta ilk görüşmede ağız-burun eğilmeside ne demek
Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Madem öyle gitmesin o tip mekanlara sjjs bende o tarz insanları anlamıyorum ya pahalıysa git dışarda ye mekanda oturma
12 Yorumla
Soran+1 yılGücü yetmesede kadının yüzüne somurtup söylenmez arsızlık anca yaptığı ayrıca durumu gayet iyi adam pinti
+1 yılHakkaten ya öyle de yapılmaz, zaten zeki bir erkek kadına neyi nasıl kabul ettireceğini bilir direk pahalı denir mi
12 Yorumla
Soran+1 yılDedi valla bende hadi güle güle dedim😹
- +1 yıl
Helal kız 😄
Olmaz. Ben o erkek hep o ödesin ben elimi cebime şakımayayım kafasında birisi değilim ama yine de erkek bunun lafını etmemeli
11 Yorumla
Soran+1 yılYav daha ilk görüşmemiz süs püs istemedim sonuçta ilk görüşmede fiyatmi konuşulur 😹
+1 yılİlişkilerin içine para sokan insanlardan anında soğuyorum şakası yapılr ama ciddi ciddi bu mevzuları yapandan bir halt olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 👍👍👍
+1 yılHaklısın cidden. Ne o öyle tavırlar, erkek dediğin biraz kadına yedirip içirecek ve arada hediyeler alacak. Böyle bir erkekle olmaz zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBitti neyseki
- +1 yıl
İyi ki kurtuldun, geçmiş olsun. 😄
Oda tam Bi odunmuş benim sevgilim olsa paranın lafını yapmam hesabı ben öderim okadar yani...
12 Yorumla
Soran+1 yılYok bunu anlayacak kapasitede erkekler burada bile kafayı yemişler sanalda takilmaktan beyinleri yanmış
+1 yılOlmaz her paranın hesabını soran erkekten olmaz parasını paylaşmayı sevmeyen tıp ilerki evlilik döneminizde sıkıntıya girdiğinizde sizden bu kadar harcama yaptın diye gereksiz gereksiz sorular sorarak ilişkini soğutur ve kendini size itici kılar
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParanın lafı heryerde yapılmaz yapılırsa yalnız kalır...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılKeşke kalkalım deseydin o masadan. Yemek istemiyorum deseydin. Gerizek@lı adam.
12 Yorumla
Soran+1 yılPahalıysa otur kendin ye dedim kalktim gittim canım
- +1 yıl
İçimin yağları eridi oh olsun
- Para & Ekonomi konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani şu an bu şekilde davranıyorsa ileride nefes aldırmaz kaç kaş :D Keyifli günler..
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk gün gösterdi göstereceğini bitirdim
Yemeğin para muhabbetini sevmem.
Yediğinin parasının muhabbeti mi yapılır.
13 Yorumla
Soran+1 yılYapan varmış 💆♀️🤷♀️
Soran+1 yıl😹👍
İyi yapmışsın, madem paran yok veya kıymetli gelme buluşma
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Para & Ekonomi konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikteliklerde dediğin şeyler mutlaka olmalı ama aşırıya kaçmamak kaydıyla.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değil off yeni tanışıyoruz cafede menüye bakıp çok pahalı denilmez kadın var karşısında
- +1 yıl
O kadar da olmaz
- +1 yıl
Bir kadın ile çıkıyorsan paraya bakılmaz hele ki ilk buluşmada
Soran+1 yılOldu işte 🤯💆♀️
- +1 yıl
Kadınlar olmazsa biz olamayız o yüzden kadınları baş tacı etmeliyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazz adami sömürmek değil ama yani 3 5 paraninda lafi edilmez birde bunlarin esini sevgilisini calistirmayip cimrilik yapani var
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlerden uzak daha soruyu anlamayan var erkeği destekleyen kadinlar bence hiçbi erkekle buluşmamiş iki üç tanesi desteklemiş bunlar buluşsa cimrilik görse ağlayarak eve döner
Cevap sahibi+1 yılPara lafi etmek kimseye yakişmaz bence onlar erkek meraklisi olanlar erkek olsun da ne olursa olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanliş bence. O zaman bir karşi cinsle yemeğe filan çikmayacaksin bu kadar basit. Kendi yediğinin de lafini yapmazsin yeni taniştiğin birinin yaninda
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
- Para & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYeni tanışılan birinin yanında yapılacak bir konuşma değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Ben bilerek para konusunu açarım.
Yiyici takımdansa, gidişini izlerim arkadan. Sonra kendime güzel bir Türk kahvesi söylerim.
Ama ben pahalı dediğimde, haklısınız, isterseniz uygun bir yere geçelim derse, tamam işte bu kadın doğru derim.
Haaa, diyelim ki yiyici ama ilk günden falso vermek istemezse, onun kokusunu da başka bir becerimle çıkarıyorum meydana.
