Nişanlım ile sebep yokken ters düştük haksız mıyım?

Aramız genel olarak şükürler olsun ki iyi, ben trip atan biri asla değilim ve özel olduğumu hep söyler. Sorun neyse konuşurum ve iletişim kurarım. Oda hatalarında özür dilemeyi bilen birisidir. Dün akşam mesaisi vardı, normalde mesai de akşam 8 buçuk da genelde aramamı çok ister ve biraz sohbet ederiz telefonda. Yine akşam aramak istedim o çalışırken, aradım telefonu meşguldü, neyse dedim kapatır herhalde birazdan. 20 dk yakın telefonu meşguldü, belkide ben aramadan önce de meşguldü bilemem, olabilir ama arkadaşları ile telefonda o saat de bırakın normalde bile aşırı sohbet eden sohbeti çok seven birisi değildir. Neyse açtı telefonu efendim aşkım dedi, normalde benim telefon meşgul olunca oda sorar kiminle konuşuyordun bakim derdi tatlı tatlı bende söylerdim. Bende sordum maşallah hayatım kiminle konuşuyordun dedim 20 dk, bi dk bakım kaç dk olmuş dedi, kiminle konuştuğunu duymadım dedim, kiminle konuşucam aşkım eski şirket den... kişi ile konuştum dedi hafif çıkışır gibi, dedim hayırdır ya sen sorarken sorun yok ben sorunca niye yükseliyorsun soramaz mıyım dedim, ne yükselmesi aşkım gülümsedim dedi, gülümsemedin gayet de yükselerek cevap verdin dediğimde aşkım sen iyimisin ya diye üste çıkmaya çalışınca uzatan sensin alt tarafı bir soru sordum dedim, neyse arayım dedim konuşuruz diye sen çalış o zaman dedim, bana tamam dedi :)) Kapattım kolay gelsin diye, gece saat 11 olmuş soğuk soğuk evdeyim yazmış. Nedir yani evdeyimler, normalde ben haklı olduğum konuda evdeyim desem hayatım yazmak yokmu, balım nerde diye sitem eder soğuk yaparak yazdı, gününden 1 dk ayırıp işten eve giderken bile aramadı ona o kadar ihtiyacım vardı ki dün gece halbuki, ben yatıyorum iyi geceler dedim, sabah da günaydın bitanem diye kalp atmış, o kadar dengesiz ki yani bende inadına günaydın yazdım kalp attım. İnsanların işlerine gelince mesafe koyması soğuk yapması, canları isteyince yakın davranmasına tahammülüm yok. Dün gece 1 saat ağladım. Koskoca günde 5 dk sesli sohbet edemedik. İnsan eve geçerken bari arar, soğuk soğuk davrandı. Sabah da pamuklara sarıyor anlamak o kadar zor ki.

Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar bu arada ben gün içinde darlayan birisi değilim. Günde taş çatlasın 3 öğün yazarız, takmam yani. Ama dün akşam bu durum beni çok ama çok üzdü.
Nişanlım ile sebep yokken ters düştük haksız mıyım?