''Bak kızım.. Önce yürümeyi öğrendin, sonra konuşmayı, daha sonra bir şeyler anlatmayı ve en son bir şeyler dinlemeyi.. İyi dinle şimdi beni. Artık büyüdün. Birey oldun. İnsanlara güvenmeye başlayacaksın. Hele öyleleri çıkacak ki karşına, benden, annenden, kendinden daha çok seveceksin onları. Bu belki bir erkek olacak. Ona "hayatımın erkeği" diyeceksin. Seveceksin, kıskanacaksın, beraber vakit geçireceksin onunla. Hatta tüm vaktini onunla harcamak isteyeceksin. Bunlar normal şeyler.. Olacak şeyler de. Annenle ben de yaşadım, sen de yaşayacaksın. Bir gün seni şu kapıdan bembeyaz gelinliğinle alıp götürecek belki. Seni özleyeceğiz. Ta ki, çocuğun olana kadar. Çocuğun olduğunda onu senden daha çok seveceğiz. Ona göre :) Hayatın düzeni bu güzel kızım. Belki de yaşadığın aşka, istediğin insana kavuşamayacaksın. Özleyeceksin, acı çekeceksin, unutmaya çalışacaksın ama bir süre
mümkün olmayacak bu. Kendine kötü şeyler yapmak isteyeceksin, ağlayacaksın. Şunu unutma kelebeğim, sen ne yaparsan yap, biz yine seni seveceğiz. Yine yanında olacağız.
Kızım beni çok iyi dinle. Artık büyüdüğünü söyledim. İnsanlar büyüdüğünde, birbirlerinin vücuduna dokunmak ister. Mesela bir erkek bir kadının vücuduna dokunmak, sahip olmak için her şeyi yapabilir. Sana söyleyeceğim şu ki, vücuduna kimsenin dokunmasına izin verme. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın senin için, vücudunu emanet edecek kadar güvenme hiç kimseye. Vücudun senin namusun, namusun da senin her şeyin. Bunu unutma. Sen de benim her şeyimsin. Ve yine ne yaparsan yap, en ufak bir hareketine dil uzatanın, dilini koparırım. bunu da unutma. Hiç kimse sana ait olacak kadar değerli değil. Çocuklarının babası hariç. Kimseyi sevme demiyorum sana, sev.. Herkesi sev hatta. İnsanları, hayvanları, çiçekleri.. Sev.. Ama güvenme. Birine güvendiğinde özgürlüğünü onun eline vermiş olursun. Senin özgürlüğün sensin. Kendine zarar verirsen, bize de zarar verirsin. Bunu hatırlayarak yaşa kelebeğim..”
~İlker Gelik~
Not: Başka çare yok :D23 Yorumla
Soran+1 yıltamam harika cok guzeel evet ama sorumun cevabı nerdee :D
En İyi Cevaplar
İkinizde öğrencisiniz. Her seferinde çocuk ödese iflas eder. Sen ödesen, çocuk kendini kötü hissedecek. En mantıklısı anlattığın gibi. Yemekler ondan, waffle ısmarlaması senden. Veya Alman usülü, herkes kendi hesabını kendi ödesin. Zaten parası olsa iki dakika düşünmez bunları, eminim. 2 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz.
İnan bana para dediğiniz şey kolay kazanılmıyor bayan. En son 3 hafta önce arkadaşım çok kötüyüm yetiş diye aradığında fırladım sokağa 110 TL para harcadım... Tüm gün boyunca beraberdik. Yaptığımız şey bir yemek yedik, bowling oynadık, waffle yedik, Starbucks'a gittik, bir cafede oturduk...
Bu para benim 4 günlük maaşım...
İnsan istiyor ki paran olsun, dilediğin gibi gez dolaş eğlen. Kimseye paranın lafını dahi etmeden rahatça eğlencenin tadını çıkar. Ama o çocuk ailesinden aldığı harçlıklarla aysonunu nasıl getirecek diyede düşünülmeli? Hayatta herşey dizilerde izlediğimiz gibi olmuyor malesef. Asgari ücretle ev kirası, 4 tane boğaz geçindiren insanlar var. Bu bahsettieim 110 TL onlar için deli para...
Şimdi her ilişki yaşadığımıza sevgili diyoruz ama bu kadar basit olmamalı sevgili olmak... Sevgili olmak demek bir bütün olmak demek. Anlayışlı olmak, sevmek, hissetmek demek. İyi günde, kötü günde beraber olmak demek.
