Nişanı biz attık ama kız tarafı altınları ve hediyelerin hepsini verdi tüm masraf onlara kalmış oldu biz zarar etmedik neden verdiler sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nişan attım onların aldığı her çöpü geri iade ettim giydiğim ve onların aldığı kıyafetleri bile ayrıldığımız günden bi önce nişanlım bi kaç tane çikolata almıştı onu bile yemedim iade ettim sen düşün neye yarar ki onların olsun her şey gerek yok
012 Yorumla- +1 yıl
Evet aynısı başıma geldi
- +1 yıl
Eski nişanlın döndü mü peki
Cevap sahibi+1 yılPişman çünkü kimse ben gibi değil olamayacakta ahımı aldı siz neden ayrıldınız
- +1 yıl
Haksızlık ettik kıza
Cevap sahibi+1 yılBanada çok haksızlık edildi 🙂hep sabrettim seviyorum diye ailesindende bi çok haksızlık gördüm ona rağmen hiç bi zaman görmedi bunları ilahi adalet var bi insanı üzüp yüzünüzün güleceğini mi sanıyosunuz herkes kalbinin ekmeğini yer zaman geçtikçe göreceksiniz kimse onun gibi olmayacak hatta Allah sizi öyle insanlarla karşılaştıracak ki keşke o olsaydıda nasıl olursa olsaydı dedirtecek hayat size
- +1 yıl
şu an diyorum geri dönmez mi diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYokluğunuza alışan biri neden geri dönsün? Mutsuz ettiğiniz bi insan tekrar mutsuz etmeniz için mi dönecek?
- +1 yıl
Bana mesaj atsana özelden soracaklarım var
Cevap sahibi+1 yılNeyi soracaksn
- +1 yıl
Durumu anlatıp kızın durumunu soracaktım
- +1 yıl
Bayansınız sonuçta merak etmeyin Rahatsız etme niyetim kesinlikle yok zaten
- +1 yıl
Bayan siz atmışsınız galiba istek bana da mesaj atarsanız çok mutlu olacağım çğnkü xper seviyesi yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudum. Allah sizin gibi böyle anneci erkeklerden korusun. Çocuk gibisin. Bir çiçek alıp özür dilemek için bile annenin onayını bekliyorsun. Sen hiç evlenme bence. Kıza zaten zerre sevgin yok. Sen annene köle arıyormuşsun belli ki. O kız senden çok daha iyisini bulunca bu yaptığınla kalıcaksın. Seni unutmayacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü anlattıklarından yola çıkarsak senden buz gibi soğumuş bile.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben çok şüpheci bir insanım kızın her hareketinin altında bir şey aradım ve hakaretleri o yüzden ettim annemde istemeyince bana gaz verdiler nişanlılık döneminde bu kadar ağır hakaret işitmesine rağmen yine de seni seviyorum her şey yoluna girecek diyen kadın nişan bozulduktan az bir süre sonra bile döndürmeye çalıştığım şeyleri görüp cevap vermedi insan neden kısa sürede bu kadar değişir onu anlamıyorum nişanlıyken yapsaydı o zaman bunu neden ayrıldıktan sonra yani
Cevap sahibi+1 yılSence açık değil mi? Kız buz gibi soğumuş işte.
+1 yılÇok şanslıymışsın. Zira örneği ender bulunan şapşal bir kıza denk gelmişsin. Zira kanunen, altınların tamamı kadına aittir. Yani İstese, vermezdi ve sen de alamazdın. Cidden, çok şanslıymışsın. Herkesde, böyle şans olmaz.
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdi pişmanım geri dönmek istiyom çevremde hiç bir kadın onun gibi değil temiz kalpli ne yapmalıyım döner mi sizce
- +1 yıl
Şapşal ın teki olduğu için, döner.
- +1 yıl
Dönmedi o şapşal kız gitti yerine başka biri geldi
- +1 yıl
Yazar diye düşündüm yazmadı dikkatini çekmek için her haltı yedim baktı ama görmemezlikten geldi tepki bile vermedi
- +1 yıl
Hmm. O zaman, affetmek istememiştir
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Bana göre Kızın iradesi, erkekten üstündür.
