AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Sevdikten sonra para sşurada dursun canini ortaya koyarsin...
İşte ya.. kesinlikle
olması gereken bu dostum oda baba parası yiyor sonuçta kendi kazanmıyor ve çocugun babasının verdiği paraları sırf sana harcaması doğru değil beraber ödemeye devaam
boşuna kendinizi parçalamayın, modern dünyada bunlara gerek yok falan geyiklerine de girmeyin.
kadın veya kız hangisi hoşunuza gidiyorsa, hesap ödeyemez.
en iyisini yapıyorsunuz.
o çocuk senin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil. bence insanlar şu eski kafalıktan çıkmalı artık.
kesınlıkle yaa...
Bence geyet mantıklı evlendiğibiz zamanda evin ihtiyacını sen karşılarsın o da senn ihtiyaçlarını vs. Karşılar
tabiikide katılıyorumm
Vala ben olsam istemezdim sevgilimin hesap ödemesini ama normal böle şeylar artık cok gördüm kızların hesap ödediklerini ama ben istemem yani
neden pekı yanı bellı bır sebebı var mı?
Belli bir sebebi varmıdır bilemem sonuçta ögrencisiniz paranız maddi geliriniz az sonuçta sıkıntısı olabilir erkek arkadasının o yüzden böle davranıyoda olabilir bence fazla önemseme ama her ödetmeyen erkek de azaldı su devirde
en güzelini yapıosun 2 yıldır berabersiniz sende elini cebıne atacaksın erkek arkadaşında siz gibileri zor bulunur inşallah bu arkadaşlığınız evliliğe dönüşür..
umarımmm... cok tesekkurler
Delikanli adam parayi kendi oder kiza para odetmez illaki durumunuz olmaz ayda yilda bir jest olsun diye sen odersin ama ben yine bir yerlerden borc bulur kendim oderim hesabi
wooooaww :)
Heryerde ne olursa olsun erkek oder, para yedirme gibi argo bir tabir soz konusu olamaz. Ama parasi yoksa erkegin, o koyar iste cikmak istemez disari senle :D
aramızda oyle para olmadığında küçük düşme gıbı bı durum yok zaten gayet samımıyz olmadgında öde hadi falan yaparız yanı
O zaman onda olmadiginda sen odersin. Ben rahatsiz olurdum ama kizin odemesinden
Hic olmasa sewgiline parayi kariya kiza yediriyon lafi soylemezler. bnce guzel bir dawranis sizin sonucta erkekte ogrenci ve parasi yoksa seninle gorusebilir yinede sorun olmaz
Kendini bu yüzden sıkıntıya sokmasını istemem işte ya o öder ya ben
Aynen hem harcanan para neki bir kafede 10 ya da 20 tl lafi olmazki zaten
Öyle bence de çok teşekkürler
Onemli degil... mutluluklar dilerim sizede hanimefendi
Çok teşekkürler size 😊
Doğrusunu yapıyorsun, son derece normal. Hayat müşterektir.
erkek adam dediğin hayatta yanındaki bayana hesap ödetmez kendi öder bir kere bu erkekliğe aykırı bir hareket racona ters :)
doğrusunu yapıyosun, erkğe yüklenmenin alemi yok, mağduruz biz... ağa paşa çocuğu değiliz yani...
bende oyle duşundum hep teşekkürler :)
rica ederim :)
Bence cok iyi ve doğal başkalarına bakma sen illa erkek ödeyecek diye bisey yok cizginizi bozmayin
değil mi yaa aklımı karıştırmaya çalıştırıyorlar ! teşekkürler :)
İstediğin gibi bildiğin gibi yasa
Hesabi erkegin odemesi erkekligin birinci kurali gibi algilaniyor. Ne sacma!
Evet ya sanki adamlar para basıyorlarr
Hesabı erkek öder diye birşey yok canım doğrusunu yapıyorsunuz!
Onlar eskiden öyleydi..!