Madem öğrencisiniz, anlattığım şeylerde yattıysa aklına hergün cafelere gitmeyin.
Birgün oturun bir parka simit ile doyurun karnınızı. AVM'ler yerine el ele tutuşun sokak sokak gezin. Eğer sevgili olmanın anlamını biliyorsanız, birbirinize karşı biraz daha anlayışlı olun.
Sevgili olmak demek bugün hangi cafede oturacağız derken birbirinizin gözüne param yok diye bakmak demek değildir... Sevgili olmak demek sezmektir, hissetmektir. O gidelim dese dahi, hayır bugünde bu parkta oturalım seviyorum burayı demektir...
2 yıllık beraberliğiniz var, bunun lafı olmasa dahi aranızda en azından zorda bırakmayın birbirinizi bayan...
Mutluluklar dilerim...
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg83 Yorumla
Soran+1 yılben bunun üstüne daha ne dıyebılırımki helal olsun...
- +1 yıl
Cebinde parası olan zaten umursamaz, çünkü vardır. Ama yok olanıda anlamak lazımdır. Yokluk kavramının ne olduğunu herkes biliyor zaten. Varsa ara sıra cafede barda, ara sıra park köşelerinde takılmam diyen, o zaman parası olanı tercih edecek. İlişkisinin adınıda sevgili olmak değil, partner koyacak...
Olsa zaten, o insan iki dakika düşünmez.
@hösün
+1 yılErkeğe para yedirme diyen zihniyet kıza para yedirmede diyebilir. Sen hiçbirşeyi karşılamazsan , herşeyi erkek öderse sen erkek üzerinden geçinmiş olursun. Bu da hiç etik değil. Bardağın dolu tarafını görmek gerekli. Sen ne para yedirtiyorsun nede erkeğin parasını yiyorsun. Birlikte yaptıgınız aktiviteleri bölüşüyorsunuz ortak oluyorsunuz herşeyi. Allah bozmasın çok iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılcok teşekkür edıyorumm :)
+1 yılKadın erkek eşitliği diye bas bas bağırırken bu tarz düşüncelere girmen yanlış. Uyguladığınız düzen olması gerekendir, aynen devam derim. Sonuçta o da öğrenci ve ailesinden para alıyor. İşimize gelince erkek hesabı öder gelmeyince kadın erkek eşit neden baskı görüyoruz, ne saçma.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Dogruyu Yapıyosun Zaten boyle olmasaydı emın ol 2 sene surmezdı o ılıskı. burdan da ooo olur mu l*n erkek oducek yıcez parasını hahaha hohoho dıyen dangalaklara seslenıyorum.
siz erkegı para olarak gorursenız bızde kadınları yuruyen Vajına olarak goruruz olay bu kadar basit.11 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım kesınlıkle cok haklısın !
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılsadece senin paranı yiyo olsaydı gerçekten yedirmiş olurdunda ikinizde ödediğinizde o dediğin olmaz.
olması gereken o vede öğrenciyken sonucta ikinizde ailenize muhtaçsınız.
zaten öğrencisiniz gelen giden para belli cokta bişey harcamıyacağınızda ortada yani.
burada söylenenlere bakma sen herkes bol keseden sallıyor ayrılsalar arkasından küfür ederler paramızıda yedirdik diye siz mutluysanız gerisinin önemi yok.11 Yorumla
Soran+1 yıltamaaaamen bende böyle dusunuyorm cok teşekkürler :)
Yapmış olduğunuz şey en doğrusu emin ol buna. İkinizede helal olsun iste geleceği hayirli olacak iki sevgilisinin siz, tebrik ederim.
Şimdiden sevgili iken hayatin müşterek olduğunun ve ikincisinde hayat şartlarına göğüs Germeniz gerekli olduğunu bilincindesiniz.
Size omur boyu mutluluklar inşallah hakkınizda hayırlısı olur.12 Yorumla
Soran+1 yılya cok cok teşekkür edıyorum umarım ömür boyu bırlıkte oluruz.. sizede hayat boyu mutluluklar..
Tüm yorumları okumadım ama okuduklarımda ortak nokta şu cevremden duyduklarım kafamı karıştırdı.
Sen bu durumu çevrendekilerle paylaşıyorsan ayıp.
Bu durumu şikayet olarak cevrene anlatıyorsan bu ilişki zaten bitmiştir.
2 sene olmuş sen karşındakini tanımayıp hala mahalle baskısı dediğimiz, ataerkil toplumdan geldiğimizden kadına 2. Sınıf muamele yapılan yok hesap ödemez, yok kadının yeri evi, yok kadın çalışmaz vs vs gibi söylemleri haklı çıkarıyorsun , ilişkiniz uzun vadeli ise (ki olmasada olur) hayat müşterektir, bunda alıncak, küçümsencek, ayıplancak bir durum yoktur.02 Yorumla
Soran+1 yılhayıır asla o sekılde degıl. yanı aıle buyuklerı falan laf arasında söylerler bunu ben asla söylemem bunu ozellıkle kadınlar böyle dusunuyorlar
Bak güzel kardeşim erkege para yedirdin olman icin senin 50 yas uzeri ve sirf yaninda olsun diye ona surekli harcama yapman gerekiyor ki erkege jigolo denir... sizler daha hem öğrencisiniz hemde bir çiftsiniz haksizmiyim. Hesabı erkek öder kasa odur delikanlikik böyledir diye saçma sapan şeylere inanmayin şöyle düşün evli olmuş olsaniz senin kazandigin para cebinde mi kalacak ve surekli erkek de veya kadinda olacak diye birşey yok hem hayat a iki kişi devam ediyorsaniz sevginiz gibi her konuda paylaşımcı olmalisiniz sen ona o sana bence bazi tabular yikilmali artik
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlile bende böyle düşünüyorum...
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Küçükler ve uzun ilişki yaşamamışlar genelde şey demiş erkek adam ödetmez falan. geçin bunları efendim. Ben sevdiğiyle bol zaman geçirmeyi seven adamım. Haftada yeri gelir 4-5 gün beraber dışarda oluruz. Beraber yer, içer, gezer, eğleniriz. Senini benimi mi var bunun.. Ama ben haftada 1-2 kafeye giderim dersen, tabiki erkek öder o kadarda değil yani. İlişkiyle, beraber geçen zamanla alakalı bu işler.
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten 2 haftada bir yemeğe gıderız onda da hesap 15 20 tl tutar yanı
+1 yıleğer sevdiğinle birşeyler paylaşıyorsan mutluysan gerisinin önemi pek yok bence. Sonuçta ikinizde öğrencisiniz. Hadi sen çalışıyor o boşgezenin boş kalfası olsaydı her gittiğiniz yerde 3üne sen 1inde o ödeme yapsaydı ya da parası olduğu halde ödeme yapmasaydı o zaman para yedirmeye giriyor olabilirdi. sana söyledikleri şu erkeğe para yedirlimez bunun nedeni de erkek fazla şımarmasın ileride erkek yatar sen çalışırsın ona bakmak durumunda kalabilirsin diye öyle demişlerdir. benimde 1,5 yıllık bir sevgilim vardı ikimizde öğrenciydik her ikimizde sizin gibi şeyler yapıyorduk. arada mesafe vardı o muğlada ben kocaelideydim sırf benim için muğladan geldiğini biliyordum. benm kredi kartımdan bileti aldırıyodu sonrada eline para geçince ben görmeden çantama mont cebime koyuyordu geri de kabul etmiyordu kendimi borçlu gibi hissettiğimden fazlasını yapmaya çalışıyordum. bence milletin ne dediği önemli değil. sadece senin mutluluğun önemli.
03 Yorumla
Soran+1 yılcok güzelmiş sizinkide gerçekten sevgilinde gayt dusuncelıymıs umarım hep mutlu olursunuz cok tesekkurler
- +1 yıl
mutlu olamayız çünkü 5 ay önce ortak bir kararla kavga etmeden ayrıldık.
Dilerim sizin mutluluğunuz ebedi olur...
Soran+1 yıloo üzüldüm ya... umarım sevdıgın biriyse tekrr bırlesırsınız
+1 yılHespa ödeme trickleri ;
1- İlk bulusmayı erkek öder. Zenginse rakı balık yapsın, fakirse mc donalds. Ama ne olursa olsun ilk bulusmada hesabı erkek öder.
2- 2. bulusmada kız tartılır. Para yiyici mi değil mi? Sırf karnı acıkınca erkekle bulusup karnını doyuran, ya da arabası var diye gidecegi yere bıraktıran o kadar kız var ki piyasada ohoo aklınız durur. Kız hesap gelince tuvalete gidiyorsa, ya da saga sola bakıyorsa, cüzdanına davranmıyorsa geçmis olsun kan emicidir.
