Sizce bu kişi eski sevgilim sayılır mı yolları bahane atti ayrıldı kendime kızıyorum nası baglandım nası sevdim böyle bi şey olabilir mi 4 ay boyunca belki de alıskanlıktı ama sevdimi hissettim birbirimizi görğntülü konusuoduk normal aramalar wp yazısma fotolar felan bu ne bu yasadıgım üzüntü mü kendime de sasırıyorum nası sevgilim yaptım boyle bi durumda kafam cok karısık hislerime de kendime de anlam veremiyorum sanal sacma sapan diyorum dalgaya alıyorum unutmus gibi oluyorum rüyama giriyo. Ne bu yani onu soruyorum sacmalık ne kafam karısık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz kadınlar neden böyleyiz. Takılma boş ver başkasını seversin ayol
2 aylık sevgililik durumunda bile kızlar aglayabiliyor sonra unutup geciyor
Pardon bas harfi neydi?
Neden S ydi
Oha s mi? Yeni ayrildigim eski sevgilimlede o sekil tanismistik peki yasini sorsam ya da nereliydi benim icin onemlide
Karslı muglada 19 yasına girdi bn de cok buyuk sayılmam :')
Ha yok shsjdb üzülüyo musun sen de normal mi konusalım mıı hesabın varsa
Valla kanka ben bi 5 yılımı verdim biraz üzülüyorum tabii
Ooo gercekten mi neden ayrıldınız peki numaranı silmis mi yoksa o da bakıyo mu wp durumlara
Uzun hikaye ama en son cok ciddi kavga ettik. Bana agir sozler soyledi doğum günümü unuttu oradan basladi kavga. Gururumu kiracak sozler sarf etti ve asla özür dilemedi. Numaram duruyo silmez erkekler pek numara silmez. Durumlara bakiyor du ama ben artık etkilesim icinde degilim ona bi seyler gosterme amacinda degilim
Tamam silidm bunu da siliyim istersen
Olur teşekkür ederim
Ben merakımdan attım bakcak mı diye o da konser seyi felan yani baktı ama dün böyle kafam karısınca sildim numarasını
Aslinda mutlu anlarini gormesi iyi sakin duygusal ona göndermeli seyler paylasmasaydin konser iyi olmus gormesi
Gördü gördü hep festival seylerini gezdiğimi felan gördü iyi oldu ama artık bise paylassam mı sence bdlki de hic görmemesi gerekiodur mu bi de o varken ig oaylasıodum ama durum atmıodum bilerek paylasıo der mi bu arada attıgım her seyin sonuna kadar bakıo
Gormesi iyi ama ilk ayrilikta biraz sessiz kalmalisin bilmiyorum öyle mi yaptin en az 2 hafta sonra boyle mutlu oldugun anlari paylasabilirsin gormesi cok iyi
Isterden mesajda konuşabiliriz
İlk değil 😂🤦♀️ 2. Ayrılık ilkinde geri döndü ayrıl barış ilişkisi anlıyacagın aynen zaten oyle yaptım 40 gün olmus ayrılalı dün bi durum attım baktı hepsine ne attıysam aynı dakka degil mesala basıp gecmio yani 1. Duruma 23.56 sa bi sonraki 57 oluyo
Evetttt
Ahahah aynisi başımdaydi ilk degildi surekli bizde ayril baris seklindeydi her gelişinde kabul ettim sevdigimden ama o bunu bence beni cepte olarak gördü. Iliski rayindan cikti o yuzden fazla ciddiye alinmiyoruz. Bizde ayrilali 3 ayi gecti ben haziranda veda etmiştim sonrasinda mesaj atti cevap vermedim.. Hikayelerime bakip duruyo bi pok yaptigi da yok sadece 1 kez gonderme yapmisti onun haricinde sadece girer girmez hikayemi gordugu an bakiyor sonra artik hikayede atmadim sildim numarasini hos numarası maalesef aklimda ama umarim unuturum
Bu arada bennde konsere gidip cekip atmistim attigim an girip bakmasi disinda bi halt yapmiyorr ya
Dün aftugım sey bi dizi sahnesi kadın sarkı soyluo yabancı bebek var uyuyo felan onu bile bakmıs sonuna kadar bakıp gecse hani aynı dakka içinde goruldugu yazar ama 1 dakka sonra mesela obur durum gercekten bakmıs yani dertleri ne anlamadım sen mi ayrıldın ondan
Attıgım
O 1 dk sonra olayini tam anlamadim? Durum atinca aninda mi bakiyor?
Evet ya gecen aylarda ben ayrildim cok siddetli bi kavga etmistik onun sonucunda
Hayır yani bi attıgıma mesela 23 47 de bakmıs oburune 23 48 de yani bakıyo gercekten basıp gecmio 3 sn de
He anladim onlarin cok onemi yok aciksasi biz fazla anlam yukluyoruz bi halt yapmadiklari surece bakmislar bakmamislar pek onemi yok maalesef.
Baskasını mı sevio? Ama yok oyle olsa ne bilim anlardım benden ayrılıp 1 hafta sonra birine tanısalım yazmıs öğrendim belki de durumlarımı gormek onu üzmüyo ki bakıo oyle mi sence
Yani birini sevse bosluk doldurmak için tanısalım felan yazmazdı heralde
Gerci o kıza da güvenmiyorm belli değil tam ama bilmiom
Bu arada biz ayrıldıktan sonra wp pp kaldırdı son g kapattı asla çevrim içilini kapattı kullnamıo yani hala
Son gorukmeyi vs çevrimiçi kapttiysa sıkıntı belli ki arayis icinde duymusunda. Senden hemen sonra baskasina koymadi da cidden iğrenç bi durum ya insan sogur gibi ben onun begendigi kizi gorunce sogudum buyuk cogunlukla
Anlamdım ne yazdını kanka
Son g kapalı cevrim içi kapaloı pp yok ama durumlara bakıo yani kayıtlı sanırım wp kullanmıor biri yok ig de arayısta..
seni ayagina istiyor kur yapiyodur belkide evlidir
19 yasına yeni girdi ve hayatını biliyorum her dakka naptıgını o kadar da degil
bas yanina git kuzum.. inandigin yoldan ayrilma hayallerini erteleme
Nası gidim bu yasta abi beni o bıraktı gitsem isticek mi sankı yanında
ister tabiki.. bas git ona supriz yap. yok demez vardiginda haber ver ben geldim burdayim erkegim de senin oldugun sehirde senin kokunu icime cekiyorum de
Eskort gibi bi cümle ben oyle birisi değilim!
oyle birisin demedim! gidebiliyosan gider noktayi koyarsin
Normal
Simdi o benim eski sevgilim mi
Ewet