O halde şunu bir okuyun. Aslında kimsenin kimseyi kandırdığı yok. Zaten kanmak için o ilişkinin içinde kendiniz var oluyorsunuz. Aslında başından itibaren ben seni kandırıyorum diyor her hareketiyle her cümlesiyle fakat gerçek olduğuna inanmak istediğiniz bir hayalin içinde olduğunuz için göremiyorsunuz. Aslında kandırılmıyorsunuz, kendinizi kandırıyorsunuz.
Soruyu düzeltecek olursak, bu şekilde hiç kendinizi kandırdığınız oldu mu?
Romantik ilişkilerinizde hiç kandırıldığınız oldu mu?
Evet oldu. En başta temkinli olmama rağmen rolünü çok iyi oynadı. Beni içine çekmeyi başardı.
Şimdi düşünüyorum; Benim eksik yanlarım olduğu için beni içine çekmeyi başarmış. Fakat onun yüzüne taktığı maskeyi görmek büyük tecrübe isterdi. Ben öyle bir tecrübeye sahip değildim. Onun sayesinde tecrübe edindim. Teşekkürü borç bilirim kendisine.
insan kalbini açınca.. olanı biteni görmek yerine görmek istediğini görüyor..
Beni o kandırdı benim suçum yok diyerek kendimizi avutmanızın tek sebebi de yeniden hayata devam etmek istemek hepsi bu yoksa bu durumun kendi hatamız olduğunu fark ettiğimizde daha fazla üzüleceğiz
Açıklama kısmını tebessümle okudum. Çok güzel izah etmişsin. Cevaba gelecek olursam, kandırıldım ve bile isteye kandım. Hayallerimde süslediğim adam, karşımdakine yakındı. Ben de kanmayı tercih ettim. En azından kısa da olsa hayallerimi gerçekleştirdim. Yine de bunun esiri olmamak gerekir.
Her şeyin sorumlusu kendimiz mi oluyoruz bu durumda?
Aslında, kesinlikle katılıyorum. Lakin, bir ilişkiye başlamadan, zaten neticeyi bilemezsin. Bu sadece önyargı ve korkaklık olur.
Diğer taraftan, o söylenenler zaten çiftlerin birbirini tartması, tanıması reaksiyon alması gibi bir durum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En başından beri çok güzel sevdi, pamuklara sardı. Bir süre sonra dünyanın en gorkemli gökdelenin çatı katına çıkardı. Sanki ordan bütün evrene, yıldızlara baktık. Sonra o gokdelenden beni aşağıya itti, nasıl oldu bilmiyorum. Bedenim sağlam kaldı. Yüreğim paramparça.
Sevgiyle ilk tanıştığımda gerçekten kandırıldım bence çünkü hiçbir şeyi bilmiyordum, gerçekten sevildiğimi sanıyordum ama sonrakilerde dediğin gibi galiba kandırılmaya göz yumdum