Öyle eskinin saf erkekleri kalmadı, yiyici kadınlara cimrilik bedava benden.
510 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık
Soran+1 yılGit erkekliğini başka yerde yap ilk görüşmede para muhabbeti yapan erkek eziktir onu savunanda eziktir soruyu adam gibi oku
- +1 yıl
sekse bakan erkeğe parası için bakılır ne sandın sen
- +1 yıl
Tamamen baştan sona saçmalık yazdığın :D hatta okurken güldüm :D
Karşında ki kadını daha yeni tanıyorsun ve böyle anlamsız testlere tabii tutmak basitlikten başka bir şey değil :)
Soran+1 yılSen rüyanda göremezsin bizim gibisini 😹 eziksin kabul et
Soran+1 yıl@Akrep-Bir_Adam neyi ölçüyosa artık sanki kendisi trilyoner🤣
Soran+1 yıl@00OOx nicki alfaya ona göre test ediyo komediya alfayida yanlış anlamış. İlk görüşme imtina bırakır her seyden önemlidir kahve yapar gidişini izlermiş kadin lafi yapıştırıp gitmis zaten anca izler
+1 yılBen gelemem öyle şeylere ya bir yere ya oturmayacaksn ya da oturdunmu susacaksn paran yoksa öyle yerlere gidilmesini tavsiye etmem
21 Yorumla
Soran+1 yılNormal mekandı abartida yok hem olsada menüye bakıp pahali denmez insan tiksiniyo
+1 yılparanın lafını yapan erkeklede kadınlada olmaz, olmuyorda zaten. ruh sağlığınız için pintilerden uzak durun
10 YorumlaParamı hiç bir kadına yedirmem ama pintilik de yapmam admaın yapıtğı pintilik ya uzak durmalısın bence bir çay hahpe pastadan zararı maks ne ksdsr edebilirsin ki
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk buluşmada da etmezsin lafını zaten bitirdim
- Para & Ekonomi konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi pahalı bu demek kadar ezik bir cümle yok. Pahalıysa ne işin var orada
20 Yorumla kişiye ve duruma göre değişir hele ki günümüz gibi bir durumda eğer gereksiz yere para harcanmasını istemiyorsa olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂👍👍
+1 yılOlmaz evliyim akşama kadar para hesabı yapıyor. Onun yüzünden hızsızlığa yöneldim kendisinden çaldım şimdide aramız bozuk
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte daha zor
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. paranın lafını yapan erkeklede olmaz, şuursuzca erkeğe para harcatmaya çalışan kadınlada olmaz..
10 Yorumla
+1 yılÇok itici bir durum ve soğuma , bitirme, görüşmeme sebebim 😀
10 Yorumla
+1 yılNe kadından ne erkekten olmaz. İki lokma şey için değmez yani.
10 Yorumla
+1 yılBundan bişey olmaz benim sevgilim hiçbana ödetmez hesabı ayrıca pahalı yerlere götürür saolsun çok düşünceli
11 Yorumla
Soran+1 yılGörsünler bu yorumu utansinlar😹😹
aa ne kadar ayıp bir davranış.. ama şanslısin ki karakterini belli etmiş
10 Yorumla
+1 yılBu tip adamlara paranın sıfırını skym diyesim geliyor kfkfk
10 YorumlaSürekli olarak hesabı ona ödetmiyorsan ve pahalı hediyeler talep etmiyorsan böyle davranması mantıklı değil. Sana değer veriyorsa birlikte geçirdiğiniz zaman da değerlidir, böyle şeyler konuşulmaz ama belki de cidden fakir biridir bilemiyorum ya da tepkini ölçmek istemiş olabilir hesabı birlikte ödemeyi teklif etseydin nasıl olurdu acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yılDetayi oku detayi
Soran+1 yılAlgında problem vardır anlayan anladı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl📍Olmaz olmaz olmaz. Çok para diyen erkekten kaçın. Benim başımdaki adam, hep para para der, bıktımmmmmm. Zengin olduğu halde , paraya halen tapıyor🤦♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılBu da öyleydi allah korusun bu tiplerden bunlar utanmiyoda
+1 yılAsla olmaz senin için zaman kaybı olur sadece. Bunlar evlenince daha beter oluyor bu neki
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrildimda sen anlamamissin
+1 yılSenin ki ultra cimriymiş direkt gerçek yüzünü belli etmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa bu türden karşılaştım utandım ama erkenden anladığım iyi oldu 🤯😹
- Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılOff öyle tiplerle hiç bişi olmaz. Bana da yürüyen bir çocuk vardı çayı ismarlarsan içebiliriz demişti jdjdj ya cidden çok ezik cimri tipler
00 Yorumla Paranın lafını yapan erkekten koşa koşa uzaklaşılır bence
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle
Paranın lafını yapan biri değilim ama gereksiz harcamada yapmam
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk buluşmadan bahsediyoruz
- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi