Bu kalitesizlik midemi bulandırıyor. Ben kendimi bu nesile ait hissetmiyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kalitesizlik midemi bulandırıyor. Ben kendimi bu nesile ait hissetmiyorum.

20'li yaşlarda sevdiğim kızın beni aldattığını düşündüm. Durup dururken. Ayağımı kırdım bir maçta bu düşünceden 1-2 gün sonra. Kırık ayakla Aqua Marine Princess Hotel'e kadar peşinden gittim. Beni aldatmaya çalıştığı çocuk ile otel odasına çıkana kadar bekledim. Odaya çıktım ayak alçılı kapıyı çaldım, oda servisi dedim. Yamuk burunlu avarel kılıklı biri açtı kapıyı. Tipi karşımda görünce gülmeye başladım. Sesimden tanıdı, yerinden kıpırdayamadı. Tamam dedim yüksek sesle şimdi oldu işte. Teşekkür ederim sana. Bu duyguyu yaşattığın için. Şimdi ben aldattığım kadınlara bunu nasıl açıklayacağım? Size bunun yüzünden güvenmiyorum diye nasıl açıklayacağım. Sesim o kadar yüksek çıkmış ki güvenlik geldi. Beni beni zorla götürdü oradan. Uzun sürmedi, bir süre gözümün önünden gitmedi o görüntü. 6 hafta sonra ayağım alçıdan çıkınca.. ikisini de Kadıköy Zincir barda gördüm. tamamen kendi tercihleri yüzünden ikisini de barın ortasında dövdüm. Neden kendi tercihleri? 8-10 Kişilik bir arkadaş gurubu ile otururken bana bakıp kahkaha atmalarını kaldıramadım. 1-2 defa değil üstelik :D Bu arada ben barmendim o zamanlar :D Ve kendi çapında dövüşçü :D
Ben bunu hiç bir kadına yaşatmadım. Çünkü bunu yapan kendine daha çok zarar veriyor. 18 yıl sonra yattığı birinden hamile kalıp evlenmek zorunda kaldığını ve 4 çocuğu olduğunu duydum. Sadece duydum hepsi bu...
Sen niye aldattın ki karakterini düşürüp
@ŞovalyeBey Karakterim aldattım diye düşmez. merak etmeyiniz. Karakterli insanlar bilir ne yaptığını.
Hiç sevgilim olmadı maalesef.. ama aldatmak karaktersiz insanların yağacağı bir şey olduğundan ben hayatta yapmam.. zaten insan sevmiyorsa bile bunu söylemeli ya da neden ayrılmak istediğini açıklar sonra da insan gibi ayrılır.. ama işte günümüzde bunu yapmak yerine maalesef ki birbirlerini aldatıyorlar ya da yalan söylüyor ve ihanet ediyorlar bu yüzden de güvenim kalmadı
Aldatılmak ne demek biliyorum. Yedekte tutulmayı, sabretmeyi ve kendimi suçlayıp acaba beni neden sevmiyor diye kendimi yargılamayı biliyorum.
Bence aldatan kişi sadece kendisini aldatıyor. Ben gururla diyebilirim ki, kimseyi aldatmadım ve yedekte tutmadım. İnsan öncelikle kendisine dürüst, açık ve şeffaf olmalı her daim 🍀🗝️
Günaydın ve teşekkür ederim 😍🧡☕
Aldatıldım.
Kimseyi değil en çok kendimi sevmeyi öğrendim sayesinde.
Cevap
12Cevap
Hiç olmadı maalesef ama rabbim nasip ederse o biliyor mevzuyu...🤲
Ayrıca ben de eskilere ve nostaljiye düşkün biri olarak şimdiki bu gençliğin frekansında hiç değilim zaten... Hiç de sevmiyorum ayrıca...
Öyle aç gözlü tipler yüzünden aşktan soğudum. Hic unutmam exim başka kadınların olduğu bir sayfayı takip ediyordu bunu sorduğumda ben erkeğim demişti onun yüzünden erkeklerin çoğundan midem bulanıyor artık
Hayır yapmadım sadece konuştuğum erkekler genelde öyle hisediyorlar neden bilmiyorum tuhaflar
Hiçbir ilişkimde aldatmadım
Bir kadına kafayı fena takmıştım ve onunla olmak için mevcut ilişkimi bitirdim ve ne yaptıysam sonra yaptım... İstesem ikisininde birbirinden haberi olmazdı
aldatmadım
bildiğim kadarıyla da aldatılmadım
Çok şükür ikiside olmadı.
aldatıldım aldatmadım söyleyeceklerim bu kadar :)
aldatılmadım da aldatmadım da
Hee aldattım :D Heyecanlı oluyor :D
Ben aldatmadım ama aldatıldım
Kızlara sormak lazım bebeğem 😏
Sevgili yapmaya korkuyorum bu yüzden
Hayir
ikisi de oldu
Aldatıldım
Aldatıldım evet
Aldatıldım.
Aldatıldım
Bilemedim