3- Sevgili olunca hesap ortak ödenir. Misal ögrenci asagı yukarı 500-1500 lira arası harclık alır. Kızın da aynı aldıgını düşünelim.
1 ay boyunca hesabı erkek öderse o parayı zor yetirir. Kaldı ki kadın milleti yılbasında, sevgililer gününde, dogum gününde hediye gelmeyince kuduran bir cins. Kadın ne yapacak aldıgı harclıla üstüne basına kıyafet alacak ya da biriktirecek13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum...
O zaman benim yaptığım doğru değil öyle mi- +1 yıl
Adam çözmüş..
baba parası yediğiniz sürece yer yer o, yer yer sen ödeyeceksin. sana daha az masraf kalmalı tabii ama her şeyi ona ödetirsen sen onu kullanıyor olursun. babası sana para yedirsin diye çalışıp kazanmıyor. ileride evlenirseniz veya o kendi işini yapıp para kazandığında gücü de buna yeterse sadece o öder her yerde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe var bunda gayet modern bisey, sonuçta ikinizde öğrenciymişsiniz sırf ben yanımdaki kıza para ödetmem diyip işemi girsin belki bundan dolayida ders notlarıda düşebilir. öğrenci değilde çalışıyor olsaydı, o zaman sana ödememesi gerekirdi diye düşünüyorum. eğer her iki tarafta çalışıyorsa bu tür seyler ortak paylaşılmalı sizin yaptığınız gibi, yerine gelince kadın erkek eşitliği yerine gelince yok öyle bisey demeyelim yani :) Ayricada tebrik ederim davranışınızdan dolayı en doğrusunu yapıyorsunuz bence.
02 Yorumla
Soran+1 yıldegilmi yaa... cook teşekkürler :)
- +1 yıl
Ne demek canım rica ederim :)
bir yerden tutman lazım sürekli erkek ödese senin zoruna gider sürekli sen ödesen onun zoruna gider birbirinize yardımcı olmalısınız bunu düşünüp karar ver gelip burada milletin lafıyla iş yapma kendin ne istiyorsan öyle düşün ha birde bir hesabın yarsını ödemek para yedirmek değil ne para yiyenler biliyoruz senin ki tırı vırı
11 Yorumla
Soran+1 yılben asla gocunmuyorum zaten sonuçta sevdıgım adam o 10 20 lranın lafı olmaz ama sadece cevreden ve büyüklerden cok duyuyorum bunun yanlış olduğunu sormak ıstedım ıste
+1 yılBen yanımdaki kıza arkadaşım da olsa pek para ödetmem ama içinden gelir ya da üzerimde para kalmazsa o zaman ödeyebilir.
Yaptığınızda hiçbir sıkıntı yok birlikte her şeyi paylaşıyorsunuz ne güzel ;) Aslında doğrusu da tek tarafa yüklenmemektir. Bir kız olarak bunu anlıyor ve içinden gelerek paranı harcıyorsan karşındakinin de niyeti senin paranı yemek değilse hiçbir sıkıntı yok tabiki ;)03 Yorumla
Soran+1 yılöyle bırı degıll zaten asla cok teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim ;) Allah bozmasın o zaman ;)
- +1 yıl
Seni de tebrik ederim erkek ne de olsa ödesin kafasında olmadığın için insanlık hali çocuğun üzerindeki para bitmiş olabilir, her dakika da parası olamayabilir ;) Düşünmek lazım sen düşündüğünü hissettirsen yeter yine o öder ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bana despotça gelmiyor nedense. her zaman ben ödemeye çalışıyorum. ayrımcılık manasında değil ama erkeğin bir farkı olmalı. "erkek adam" lafının icraatlarından biri gibi geliyor bana.. he kız parası da yemişliğim vardır. bugün çıkmayalım hiç param yok derim. sen gel ben öderim der, gider takılırım. at gözlüğü ile bakmıyorum konuya. sevgi birbirini tamamlamak olmalı. ama ne bileyim erkek ödemeli, neyse söylediğimden bende bir b. k anlamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha son söylediğini iyi güldüm kardeeş :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeğe para yedirmek değil bu. Ama sen karar ver, sen bütün hesapları erkeğe yıkmayı ve bir asalak gibi yaşamayı gururuna yedirebilir misin? Kusura bakmada senin çevrendeki sana bu aklı veren insanlar başkası üzerinden asalak gibi geçinmeye alışmışlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardesm...
