flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle konusmus bunları. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle konusmus bunları. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı?
Buna ragmen hala flörtüm diyebiliyor musun? Hala aralarında su sızmayacak derecede samimiyet yakınlık var. Seni bilemem ama bu benim için oldukça rahatsız ediciii
ya haklısın ama bir yıl önce ayrılmıslar bu süre içinde hiç konusmamıslar. üç hafta falan önce bu attıkslrımı konusmuslar baska bi muhabbetler olmamıs yani sonrasında konusmamıslar. dedigin gibi olsa barısmazlar mıydı veya sans istemezler miydi
Sevdiğin insanla güzel bahçeli bir evde yaşıyorsun etrafı duvarlarla çevrili oldukça korunaklı oldugu görünüyor bunu sen öyle düsünüyorsun ama aslında duvarlar kağıttan. Bir hırsız var bahçenize kadar giriyor hatta evinize kadar sen kapıyı acmıyorsun sevdiğin insan o kapıyı acıyor. O hırsız sen farketmezsende birseyler calıyor ufaktan sen farkedemiyorsun. o hırsızı kapı dışarı ediyorsun kapının dısında kaldıgı sürece kendini güvende hissediyorsun. Ama o hırsız hala bahçede kapının önünde bekliyor ve fırsatı bekliyor.
Şimdi söyle sen bu tehlikeyi göze alabilecek misin? O hırsızın varlıgından rahatsız olmayacak mısın? Anlatabildim mi
ama kız saygısız srefsiz karaktersiz falan demiş cocuga döner mi bunları dedigi kişiye
Evet demiş ama sonrasında randomlarına devam ediyor. Senin ki de karsılık veriyor. İnan bana o kızın varlığı potansiyel tehlike. ve flörtün ise bana pek güvenilir bir tip imajı sezdirmedi. En önemlisi senin kendini düşün
peki seviyorlar mı yoksa öylesine mi takılıyor ikisi de? ya da ikiside seviyor mu
Cevap
5Cevap
Net var, kızı hala unutmamis, ama kız iyi yol veriyor bak☺️
nasıl yaa ama eskiden kızdan birkaç kere ayrılıp geri dönmüş sevse bırakır mıydı
evet knk ama yani boşta kalıpta yzmıs olabilir
knk senin instan var mı üç tane daha sa var onları da atsam olur muu🥹
Hissi var
ikisininde mi
O olmayınca sana denemiş bence
bu kıza da boşta kalınca mı yazmıstır yoksa seviyor mudur
seviyordur
Cıks
ne demek bu
Yok artık
ne
Evet saplar