Değil mi ya çok teşekkür ediyorum
En güzelini yapıyorsunuz. Böyle devam edin. Bunu para yedirmek olarak düşünme. Sonuçta ikiniz de öğrencisiniz.
cok teşekkürler gercktn :)
Hiç tereddüt te kalma yaptığın gayet doğru sonuç da ikiniz de öğrencisiniz hepsini sen ödemiş olsaydın sorun olurdu ama sinema yı sen yemeği o ödediyse sorun yok
İyi ama Bu mantıkla Bu kez de o sana Para yedirmiş olur Sevgilisiniz PAranın muhabbetini alşın Belki evleneceksiniz yani
degilmii ya haklısın
belkide çoğu bayana kabaca gelecek olabilir ama benim masamda asla bir bayana hesap ödettirmem mümkün değil bunun dğruluğunu tartışmam ama bu kararımdanda vazgeçmem
Ben olgun severim :F
İki tane tanrıçaya tapıyorum biri
Scarlett Johansson
https://i.hizliresim.com/nGNP3M.jpg
Diğeri
Katheryn Winnick
https://i.hizliresim.com/R6py57.jpg
Mavi göz , beyaz ten ımm hastasıyım.
Ne alaka ya git dalganı başka yerde bul ergen.
yanlış soruya atmışım afedersin.
Hah :D ne guldum
@GökhaN-00
şu soruya atıyodum : www.kizlarsoruyor.com/.../q1924463-sizin-tanricaniz-kim
hatlar karıştı
Karilarda fena haci tas tas :)
Ulan ya :D ulan ya :D
hiç güleceğim yoktu be akşam akşam :D
ben sevgilimi yedirir doyururu kuş gibi beslerim
Sende benim gibi mi yaparsın 😊
hepsini ben öderim sorun değil :)
Yni para sorun olmamalı bencede 😊
Sevgilin ile paylasim icinde olmanin neresi kotu ki? Ben bir erkek olark hic bir sklde hesap odettirmem param oldugu muddetce ama imrendim size. Tebrik ederim umarim iliskiniz evlilik boyutuna gider
cok cok cok teşekkür edıyorum umarım evlenırız...:)
yok sizin yaptığınız normal ve gayet güzel. Ama ben bir kıza hesap ödettirirsem utanıyorum ya.
utanmayın gerçekten sizi gerçekten seven biriyse zaten seve seve öder :)
Evlenirken yemin ediyorlar ya karı koca adayları hani iyi günde kötü günde hani bir ömür hani hep beraber.. Sen bence ciddi bir ilişkiye hazır değilsin.
Ne güzel alman usulü. erkek ödeyecek diye bir kaide yok.
Hayırr alman usulü yapmıyoruz evet katılıyorum sana 😊
Darılmaca gücenmece yok o zaman. ayrıca sevgilinide asla hiç kımsenın lafına bakarak değerlendırme sen bunlara bakarsan adamdan soğuturlar seni. emin ol o da senin elini cebine attırmayı istemezdi bunu bilesin. bazı şeyler öğrencilik vs elini kolunu bağlıyordur..
evet işte sonuçta ikimizde anne baba eline bakıyoruz her dışarı cıktıgımızda sınea yemek derken 50 tl ödemesini istemiyorum onun parası benımde param sayılır cnku
Aynen o yönden bak. işte mecbur olmasa sana 1 lira dahi harcatmaz. böyle şeyleri takma. bazı şeyleri usulunce kendısı ilede konusabilirsin.
dedikleri çok saçma ikinizde öğrencisiniz siz bildiğiniz gibi devam edin
Bencedde ya çok teşekkürler
nedemek :) EİC bekliyorum yardımcı olduysam :)
Eğer erkeğin durumu kötüyse üzerine gitme çalışıyor düzenli geliri varsa incitmeden sor
Hayır ikimizde öğrenciyiz
Zaten öğrenci adama paran var mı denmez al şu parayı denir yok ki veremiyor demek ki çocuk
Ailelerin yanında okuyoruz ikimizinde parası oluyor genelde
Özel mi okul?
