Başkaları gitmiş olur gidince, bir sen yakınsın uzakta kalınca...
Hissediyormusun?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Özlenen özlendiğini hissetmiyorsa bir anlamı kalmaz yaşanan saliselerin ama bazı şeyler için de nokta konulduysa şayet özlemin dili de yoktur, hükmü de artık. Sadece anılar kalır geriye ki bir süre sonra onlar da unutulur
Eyvallah, ama eminim hissetmiştir. Dili, dini, rengi olmayan, kalıplardan sıyrılmış uçsuz tabirine bile fazla gelen bir sevdanın anıları kolay, kolay unutulmaz...
Hiç bir veda mutlu etmez insan o an ama hissettiği şey ile bile mutlu olduğunu düşündüğümüz insanın, vedalaşırken nasıl kırıldığını düşünmek de lazım ki hissettiği oranın onu mutlu edip etmediği tartışılsın
Vedalaşamadıysan hiç, kimse kimseden gitmemiştir ama, ben her hissettiğimde mutlu oluyorum ve her hissettiğimde, düşündüğümde, her anısında donuyor beynim orada kalmak istercesine
O zaman ben gidememişimdir, kalmışımdır orada, isyandayımdır, kabullenmemişimdir hiç bir şeyi. O gitmişse, ben de gideceğim diye bir şey yok. Hâlâ ondan kalanlar beni mutlu ediyorsa ve hâlâ her şarkıda, her kitapta, her gülüşte O'nu bulabiliyorsam, Ben onsuzda o'nu sevebilirim demektir...
Gelmesini istemediğimiz kişilerin gidişini görmeyi kabullenmek kadar zor bir durum daha varsa şayet eminim bu da o nu bıraktığımız gibi bulmak istemektir. Aslında bu en kolayı sanırım ama işte insanoğlu, hep kolayı seçer...
Göklerden düşmek ister bazen, keşke o göklere çıkabilseydim dedikten sonra tabii
Haklısın can, bilirim ki o kırılmıştır, hemde öyle böyle değil, Eğer Hazar'ın önünde Tanrı Musa için Denizi ikiye bölmeseydi, Musa Tanrı'ya ne kadar kirilacaksa? O'da öyle kırılmıştır bana... farkında olmak kadar acı bir Duygu yoktur, fakat O'nu sevmek kadar da engin bir duygu yok bu hayatta...
Demek ki aynı dünyalarda yaşamıyoruz, ben gidişini değil, onu artık sevememe ya da unutmayı kabullenmiyorum çünkü her zerrende rastladığın O'nu unutamazsın ya da sevmeme gibi bir lüksün olamaz
Gök ve yer aynı dünyada gibi görünse de aslında değil sadece yerden baktığımızda gök de bizim dünyamıza dahil zannediyoruz. Arada bir göklerden düşüp yer çekimine maruz kalıyor insan. Biri yerde biri gökte halbuki. Bunu idrak edebilmek asıl mesele...
Aynı dünyalarda düşündüğümüz insan yanımızda değilse demek ki ayrı dünyalardaymışız demek düşüyor insana
En İyi Cevaplar