Sacmalama herkes zar zor kazınıyor kimsenin alın terinden kazanılmıs parayı ben kolay kolay yiyemem. bir ben öderim bir o. Cok sorun olucaksa veririm gizli gizli parayı o kendi oder.
33 Yorumla
Soran+1 yılharikaa tabiiki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende hep hesabı yarı yarıya ödemekten yanayım
Kimse bonkör değil
Sana öde diyorsa o sıkıntıdır
senin ödemek istemen normal ve sağlıklı olanıdır13 Yorumla
Soran+1 yılcok samimiiyiz biz 3 yıldır sevgiliyz yanı konusmalarmız bu sekılde hadı öde öde muhabbetı cok yaparız ama ciddi olarak değil gülerek esprisine
- +1 yıl
kızların yorumuna bakıyorum hepsi benimle aynı cevaplar
erkeklere bakıyorum hepsi hesap ödetmem şeklinde yalanlarını zkiyim sen seviyorsan para söz knusu olamaz
Soran+1 yıl3 yazmışım buarada ozur dılerm 2 olcaktı :) kesınlıklı yanı para soz konusu olmamalı
+1 yılYa yok öyle bişi, normalde erkek öder ama siz hem öğrencisiniz hemde anlaşmışsınız siz artık bir siniz aranızda paranın lafımı olucak, çocuğun parası olsa emin ol ödetmez zaten ne yani gezdiniz tozdunuz çocuğun parası bir haftada bitti naapcanız sinemaya ya da yemeğe hiçmi gitmiceniz, böyle yaparak çocuğun parası hemen bitip sürekli sen ödemek zorunda kalmassın ve göze batmaz diğer türlü çocuk bayaa vicdan azabı çekmek zorunda kalır
14 Yorumla
Soran+1 yılevet ya bende oyle düşünüyorum onada yazık sankı mılyoner mı , hem zaten her gun hergun gıtmıyoruz bıryerlere haftada 1 2 kere gıdılıyor birkaç erkek arkadaşımdan hatta sırf sevgılısı cok para harcatıyor yetıstıremıyorum dıye ayrılmak zorunda kalmıstı
- +1 yıl
Siz anlaştıktan sonra milleti boşver herkes bişi söyler :) nasreddin hocanon hikayesi varya oğluyla ve eşşekle çarşıya gidiyo onun gibi :)
Soran+1 yılahahah doğrudur :D
- +1 yıl
Heh şöyle neşeli ol :))
Arkadasim para yedirmek kelimesine fena halde uyuz oldum sevgili arasında paranın lafı olmaması lazım zaten öyle dusunurse herkes erkek para oder kadin para harcamaz felan muhabbeti zaten saçma öğrenci olduğunuz için normal bir durum zaten bu sen kimseye kulak asma ya böyle devam edin bence hesabı hep o odese sen kendini ezik hisedersin işte bu yüzden böyle iyi tamam
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede yaa en iyisidie böyle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBen yapamam abi kıza ödetemem ama arkadaşlarım var kızın laptobunu alan kıza elbise aldıran felan kişiye göre degişiyor demekki he olsunmu dersen oda ögrenci sende şimdi herşeyi ona yıkmak adaletli olmaz tabide en fazla arada bir ufak şeyleri ödersin bence fazlasına göz yumamazdım ben.
03 Yorumla
Soran+1 yılfazlası derken ne kadar mesela 2 haftada bir falan 20 tl gıdıyor en fazla?
- +1 yıl
Bende birşey sandım fazla degil işte 20tl nedirki artık ciddi anlamda 20tl para degil türkiyede bunu takmaya degmez para yedirmişte olmuyorsun kimseye 20tl ile :)
Soran+1 yılpeki cok teşekkür edıyorummmm :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. keske senin gibi güzel ahlaklı bayanlar cogalsa bu turkiyede
yaptiginin farkındasin ve ben takdir ettim helal olsun
yolun acik olsun...13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi çok teşekkür ediyorum size
Soran+1 yılÇok teşekkürler gerçekten estağfurullah.. İyi geceler 😊
Erkek adam hesap odetmez ama bazi kizlarda bokunu cikariyo mesela aldiripta yememek ya da ucundan alip birakmak ulan a. q. biz onu misket veripmi aldik ya aldirma ya da aldirdiysan ye neyse konunun disina ciktik galiba gercekten birbirinizi seviyosaniz bunlar önemsiz ama gelip geciciyse odeme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgelıp gecıcı degıl zaten teşekkürler sizede :)
+1 yılo zihniyettekilerin zekalarında, insanlıklarında problem var. hayat müşterektir. erkek eşek mi ki sırtına bineceksin? üstelik daha öğrenci. o da ailesinin eline bakıyo sen de. tamam erkeğin belli jestler yapması güzel ama fazlasını istemek suistimale girer
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ama cevreden tersini söylüyorlar kadın parası yenmezmiş v. s v. s. İşte.
