bunun da en kralını yaşadık. 4 yıllık bir ilişkimiz vardı. beni evli kadınlarla aldatmış. evli, bekar, dul. evlilik sitelerinden instagramdan ordan burdan kaydolup tanışıp cinsel olarak beraber olmuş birçok kişiyle. ben bunun intikamını tabiki aldım başkalarıyla birlikte olarak ama sonuçta ben intikam bile alsam yüreğimin ateşi soğumadı. zaten aldatmayı öğrendikten sonra yapılan intikam değil boş bir çırpınış.
ama aşırı ağırıma gitmişti. hiç ama hiçbir zman ona yalan söylemedim. şöyle bi yan gözle kimseye bile bakmıyordum. dünyam algım yönüm herşeyim oydu. hiç aldatmadım. en ufak sorun çıkarmazdım. böylelerin değeri bilinmiyor zaten dünyadaki herkes kötü. şimdi gözüm açıldı. kimseye güvenmiyorum günlük sosyal hayatımda bile oraya kadar etkiledi gözüm açıldı
@Moved7 ayrıldık zaten ama asıl sinirlendiğim şey mesajı tesadüfen onun telefonundan birlikte bir şeye bakarken gördüm ve aç bakacam mesajlara dediğimde yüzsüz gibi inkar etmesi ben sinirlenince de ne var bunda demesi? Bu zihniyette birine ben zamanımı harcadım bir de.
ben çok daha beterlerini gördüm. öncelikle bu bir hata değil düpedüz bir YANLIŞ, KÖTÜLÜK. hadi diyelim sana bunu yaptı bi de pişkin pişkin ne var bunda dediyse o insan kaşardır ister erkek olsun ister kadın. sana tavsiyem hayatın boyunca yalancı, pişkin, yanlışını kabul etmeyen veya kabul ettikten sonra hala kötülük yapmaya devam insanları hayatından çıkar. çok ahlarsın sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
119bunun da en kralını yaşadık. 4 yıllık bir ilişkimiz vardı. beni evli kadınlarla aldatmış. evli, bekar, dul. evlilik sitelerinden instagramdan ordan burdan kaydolup tanışıp cinsel olarak beraber olmuş birçok kişiyle. ben bunun intikamını tabiki aldım başkalarıyla birlikte olarak ama sonuçta ben intikam bile alsam yüreğimin ateşi soğumadı. zaten aldatmayı öğrendikten sonra yapılan intikam değil boş bir çırpınış.
Yaşadığım olayın aynısını ben yaşadım
ama aşırı ağırıma gitmişti. hiç ama hiçbir zman ona yalan söylemedim. şöyle bi yan gözle kimseye bile bakmıyordum. dünyam algım yönüm herşeyim oydu. hiç aldatmadım. en ufak sorun çıkarmazdım. böylelerin değeri bilinmiyor zaten dünyadaki herkes kötü. şimdi gözüm açıldı. kimseye güvenmiyorum günlük sosyal hayatımda bile oraya kadar etkiledi gözüm açıldı
Resmen beni özetledin ben de senin gibiydim sonra aldatıldığımı öğrenince Dünyam başıma yıkildiı
çok zor şeyler yaşadım ben
benle ilişkisi varken eskiden aşık olduğu çocuktan gelen mesaj üzerine bende seni özledim yazmış bu sayılıyor dimi?
paşalar gibi sayılıyor. hemen onu terk et kendi değerini hiçbir zaman ezdirme.
@Moved7 ayrıldık zaten ama asıl sinirlendiğim şey mesajı tesadüfen onun telefonundan birlikte bir şeye bakarken gördüm ve aç bakacam mesajlara dediğimde yüzsüz gibi inkar etmesi ben sinirlenince de ne var bunda demesi? Bu zihniyette birine ben zamanımı harcadım bir de.
ben çok daha beterlerini gördüm. öncelikle bu bir hata değil düpedüz bir YANLIŞ, KÖTÜLÜK. hadi diyelim sana bunu yaptı bi de pişkin pişkin ne var bunda dediyse o insan kaşardır ister erkek olsun ister kadın. sana tavsiyem hayatın boyunca yalancı, pişkin, yanlışını kabul etmeyen veya kabul ettikten sonra hala kötülük yapmaya devam insanları hayatından çıkar. çok ahlarsın sonra
2 kez aldatıldım 2 ilişkide de aldatılmak kötü bişey ama iyi ki gercek yüzlerini gördüm
Zaten bir ilişkim oldu onda da aldatılmadım. Yani daha doğrusu fiziki olarak aldatılmadım. Duygusal anlamda aldatıldım...
fark etmez aldaatılmışsın işte. çok zor
Aynen öyle. Hatta fiziki aldatılmaktan daha kötüdür belki de...
Hayır ama terk edildim
Evet son 3 ilişkimin hepsinde de aldatıldım 🥲
Onun da en kralını yaşadık
Çookk aldatilmayan yok yakalanmayan var
Em son unide aldatıldım
Allah korusun ahbap
Evet.
Eevt aldatıldım.
Hayır çok şükür
Daha henüz yolun başındasın
Hayır.
Aldatıldım zaten sevmiyordum
Evet aldatıldım.
Hayır
Hayır aldatılmadım
efsanevi bişekilde
Bu nasıl Türkçe
Anladım sen ne demek istediğimi neyin kafasını yaşıyorsun?