Hala evli görünüyorum ama erkek arkadaşımla nasıl gorusebilirim?

Eşimden 2 yıldır ayrı yaşıyoruz beş yaşında bir oğlum var. Annemlerin yanına yerleştim. Beni boşamiyor. Ama tekrar birlesmemjzde mümkün değil çünkü ne ben nede o istemiyoruz. Hayatımda güvendiğim saygı duyduğum bir erkek arkdsim var bir yıldır birlikteyiz. ciddi dsnuyorum ama kimseye acikliyamiyorum çünkü hala evli görünüyorum. Onunla zaman gecrmej istiyorum fakat evdekiler şüphelenilen diye korkuyorum yaşım 35. Bu yaşımdayım ama hala aile baskısi toplum baskısı üzerimde. biryere gitsen nereye gidiyorsun derler. Üç dört gün birlikte zaman gecrmek istiyorum. Aileme ne diyip ayrilabilrim evden. lutfen beni yargılamayın. beni bu hale eşim soktu. İlgisi alakası zaten sfrdi. Tamamen bitiremiyoruz avukat masraflarını ben karsilayamam oda nafakadan korkuyor yanaşmıyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Uzak mesafedeyiz beş saatlik günübirlik gidip gelmem mumkun degil. Brbrimizi seviyoruz biz. Ailemi dert ediyorum. Alıp başımı bir kaç günlüğüne çıkamıyorum 35 yaşındayım ama hiç rahat yetstrmediler. bu konuda siz ne yapardınız
Hala evli görünüyorum ama erkek arkadaşımla nasıl gorusebilirim?