Bence yanlis birsey yok burada , sevgilimin parasi yoksa arkadaslarinin ya da benim arkadaslarimin yaninda kucuk duscekse gerekirse ben veririm cebine parayi , bu nekadar sacma. ne kadar geri kafali birseydir , tabi bana o guveni verirse.. sevgisine inaniyorsam sonuna kadar yaninda olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın yaa bravo bende oyle düşünüyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Abartmayın * bu konuyu, birazda erkekler para yesin. Para sıçmıyoruzya.
Tamam param varsa her zaman öderim ama, kız arkadaşım ya da eşim param olmadığı zaman o ödesin.
Erkeğe para yedirmek, cümlesinden cehalet akıyor.
Bende her zaman şunun söylerim, ''arkadaşlıkta, sevgililikte, evlilikte paranın lafı ya da kimin ödeyeceğinin kavgası ya da tartışması yapılmaz, bu olay duruma göre değişir.''12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten ama cevreden çok tepkiler var haliyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence gayet doğru bir şey yapıyorsun.
Ayrıca siz bunları ortak karşılayınca para yedirmiş mi oluyorsun?
Hayatı ortak yaşıyorsunuz üstelik öğrencisiniz olması gereken bu.
Hadi çocuk iş güç sahibi olsa eyvallah para bile öderttirmez sana ama yaptığınız şeyin nesi yanlış?
Görende sanki her şeyi sen karşılıyorsun zannedecek :D01 Yorumla
Soran+1 yıldegilmi yaa tesekkurlerrr :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ilişki uzun sürer , gerçekçi bak sen sürekli bir kişiden yersen belirli süre sonra o kişi kendini boşlukta hisseder ve sana karşı istemeyerek güveni azalır. Sen ortak bakabiliyorsan erdemli bir insansındır buda ilişkide istikrar ve vefa duygularını geliştirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden kadınlar genelde iş hayatına fazla atılmazlardı yani ceplerinde fazla para olmazdı gittikleri her yerde hesabı da doğal olarak erkek öderdi ama artık devir değişti kadınlarda kendi paralarını kazanabiliyorlar. Yani doğru yoldasın endişelenme ve herkesin dediğini kafana takma, aile büyükleri ile yaşanan böyle durumlara kuşak farkı diyoruz onlar öyle görmüşler.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende tamamen böyle dusunuyorumm çok teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılYo bu sorun degil. Boyle de olmali zaten. Erkege para yedirmek diyince bende hep sana yikiliyo sandim. Kizda odemeli arada bir. Tabi erkek daha cok odemeli ama durumda bu yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorumm
sen öğrenci çocuk çalışsa tamam da sen en iyisini yapiyosun o hiç bir şey ödemese her şeyi sen ödesen para yedirmek olurdu bu değil
10 YorumlaSenin gibi kızlar kaldıysa helal olsun, düşüncesiz kizlar örnek olabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkurlerr:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında hep erkek ödemesi gerekiyor benim kitabımda da bazen o kitabın içindekiler işlevsil kalabiliyor, son 2 buluşmamızda benim birtanem ödedi, hiç sorunda etmiyoruz, lakin yine ben içten içe kendimi yiyorum, çünkü borç ödüyorum halen :( Uyumunuzu beğendim bravo.
03 Yorumla
Soran+1 yılolabılır ama sende uzulme lütfen :) cok teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılsana mutluluklaar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı ne olursa olsun parasını esirgemiyorsa problem yok diye düşünüyorum. bir arkadaşım var sevgilisiyle hesapları karışık öderlerdi fakat çocuğun nakit parasından tut kredi karşına kadar kızda dururdu.
10 Yorumla Normalde senin ödememen gerek sen ödemeden oda öder ama senin ona yardım etmen güzel bişey :) böyle devam et sakın bozma.
