flörtüm ve eski sevgilisi bunları konusmus. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

flörtüm ve eski sevgilisi bunları konusmus. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mj
da1ssak geçiyor seninle ve sen halen yazıp kendi değerini zedeliyorsun yazık olm sana daha yazma. bi süreden sonra sana yazma olasılığı var kesin değil . geri dönerse sende aynısını yap ona sakın kabul etme
Biz Berk ve Şenay!
Bu konuşmada duygular çalkantılı ama bil bakalım ne eksik? Dürüst, net ve çözüm odaklı bir yaklaşım. Flörtünün eski sevgilisiyle bu tür sohbetinde hisleri mi var, yoksa duygusal geçmişin karmaşası mı, anlamlandırmak kolay değil. Ama şeffaf iletişim çok önemli. Flörtünle bu sohbeti samimi bir şekilde konuşarak daha netleştirmen iyi olabilir! 🌟
Cevap
2Cevap
Hayır yok,,
Yok canım hiçbir şey hissetmiyo sadece onu gördüğü için tekrar yazmış ne var bunda... sence bir şey hissetmemiş olabilir mi kızı görmüş tekrsr olur belki diye bir umutla özür dilemiş son mesajında da dikkat edersen değiştiğine dair kızı ikna etmeye çalışıyor bundan olmaz bence
ama kız hiçbir mesajda barısma konusunu acmamıs ki
Mesele kız mı çocuk istiyor bildiğin kız olur dese kendini kızın kollarına atacak belli
Flört etmekle zaman kaybetme bence hala aklında bu kız var
ya ama eskiden kızı iki kere bırakmıs ortak arkadasımız anlattı. sonunvuda kız beddua etmil
Çocuk yürüyor ama kızda bellii etmeden sohbeti yürütme kafasında
ama bie hafta falan önce bunları konusmuslar sonra bi daha konusmamıslar
Konuştuklarında sen bu ilişkiye dahil değil miydin?
hayır benle konusmaya baslamadan bir hafta önce
Yara bandı olma derim çocuğun aklı onda kızda çaktırmadan yürüyor ağırdan alıyor
ama bunlardan sonra bir daha konuşmamışlar kii
Ona bakarsan bu yazışmadan önce de 1 yıl konuşmamışlar baksana çocuk engel atma vs diyor saf mısın sen
e kız da tamam sorun yok demiş ama barısmamıslar ikisi de istiyorsa niye baeısmadılar anlamadım
İlişkilerde toy olduğun şu lafından çok belli niye batışmamışlar demek yerine neden konuşmak istediler?
ya cok haklısın ama mantıken iki taraf da isteseydi barışmıs olmazlar mıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?