Evlilik ve para?

Arkadaşlar geçen yıl eşim kendine 200bin liralık saat almış düğün yapacağımızı bile bile ve benim altınlarım için para biriktirdiğini söylediği halde. Sürekli benle iki bilezik daha az alıyım kavgası yapıyordu.
Her neyse biz her şeye rağmen öyle böyle bu yıl düğünü yaptık ve bütün düğün masrafı gelen takılardan gitti tam sıfırlandık.
Ikimizde çalışıyoruz ben eve alışveriş yapıyorum elekrik suyu ödüyorum o da alışveriş yapıyor kirayı ödüyor.
Bana geçenlerde dediki ben eksi 30-40bin liradayım bundan sonra kiranın yarısınıda ver bana (10bin lira). Almanyada yaşıyoruz o yüzden rakamlar böyle uçuk geliyor kulağa. Ikimizinde maaşı aynı. Bende yinede kabul ettim bilmiyordum saati aldığını. Arkadaşıyla konuşurken öğrendim.
Sizce bu bana yapılan haksızlık değilmi?
Bende o zaman kendime 200bin liralık bişey alıyım 50bin borçdayım borcumu kapat diyim.
Ben kendimi keriz gibi hissedicem şimdi para verirsem ama o bana diyorki biz evliyiz vermek zorundasın ben herşeyi yalnız yapmak zorunda değilim vermezsen bu evliliği bitiririme kadar gidiyor konuşma.
Siz ne düşünüyorsunuz? Bu işin doğrusu ne?

Evlilik ve para?