10 YorumlaVallah marifetmiş gibi degildide utanç verici bir olay bende aynı bu sekilde idim ama ben ondan kredi kartını nakitini herşeyini alıyordum 3 yıl içinde milyarlarca para aldım bir güne bir gün bana demedi hayır ama şu an düşünüyorumda ne kadar kişiliksiz bir durum onunla ayrıldık vicdan azabı çektim ve şu an bir sevgilim ve ona 50 krş bile ödetmiyorum bu şekilde olmasıda gerekmiyor ama genelde erkek hesap öder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizde ortalama aynı maaş veya harçlığı alıyorsunuzdur. O ay sonunu 200tlye getirmeye çalışırken senin 900tlyi rahatça harcaman adil olmazdı. Bence siz en iyisini yapıyorsunuz, denilenleri takma. O senin sevgilin, cüzdanın değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşüncelerin olduğunu bilmek güzel çok teşekkürler doğrudur
+1 yılerkeğe para yedirme ve hesabı erkek öderi bir arada mı söylüyorlar? o zaman kız para yemiş oluyor enteresan tabii bazı şeyler sonra da cinsiyet ayrımı olmasın falan denir çok enteresan
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende çözemedim
İlla erkek öder diye bir şey yok bence ben sevgilime ödetmemeye gayret gösterirdim birlikte ortak verirdik zorla kabul ettirirdim olması gereken de bu bence sevgilisi diye ödeme zorunluluğu yok biraz karşı tarafta düşünülmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle yaaa !
İkinizde öğrencisiniz. Mesleğiniz olsa tamam. Aile desteği alıyorsunuzdur. Gidip o parayı birbirinize yedirmeniz ayıp olur. Ama eşit ödüyorsunuz. Gayet iyi. Aynıya geliyor. Kafanı yorma. Ama erkek olsam her türlü ödetmem. :-D
03 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana son söylediğin hariç 😁
Soran+1 yılİyi ki kızsınnn 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O zaman oda sana para yedirmesin öyle düşün kendini bir erkek olarak düşün yedir içir iki kişilik hesap öde dünya para harca bide kendi ihtiyaclarin var yeter mi hiç bide öğrenci çocuk napsın parası azsa ölsün mü ya ne saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum bende böyle düşünüyorum..
Soran+1 yılÇok doğrudur ya teşekkürler gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gayet seviyeli bir ilişkiniz var
ödemeler tek taraflı olsa çocuk hangi birine para yetişdiricek bu sefer aktiviteler kısıtlancar haftada 2 gün gidiyorsan sinemaya 1 gün gidersin karşındaki erkeğin maddi durumu iyi ise bence ödetmemeli ama orta gelirli standart bir aile ise elbetteki beraber karşılıklı ödemeniz en doğrusu sevgili diye koluna taktığın kız sevdiğim dediğin kız sana yardımcı olabildiği her konuda yardımcı olmalı sevmek budur01 Yorumla
Soran+1 yılorta gelırlı evet cok teşekkürler yA cıdden rahatladım
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yıldoğrusu bu zaten sıkıntı yok devam anlayış olunca iki tarafta sorun olmaz sen bakma her kafadan bir ses çıkıyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum kesinlikle:\
Esselamun Aleyküm Kardeşim Erkek Arkadaşın Büyük Hata Yapıyor Cimrinin Teki Parası Yoksa Biriktirisin Seni Büyük İhtimalla Kullanıyor Böyle Birşeyi Cocuk Bile Anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAleykümselam kardeş
Ama ikimizde seviyoruz birbirimizi buna kesinlikle eminim yani
+1 yıldoğru olanı yapıyorsunuz devam takılma böyle şeylere ilişkilerde çok daha önemli şeyler var onlara konsantre ol erkekte kızda hesap ödemeli ;)
10 Yorumlabütün kızlar ortak hesaptan yana burada
ama normal hayâtta ben neden denk gelmedim bu hatunlara arkadaş
bir kere de hesabı ben ödeyeyim diye yeltenen bile olmadı bırak ödemeyi
nerede yaşıyorsunuz siz töbe töbe02 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin ya? sansın dönmemiş henüz :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olması gereken bu bence. Hayat müşterek sonucta. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinnnlikle :)
Bir bakıma çevren ve ailen doğrusunu söylemiş. Ama iş ileriye doğru giderse sen ben olmaz. Evin geçimi kimde ise o öder. Her ikinizde ise ister hep sen öde ister o hayatınız ortak ve birbirizin iki yarısı gibisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılyanı para hıcbırzaman sorun edılmemelı oylemı
Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Çok ideal bir sevgilisiniz. Allah aşkına erkek hesap öder, erkek para yemez, erkek her türlü gideri karşılar gibi saçma sapan şeylere inanmayın. Sinemaya gidiyorsunu o bilet alıyor sen ise yemeği alıyorsun bunun kadar güzel bir şey olabilir mi.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama erkek adam herseyı yapamaz ya para mı basıyor o haklısınn
- +1 yıl
Eğer sen çalışmıyorsan o çalışıyorsa, durumu senden çok çok daha iyiyse evet erkek her türlü gideri karşılamalı ama erkek olduğu için değil arkadaşının durumu olmadığı için. Erkeğin para ödetmediği ataerk toplumlarda geçerli. Gerçi bizim toplumumuz da henüz bu kabuğu kıramadı. Sizin ilişkiniz çok güzel takdir ettim sizi. Mutluluklar dilerim arkadaşım.