Yoo hayır degil
eğer böyle bir huyun varsa hemen sevgili olalım yaniiii
Sevgilim var işte tüh 😊
yedek olunur sorun değil :)
Aaa olurmu * öyle şey 😄erkegin sirtindan gecinen bunu meslek edinmis onca asalak hatunu kızdırırsn
aşağıda yorumlarda gordum oyle bırkactane :D
Anormal bir durum yok sonucta ikinizde ogrencisiniz.
Ne güzel işte keşke senin gibi kız arkadaşım sevgilim olsaydı aile olacaksan benim senin hesabı olmaz varsa orada aile bütünlüğü olmaz
cok teşekkürler kesınlıkle
Bence sen bildiğinden şaşma
Hayat müşterek tir bazen sen bazen o böyle olmasi lazim zaten bazı kızlarda sadece o ödesin diye bir piskolojime var yanlış bir şey
bencede yanlıss ya
Aynen kız dediğin her şeye ağır davranmalı
hep erkek öderde parası kalmazsa ne olacak? seni biyere götürmicek buluşmak istemicek param yok diye. sonra ayrılcanız
aynen oyle hem bız samimiyiz olmadığında söyler ben oderım falan
Bence bunları fazla düşünmemek lazım. Hayat müşterek. Herşeyiniz ortaksa ilerde ortak bir hayatınız olabilir ve birbirinize güvenirsiniz hem :)
en iyisini yapıyosun , eğer erkek bunu sorun yapmıyosa kendine sıkıntı yok. gerçi ilişki 2 yılı aşmış bu yüzden bunlar artık aşılmış olmalı bence
aşıldı tabııkı ama cevreden cok sey duydum sizlerede sormak ıstedım
aldırma çevreyi , sevgilinle aranda böyle fedakarlıkların sürekli olması ilişkiyi daha ciddi bir hale getirir dolayısıyla daha iyi bir hal alır
teşekkürler umarımm :)
bir kızla iddaya girmiştik kaybeden yemek ısmarlıycaktı, kız kaybetti ama yemeği yiyince hesabı zorla ben ödedim. ne bilim hayat felsefeme ters
Anlıyorum tabii ki teşekkürler size 😊
kadına para yedirilmez. gün gelir başına kakar o ödediği 3 kuruşu ama erkek bunu yapmaz. o yüzden ben ödetmem,,
Hmmm peki teşekkürler :)
Sen en iyisini yapıyorsun. En azından karşındaki bu kız acaba benim paramı yemek için mi çıkıyor demesınden kurtuluyorsun
Evet işte pyle düşünmesini istemem
bence en mantıklısı kardeşim. Açık ve net. Ben kendi açımdan her şeyi ben ısmarlasam öyle düşünürdüm ( önyargılıyım bu konularda kolay kolay guvenmem karsı tarafa ne kadar sevsem de ) Ama sen de ben de ısmarlarsam ve param olmadıgında bır sımıde bıle talim edebilen bir kız varsa yanımda varsın borcum olsun
Öyle olmalı bencede. Çok doğru dusunıyorsun sende gayet
Benim yanimda kizin para demesi bile erkeklige terstir baskasini bilemem :) sadece sevgili degil baska birseyde olsun
Hmm peki çok teşekkürler 😊
Rica
Hepten de yarı yarıya olmaz ya biraz erkek olduğunu belli etsin bir ben ödüyorsam iki o ödesin.
En iyisini siz yapiyosunuz kimseyi dinlemeyin iliskinoz guzel iyi gittikden sonra inan bunlar biseydegil kimde varsa o odesin cocuk calisrsa tamam o odesin ben asla ama asla yanmsa kiz erkek olsun odetmezdm calismiyo olsamda
herşey eşittir işinize gelince kadın erkek eşitliği diyosunuz nerenizde kaldı o eşitlik? evet bende eşitlikten yanayımda acaba sizin gibiler bu eşitlikten yanamı?
bana neden soyluyorsun bende böyle düşünüyorum zaten.