- +1 yıl
Kardeşim ailemde istemiyor ama bende seviyorum ya
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSize borçlu kalmak istememişlerdir, arkalarından konuşulmasına fırsat vermek istememişlerdir, gururlu ve onurlu insanlardır. Yapmaları gerekeni yapmışlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kız geri dönmüyor nasıl döndürebilirim kardeş
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılış sebebi olarak ne söylediniz, belli ki kız da ailesi de çok kırılıp incinmişlerdir seni de altınlarını da istemiyorum diye resmen kafanıza atmışlar, aslında vermeleri gerekmezdi çok tok gözlü temiz bir aileymiş, madem kıriterlerinize uygun değildi niye nişanlandı iz niye kızın duygularıyla oynadınız, belli ki çekecek çok şeyiniz var, kızcağız sizi affederse kendine yazık eder
24 Yorumla- +1 yıl
Pişmanım evet burnundan geldi nişanlılık Dönemi en son hakaret ettik ailemle ben terk ettim kızı bunları duydu istenmediğini anladı
- +1 yıl
Pişmanlığınızla devam edin, kız ve ailesi çok haklı, sizden ve ailenizden hakaret duyacak kadar ne suçu vardı
- +1 yıl
Nişanlılık sorumluluğu bana ağır geldi ben istedim ki sevgili gibi takılalım kimse bize karışmasın nişanlılık döneminde o da olmuyormuş istekler felan oluyormuş ama o istekler de çok para ediyor bayramlık elbise çanta felan altın istemediler de bunlara da ben ve ailem sinirlendik ben böyle bir nişanlılık istemiyorum hiç bir şey yapılmazsa olmuyor mu yani kıza illa bayramlık felan mı almak gerek nikahımda olmayan birine neden yapayım aileme canım feda onları gözüm görmez ama nikahımda değil sonuçta
- +1 yıl
Ha bana uygun biri değildi ayrıca ben 35 yaşında olgunluğa sahip 20 yaşında kamuda çalışan ama her işi bilen güzel ahlaklı manken gibii güzellikte bayan istedim hep manken gibi güzeldi ama sessizdi dilli değildi uyanık değildi napayım ben öyle kadını diyerek aşağıladım hep yanımda durdu seviyorum ne yapim senin için değişecem diyordu ağır hakaretlerimi bile yuttu yani
+1 yılYorumlarını okudum. Kar ettik diye sevineceğine onların zararını karşılama gerekir. Niye verdiklerini çoğu kişi de yazmış "gururlu oldukları için". Alın altınınızı s k t rin gidin demişler işte :) Kızı da rahat bırak. Senden kat kat iyisine layık.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer dini nikah kıyıldıysa ve altınlar mehirse zaten yarısı geri verilmeliydi ama isteğe göre hepsini verebilirler.
Ama genel olarak ben de her şeyi geri verirdim yani ayrılık sonuçta. Senin hediyelerini kullanmak istememesi, ailenin de kabul etmemesi çok normal.013 Yorumla- +1 yıl
Evet geri verdi biz atmamıza rağmen ve şu an çok pişmanım çok haksızlık yaptım ben ve onun gibisini bulamadım
Cevap sahibi+1 yılSevmiyormuşsun işte. Geri dönmeye çalışıp kızın ayarını bozma lütfen
- +1 yıl
Hala beni sevdiğine eminim ve artık onu üzmek istemiyorum ailem ve arkadaşlarım önümüze set koydu onları dinledim başka kadınlara imrendim kıyasladım bunları yapmayacağım bir daha ama geri dönmüyor bir türlü bende yazamıyorum ailem izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama Allah'ın sopası bu. Sen onu sevmiyorsun sadece ideal eş olarak görüyorsun ve bu yüzden mantıken onaylayıp evlenmek istiyorsun. Sevseydin asla değil başkasıyla kıyaslamak, onsuz bir gün bile geçirmek istemezdin.
- +1 yıl
Ama asagiladim hep yanimda durdu gitmedi yanimdan bitirdim bu sefer de o donmedi niye 360 derece dondu nisanlıyken yapsaydı boyle
Cevap sahibi+1 yılKıza iğrenç davranmışsın işte şimdi de uzaklaşınca net görmüş neyin nasıl olduğunu. İnsan burnunun dibinde olunca şeffaf göremiyor ya da bir umut düzelir diye beklemiş.
