Sevgilim varken başkasıyla evlilik konuşmam yanlış mı?

Arkadaşlar kafam gerçekten çok karışık.

24 yaşındayım ve iki yıl önce üniversiteden mezun oldum. Şu anda evdeyim çalışmıyorum, KPSS'ye girdim ama beklediğim sonucu alamadım.

Üniversiteden dönüp aile evinde yaşamak gerçekten çok zor geliyor, kendimi sığıntı gibi hissediyorum. Üniversitede tanıştığım beş yıllık bir sevgilim var. Onu seviyorum ama o da şu an benimle benzer durumda işsiz, üstelik daha askerliği var vs. İşler baya karışık.

Bundan iki ay önce eski bir aile dostumuzdan anneme haber gelmiş. Eskiden beri tanıdığımız iyi bir aile, eskiden komşuyduk 10 yıl once. Onların oğulları var 27 yaşında. O beni sosyal medyada görmüş ve konuşmak istiyormuş niyeti ciddiymiş diye söyledi annem bana.

Ben başta istemedim sevgilim olduğu için ama annem illa görüş bak bu çocuk kaçmaz dedi. Annemin ısrarlarına dayanamadım konuştuk biraz hem internetten birkaç kez de buluştuk işte.

Zaten iyi aile çocuğu bir adam, düzenini kurmuş kendi işi evi arabası var vs. baya iyi kazancı var bana sürekli hediyeler alıyor falan. Eli yüzü de düzgün çirkin şişman kel falan birisi değil. Bilmiyorum annem de sürekli kaçırma diyor kafam çok karışık ne yapmalıyım? Sevgilime ne diyeceğini onu bilmiyorum?

Güncellemeler
10 ay
Bir de bu konuştuğum çocuk benim çalışmamı istemiyor. Okumuş kültürlü biri olsun ama çalışmasın istiyorum ben yeterim her şeye dedi?
Sevgilim varken başkasıyla evlilik konuşmam yanlış mı?