öğrenci oldugunuz için normal burs kredi ve üzerine evden gelenle idare etmek zırundasınız seni takdir ettim düşüneceğin birşey yok rahat ol ufak şeyler bunlara takılıp ilişkinizi zedelemeyin
Burs yurt v. s yok ailelerin yanında okuyoruz biz :)
hımm o zaman sıkıntı yok üniversitede misiniz
Evet 😊
Erkek arkadasında ögrenci sonuçta ve normali de bu. O lafları edenlerde gariplik var canim seven zaten bunu oturup hesaplamaz:)
ne güzel karşı tarafa kendini ezdirmiyosun boşver söylenenleri
cok tesekkurlerr :)
yerden yere vurmuşsunuz cocuğu. yapmayın abi ya. adamın o kadar parası vardır belki. yoksa insan öylesine takıldıgı kızlara bile şekil olsun diye hesap ödetmezken sevgilisine para çıkartırmı hiç?
ben zaten kıyamam ki ona oturup simit bile yerım onunla sadece cevreden saçma seyler duyunca sormak ıstedım işte
yok kafanı karıştırma bunlarla ya. saçma sapan cevaplar yazcaklar şimdi.. masumdur o çocuk o kadar gücü yetiyodur ya.. yoksa hiçbi erkek sevdiğine para çıkarttırmaz gurur yapar
onun adı para yedirmek olmuyo mutlu bir beraberlik oluyo. şurdaki 15 16 yasında bebelerin yorumuna mı kaldı senin2 yıllık beraberliğini değerlendirmek ya. yapmayın bunu kafanızı karıştırmayın durduk yere
ben yıne devam ederım yaptığıma zaten sadece sormak ıstedım yınede :)
heh kardeşim devam et devam onu diyorum zaten :)
erkekte öğrenci ama nasıl kalksın bu işin altından? Böyle diyorum ama ben evli bile olsam eşime birşey ödetemem :-/
Bugun sn onun parasını yiyeceksin ayrılınca lafını yapar bir ton para yedirdim diye ama bir sen bir o verince lafınıda yapamaz
Bence paylaşımın her türlüsü güzel... Tebrikler sana ve enişteye :)
cok teşekkür edıyorum size :)
rica ederim
sevgilinle aranızda problem degilse çevreyi dinleme bence
asla problem degıl teşekkürler :)
babamın bir lafı vardır
yanındaki kız düşmanın bile olsa delikanlı ol 5 kuruş parasını yeme
bulaşık yıka ama genede ona ödetme
Kafam karıştı ya şimdi...
erkeklerden 20 disslike yemişsin :D 20 disslike atanlar galiba para yemeyi sevenler :D
Dost ile ye iç ama alışveriş yapma diye bir söz var ama sizinki ayrı tabi kimin o anki mali durumu iyiyse o öder. Ben param yettiğince kendim öderdim
Aptallik tamam hep erkek ödeyecek diye bisi yok ama yari yarıya da sacma snra aliskanlik yapr
Sen pintisin belli
Peki teşekkürler yine de...:/
Yani yapcak bisey yok nalet olsunki erkekler odemeli bence bu Türk adeti gibi ama hepde ona birakma :)
Keske senin gibi sevgilim olsa.. masraf sifir ama zevk doruklarda... ohhh beeee derdim :D
Kullanmak amacıyla söyledin sanki 😊
Kurtulun bunlardan, geri kafalı mısınız nesiniz. İtina ile para yenir, özelden ulaşın
ne alaka?
Kafası bozuk * adjkdskjd
Bende oduyorum boşversene mutluyuz biz baskasını takma
Kesinlikle ya
doğrusunu yapıyorsunuz para yeme gözüyle bakmayın olaya.
haklısınız
ikiniz de eşit şartlardasınız. en güzelini yapıyorsunuz boşver.
Çünkü teşekkürler :)
önemli değil :) parası çok olan öder bu kadar basit :)
Seven insanlar senin gibi yapar , erkeği bir çıkar olarak kullananlar parasını yer. Sen devam et böyle bakma o geri kafalılara erkeğin sürekli parasını yemeye başlarsan o işin ilerisi olmaz.
Ya sonuçta seven kalpler için para sorunu ters gelır bana cok haklısın teşekkürler