Soran+1 yılhaklısın cidden cok teşekkür edıyorum :)))
ya sanki erkeğe para gökten iniyo yani bence bu yaptığınız çok yerinde bir hareket olması gereken bu hani ne gerek var erkek arkdaşını sıkıntıya sokmaya ikinizde ödüyosunuz ikinizde rahat ediyosunuz :d
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten çok teşekkürler 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika bir sey yapiyorsun , bu demek ki bizim aramizda fark yyok erkek neden odesin bankadimi her ikisude anlayisli olmali bu konuda dinle onlar paragoz ve geri kafalilar
10 Yorumla
+1 yılTabiki öyle olacak.
Hep erkek hep erkek biryere kadar.
Sonuçta köle satın almadın değil mi? Paylaşmak güzeldir böyle devam edin02 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle yaa
- +1 yıl
Ben hayatta kıza elini cebine attırmadım ama maddi anlamda çöktüm. kız da elini cebine atarsa erkeği biraz olsun anlar ve istekleri mantıklıca olur bu kez:)
+1 yılHayir ya niye hepsi onun boynunda olsun ki. Yiyin icin hesabi birlikte odeyin.
02 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıklee
- +1 yıl
Kimse kafani karistirmasin erkekler hep hesap oder diye bisey yok. Hani erkekler aglamaz derler ya onun gibi bisey.
Doğrusu bu, erkeğe yüklenmek yanlış bence, hep o ödemek zorunda değil ki yazık :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldemı yaa bencede :)
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam kadına para ödetmez! :) Ha yerine göre gıcık olursam ödetirim. :))
Tamamıyla ruh meselesi !00 Yorumla hayat müşterek oda öğrenci sende neyini düşünüyorsun ki anlamadım :)
o çalışsa sen öğrenci olsan anlarımda05 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ya bence de 😊
Soran+1 yılKıyamam işte parası olur olmaz... Çok teşekkürler ya 😊
Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. yaptığının aynısını yapardım
niye o ödemek zorundaki01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum kesinlikle :)
+1 yılNormalde doğru söylüyolar ama öğrencisiniz sonuçta ikiniz de. İlerde o öder
02 Yorumla
Soran+1 yılİleriyi bilmiyorum ama teşekkürler 😊
+1 yılSizde masrafsız birşeyler yapın , sinemaya gitmek bana hep zaman kaybı gibi geliyor. Bir kafede çay bile içseniz bence birlikte zaman geçirmek adına harika zamanlar, üretici olmak gerekiyor biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılsosyal falıyetleri severiz ama sinema konser v. s. cafede gıderız zaten tesekkurer :)
+1 yılİkiniz de öğrenciyseniz ikiniz de harçlık alıyorsunuz demektir. Bu da eşit olduğunuz anlamına gelir.%50-%50 ödenir.
Eğer biriniz çalışıyor diğeriniz öğrenciyse çalışan %70 öder, erkek değil.02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- +1 yıl
Sadece bir kişiye yüklenmek olmaz, tarafsız konuşmak gerekirse. Ki genelde binilen eşek erkektir.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. elemana acıdım, aklında belki mutluluk hayalleri var ama sen diyorsun para mı yediriyorum l*n ben bu fakire ayrılsam mı l*n
00 Yorumlaİkiniz de öğrenci olduğunuz için yaptığınız mantıklı sayılır ama ben olsam asla kız arkadaşıma ödetmezdim.
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat