Erkek arkadaşım 50 bin lira borç para istiyor ne yapayım?

6 yıllık ilişkimiz var evlenmek istiyoruz ailesi destek olmadığı için elinde ki az bir miktar parayı da coine attı batırdı ailesi de birikim yaptığını düşünerek abisi bundan 30 gr altın istedi ve bu ağızlarına laf vermemek için krediden bana sormadan çekip altın veriyor. Şimdi askere gidecek borcunu ödeyecek parası yok ve benden 3 ay geciktirmeli 50 bin lira kredi çekmemi istedi 3 ay sonrasında askere uzun dönem gittiği için maaş almaya başlayacak oradan krediye yatırdığımız parayı geri çekeyim onu sana veriyim taksit taksit maaşımla ödeyim dedi kabul etmedim ve ailesine sitem ettim onlar yüzünden bu haldesin abine verdiğin parayı geri iste dedim isteyemem şuanda onda da yok tarla aldı diyor bana birilerini bir şey sahibi ederken kendini bu duruma düşürdü bu halde olmasına üzülüyorum ama güvenip de para çekip de vermek istemedim kendini batırdı benide batırır diye. Üstelik ailesine hiç toz kondurmuyor bana para göz dedi canını al paranı alma gibi şeyler söyledi bende ailesine laf edince benden kötüsü hiç olmadı ve benden ayrılmak istedi olursa olur olmazsa olmaz gerçek yüzünü gördüm dedi bana.

Erkek arkadaşım 50 bin lira borç para istiyor ne yapayım?