Nişanlımla bir buçuk senedir nişanlıyız bu ayın 30 unda düğünümüz vardı eşyalar falan da almıştık ama maalesef aile içi sorunlar ev sorunu nişanlımla sorunlarım oldu uzun anlatmıcam şimdi ve soğukluk var aile arasında düğünü yapmadık kaldı öyle nişanlımla çok kavgalar yaşadık ama hala konuşuyoruz düğünde olmadı ve bundan sonra ne olacak evlenecek miyiz ayrılacak mıyız bu ilişki nereye gidecek hiç bilmiyorum nişanlım buluşalım yazmış bugün öyle görüşmek için ama ne sıfatla görüşeceğim annemle babam buluşmamı istemiyor düğün yapmadılar evelenmediniz ne olarak buluşacaksınız artık bu çocuğun amacı ne diyorlar ve istemiyorlar buluşmamı ne yapacağım bilmiyorum annem madem git evlen diyor ne bu seni orada burada gezdirecek kullanacak ama evlenmiyorsunuz da smacınız ne diye istemiyor buluşmamı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sorun kimden kaynaklı neden çözülemedigi için anlayamadigimdan cevap değişiyor. Konusarak sorun cozulmeyecekse annen haklı.
Evet çözülmüyor daha önce de konuşmuştuk
Neden haklı buluşmam anlamsız mı
Kaç kez buluşup hala sorun cozulemediyse yeniden niye buluyosunuz o zaman aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemek aptallıktır çözülmüyorsa ayrılın tamamen ya da cozun
Git buluş al karşına konuş mesele neyse çözün uzatmadan. Ver kararını.
Ya kaç sefer buluştuk annem izin verdi konuşacağız diyordum konuşuyoruz ama hiçbir şey çözülmüyor hep aynı düğünde iptal oldu en son zaten bundan sonra çözecek şey de kalmadı annem o yüzden artık istemiyor buluşmamı
O zaman sal gitsin.
Annen doğru diyor seni kullanıyor sanki buluşunca yatmak isteyecek bence
İlişki yaşadınız mı hiç
Seks yapmadık
Ayrıl ondan o iş bitmiş
Neden öyle dedin
Sıkılmissiniz birbirinizden artık. Bitir bu saçma durumu.
Sıkılmakla alakası yok ki sorunlarımız vardı düğün yapamadık aile sorunları falan
İşte, bunlar sizinle bağlantılı olaylar aslında. Ben olsam senin nişanlınin yerine, aşkım düğün yapmayalım, aileleri de umursama dan kıyalım nikahi evlenelim diyip o sorun çıkaran aileleri de devre dışı bırakiverirdim. Hayat ikimizin hayatı sonuçta bebeğim.
İşte diyordu boş ver aileyi bilmem ne ama aileler arası kötğ düğün olursa nasıl yüz yüze gelecekler diyordum bide hazır hissetmiyordu maddi olarak kendini bende istemedim son zamanlar bana kötğ dayanıyordu geri çektşm kendimi ev tutacak şeyde değildi kiralar 5000 bi ev tutmadı önemli olan evdi düğünden önce ama işte hiç çabalamadı böule oldu
Çabalamadığ için bırak işte onu ayrıl. Bugün senin için çabalamayan yarın çabalar mi? Ekle beni bi
Aranızdaki problemler ne
Annen haklı
Neden haklı buldun
Ben kız olsam öyle erkeği direk bırakırım
Neden ama
Kimse ile vakit kaybetmem ben sinirimi bozar
Ya sonu hiç belli dğeil sürekli soruyorum ne olacak böyle boşuna mu debeleniyoruz buluşucaz edicez eee sonu ne olcak diyorum bilmiyorum diyor bende bilmiyorum ne olcak böyle çok sinirlerim bozuk cidden sonu belli olmayan bir ilişki bide daha çok anı mı biriktirelim buluşarak bu saçma ortada sorunlar var bunlrın hallolması gerekmez mi bu çpcuk ne yapmaya çalışıyor
Sal gitsin
Buluşun bir konuşun bakalım
Ne konuşacağız ki ilişkinin sonu ne bilmiyoruz ne için buluşucaz ailem izin vermiyor napıcam bilmiyorum
Belki ilişki konusunda konuşacak dövme filan olmaz demi
Hayır öyle bir şey yok ne için buluşacağız dedim ilişki bu haldeyken annem izin vermez dedim bana dediği şey seni özledim sarılacaz öpüşvez belkide dalga geçti bilmiyorum ama ilişkinin hiçbir şeyi ne olacağı belli değilken böule sorunlar varken şu dediği ne kadar mantıklı sizce?
Mantıksız özlemiş ama mantıksız bir durum ama ilişkide gelecek göremiyorum aranızda her şey oldu mu
Ortadaki şeyleri çözeceğine çaba göstereceğine annemin tavrını biliyorken hala utanmadan buluşup sarılvaz öpüşcez diyor anlamıyorum ya cidden hiç beynin yok mu tadı kaçıyor diye o konuları konuşmak istemiyormuş ama ne olabak sonumuz ypk mu boşuna mı konuşuyoruz anlamıyorum oldu her şey sadece seks yapmadık
Anladım aşkım peki sorularım ve önerilerim olacak buradan yazamam gizlisinde nasıl yapalım
Ms a bakar mısın yazdım Tkp yapmıyorsun ondan görmüyorsun
Buluşunca sevişmek isticek mi peki?
Yazık olmuş 😒
Düğünde keramet var