Bi baksanıza hislerime?

Benim sevgilim vardı. İlk ve tekti. Adam gibi sevdik birbirimizi karşılıklı. Bir kere kavgamız bile olmadı, sebebi ben kavga etmeyi bilmediğimden o da beni kırmamak için hiçbir şey yapmadığından. Ayrılalım dedi. O gün bugündür ağlıyorum. Hatta çok rahatsız ettim onu sürekli ağlayarak. Ağlamamı saatlerce hep her an dinledi. Ama aşk meşk konuları yüzünden üzüntüm geçmeden bir şekilde bitirmek istedi. Bu sebeple ciddi kendimden geçtim. Bir yanım hep kızsa da yine de kızmadığımı fark ettim. Şimdi şu ara trend olan video var ya. Bu gibi videolar görünce aklıma hep o geliyor. Reel hayatımı yaşarken bile şu karizma haslığı arıyorum. Herkes gevşek ben mi kadın gibi sevdim onu. Arkadaşlıklar vs. Bu videoyu gördükçe hep onu hatırlıyorum. Ama o kadar aradım ki onu, artık ağlayarak aramayacağım ama kimse haksız da değil. Değerimi de bilsin istiyorum ama bunu karşındaki anlamadıktan sonra kendin bildirtemezsin. Hayata saldım. Salmamı istedi. Bunu yapıyorum sözünü dinliyorum iyiliğime, iyiliğine dikkat ediyorum. Ama çok özlüyorum ve şu videoyu izledikçe gerçek hissediyorum. Çok tatmin ediyor. Ben şu anki hayatımın akışında kendim için neler yapabilirim. Detaylar siz cevap verdikçe şekillenir

Bi baksanıza hislerime?