- +1 yıl
Kaciririm seni ailen cok sorun cikartirsa diyordum ben seninle cadirda bile yasarım yeterki sen ol diyordu o kiz gitti yerine bambaska bir kadin geldi
Cevap sahibi+1 yılÇünkü onu haketmediğini farketti. O o kadar temiz kalple geldi sana sen ise hiç kıymetini bilemedin. Sonradan öğrenilen değerin hiçbir önemi olmuyor. Kaybetmeden bilecektin. Hayat dersi olsun sana, ileride daha akıllı seçimler yaparsın. Ama artık rahat bırak kızı, gölge olma hayatına.
- +1 yıl
Ben onun gibisini ve ondan daha yüksegini bulurum sandim ama inan kizlar o kadar fesat olmus ki yani baya temiz kalplliydi ve kalbini seviyodum gorustugum kizlar beni begenmedi bende onlari begenmedim
Cevap sahibi+1 yılİşte tam da bu yüzden kaybettin onu. Dedim ya Allah'ın sopası misali, hakettiğini bulmuşsun hiiiç kusura bakma
- +1 yıl
Annem evimin isini gorecek elinden her is gelen kamuda calisan ve kendilerine bakacak giyim kusam kapali olacak kadin bulmami istiyor ama oyle Bi kadin bulamadim her yonuyle dort dortluk istiyorum bu kiz da nazli elini ise surecek cinsten degildi kendi eviyle ugrasirdi en fazla bir de suslu kendine bakan biri annem begenmedi istemedi
Cevap sahibi+1 yılPardon da kendi eviyle uğraşırdı anca ne demek? Başka kimin eviyle uğraşacaktı? Sen eş değil hizmetçi aramışsın Allah'ta senden kurtarmış kızı
- +1 yıl
Dönmez mi bu kız şimdi ne düşünüyordur sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey bir yanada onun gibisi yok, bir daha onun gibisini bulamam demeyi bırak. Kimse altından kaplama değil. Türkiyede ki kadınların % kaçını tanıyorsun ki en iyisi o oldu. El elden üstündür derler. Ayrıca seni istemeyen birinin dikkatini çekmeye çalışmaktanda vazgeç. Artık kendi hayatına bak. Kimse vazgeçilmez değildir unutma. Bundan sonra ki hayatında herşeyin gönlünce olması dileğimle..
00 Yorumla
+1 yılKıza çok üzüldüm madem kızı sevmiyordun neden nişanlandın neden duygulariyla oynadin kiz cağizin? Helal olsun kizin ailesine kizlarinin daha fazla uzulmesini istemediler ve hediye yi verdiler. Kim olsa verirdi bende verirdim.
Beni terketmis bir insanin hiç biseyini istemem.012 Yorumla- +1 yıl
Pişmanım ve dönmüyor ne yapmalıyım ailem istemediği için yazmama izin vermiyor ailemin başını yere eğdirmekte istemiyorum yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Uzak dur kizdan senin gibi birinden eş olmaz sen bence hiç evlenme. ya da annenin buldu biri ile evlen
- +1 yıl
Saygıyı zaten başta kaybettik ama benim hep yanımda duruyordu yemek yeme adabı bile yok dedim utanıyorum dedim ailesine ben arkadaşlarımın içine sokamıyorum bunu dedim hep yanımda durdu ama bitirdiğim zaman ve sonrası bir daha da asla ne yazdı ne umursadı beni o dönemler de yanımda durduysa şimdi neden durmuyor
- +1 yıl
Abicim sen cocukmusun ya da algındamı problem var?
Kizdan utanmissin sevmemisin kiz senin yaninda neden dursun? Sen onu terkettin senin arkandanmi kosacak ya s*ktir git egonu git baskalarinda tatmin et helal olsun kiza senden kurtulmuş iste. Kendim ettim kendim buldum sarkisi sana armagan olsun - +1 yıl
Baska birini bulamadım ki
- +1 yıl
Ee bu kizi ilgilendirmez o kiz umarim çok mutlu olur ki olacakta onu cok seven biri cikacak o kizin karsisina sende mal gibi bakarsin
- +1 yıl
Ben herseyi cok sorgulayici biriyim her seyi sorgularim ince ince ondan oldu ama beni dinlese Bi kere
- +1 yıl
Seni neden dinlesin ya sen kimsinki? Bitirmişin iste kizi Rahat birak
- +1 yıl
Ben zaten yazmadim 1 ay geçtikten sonra devam etsin yazip sosyal medyaya attim ve gordu ama hic bana mesaj felan da atmadi ayrıca sosyal medyadan bazı isaretler verdim kendimle alakali ama yine bakmadi kiz neden ayrildiktan sonra boyle oldu nisanlıyken boyle degildi
- +1 yıl
Sogudu senden
- +1 yıl
Aşk çabuk biter mi yani
+1 yılKızcağız peki?
Onu yarı yolda bırakmana sebep olan neydi?
Şu an ağlıyor olabilir miydi?11 Yorumla- +1 yıl
Heveslendim dış görünüşü etkiledi ailem istemiyordu ailem arkamda durmadı hiç bir şey yapmadılar kız tarafı laf etmeye başladı kız sessiz işte çalışmıyordu o zamanlar bir de ben işte çalışan evin her işini yapabilecek ortamda kendini ifade edebilecek bir kadın arıyordum bu kız temizdi bende heves ettim nişanlandım ama sorunlar üst üste geldi bende terk ettim ve hemen altınları verdiler hatta biz kâr bile ettik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz buna insanlık ve saygı diyoruz. Ne yazık ki çoğu insanda olmadığı için sizin gibi afallıyorla. Helal olsun onlara. Demek ki onlara layık değilmişsiniz.
05 Yorumla- +1 yıl
Pişmanım geri dönmeye çalışıyorum bana nişanlılık sorumluluğu ağır geldi ve kız bana uygun değildi ben 35 yaşında olgunluğa sahip 20 yaşında kamuda çalışan ama her işi bilen elinden her iş gelen uyanık dilli bir güzel bayan arıyorum bu kız saftı ve çok güzeldi ben saf insanlarla yapamam uyanık ve herşeyi bilmesi lazım insanla olabilirim heves ettim nişanlandım sonra kızı aşağılamaya başladım bu bana çok battı ve karşı taraf elbise çanta bayramda alın dedi altın isteğinde bulunmadılar biz de bir şey yapmak istemedik ailem de bende çok sinirlendik neden alayım ki nikahlım değil neden parayı boş yere elbiseye çantaya veriym aileme canım feda onlara herşeyi yaparım ama aileme ve arkadaşlarıma dökerim parayı neden el kızına veriym ben sevgili gibi rahat takılmak istedim nişanlılık bana göre olmadı çünkü istekler oldu kıyafet ayakkabı tarzı özel günlerde bende bunlara gelemedim pişmanım şuanda geri nasıl yazdırabilirim ben yazmam ona onun yazması lazım
Cevap sahibi+1 yılTamam işte onlara layık değilmişsiniz ki bir şekilde sebep olmuş ayrılmışsınız. Umarım bir araya gelemezsiniz. Çünkü senin gibi düşünen biri için o aile ve kız sana fazla gelir. Umarım kız en iyilerini ve onu hak edeni bulur da sen de yaptığınla utanır kalırsın. Unutma yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Elbise çanta olayına gelirsek. O senin nişanlı yani yarı karın oluyor. Nişanlılık sürecinde kızı el alem olarak görüyorsan, kendini uyanık sana aptallardansın. Harbi kerizsin. Ama iyi olmuş umarım kendin gibi kötü ve art niyetli birini bulur layığını yaşarsın 😉
- +1 yıl
Gerçekten dönmez mi ama anlattıklarımın hepsine katlandı yalvardı bırakma seviyorum dedi hatta
Cevap sahibi+1 yılDönerse o da senin gibi keriz
- +1 yıl
4 ay oldu ayrılalı tam ben 1 ay sonra döndürme yollarına başladım hatta söz bile attım geri dön diye yazsın bana diye yaptım bunu ve gördü umursamadı bile dikkatini çekmek için sosyal medyadan herşeyi yaptım ruhu duymuyor umursamıyor tanımıyormuş gibi
Senin gibi ne istediğini bilmeyen, yönlendirilmeye müsait ve anne düşkünü olanlar evlenmesin. Kız bir daha geri dönmez.
00 Yorumla
+1 yılYuvan yıkılmış kar zarar meselesindemisiniz
Parasına da altininada015 Yorumla- +1 yıl
Daha evlenmediydik
- +1 yıl
Evlilik yolundaydı ama
- +1 yıl
Evet pişmanım ailemin korkusundan karşısına dikilemiyorum yazamıyorum da sahte hesap felan ne varsa kendimi belli ederek bir şeyler yapmaya çalıştım ya görüldü attı ya umursamadı kendi hesabımdan yazılar attım geri dön diye daha ben ne yapim dönmüyor umursamadı kendi hesabımdan yazsam ailemin boynunu bükücem onun yazması lazımm
- +1 yıl
Nişanı atma sebebin neydi
- +1 yıl
Ailemin istememesi benimde soğumuş olmam benim kriterlerime uygun olan tek bir yanı manken gibi güzel olmasiydi
- +1 yıl
Sizce ne yapmaliyim geri dondurmek İcin artik ailem tarafindan istenmedigini biliyor
- +1 yıl
Bir kişi sadece fiziği güzel diye sevilmez kıza yazık etme sen sevgiyi yanlış anlamissin
- +1 yıl
Ayrildiktan sonra kiz tüm istedigim kriterlere sahip oldu bir anda is kadini da oldu ve ben bulamadim birini ve pismanim 4 ay oldu tık yok kizdan
- +1 yıl
Şansını kaybetti
- +1 yıl
Şansını kaybettin
- +1 yıl
Bir daha olmaz mi sevgi hemen bitmez ama buna inaniyorum ve gercekten seviyodu
- +1 yıl
Saygı bittiyse sevgiden Eser kalmaz
- +1 yıl
Saygi cok tan bitti ben onu cok asagiladim beni hala birakmadi ya demedigim lafi birakmadim seviyorum katlaniyorum dedi Nisan atilinca da yazar sandim yazmadi neden
- +1 yıl
Sabrını sonuna kadar tüketmissin en gurursuz insanın bile bi gururu vardir
- +1 yıl
O attigim sozlere dusecek olan kiz gitti yerine Baska bir kadin geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVermişler işte herşeyi daha ne istiyorsun genelj vermez
06 Yorumla- +1 yıl
Ben geri dönmesini istiyorum bana
- +1 yıl
O iş bitmiş o kız seni daha istemez aklına şimdi mi geldi
- +1 yıl
Ondan yükseğini bırak onun gibisi yok etrafta hep yiyici kızlar bulamadım napim
- +1 yıl
Zamanında düşünecektin bunu yanlış yaptıysan da al eline çiçeği çık kızın karşsısına affet de
- +1 yıl
Annem izin vermez ki
- +1 yıl
15 yaşında var mısın ne annesi ya
Bende geri verirdim sonuçta hırsız değiliz veya altın için nişanlanmadım.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen zaten bana ben o altınları sen varsın diye takıyorum sen yoksan bir önemi yok benim için diyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun iyi insanlarmış bazıları var alıp vermiyor
040 Yorumla- +1 yıl
Bende şaşırdım niye vermiş olabilirler diye düşünüyorum neden verir bir insan
- +1 yıl
Neden ayrıldınız ki kız mı hatalıydı
- +1 yıl
Ailem istemedi baştan beri ama kıza ister gözüktüler bende hevesle dış görünüşüne kandım nişanlandık aniden sonra ailesi kızına birtakım bir şeyler alınmasını istedi e benim ailemde yapmayınca bende ailemle bir oldum kızı aşağılamaya felan başladım ezikti zaten herşeye tamam diyordu bir kavga çıktı kıza ve ailesine hakaret etti ailem kız istenmediğini öğrendi o zaman bende geri dönüşü yok asla dedim yalvardı bırakma diye sonra bıraktım bu işe altınla girdik yüklü bir kârla çıktık sen düşün göndermişler hepsini ne varsa zarar onlara kaldı pişmanım şimdi ama neden gönderdiler altınları sizce
- +1 yıl
Neden pişmansın
- +1 yıl
Çok özledim onun gibisini bulamadım
- +1 yıl
Seninle muhattap olmamak için. Çirkinleşmek istememişler
- +1 yıl
Oh iyi olmuş sana 😃 ne zamandır ayrısınız ki
- +1 yıl
Nasıl yani daha açık söylermisin bacı erkek beyni kafa almıyo
- +1 yıl
4 ay oldu
- +1 yıl
Şimdi böyle durumlarda karşı taraf altını ister kız tarafı da vermek istemez ama bunlar uzatmak istememiş bir an önce muhatap olmayı kesip ne verdiyseniz iade etmek istemişler en doğru şeyi yapmışlar
- +1 yıl
Yani kibarca hakaret etmişler bunu mu anlamalıyım
- +1 yıl
Ahahah 😂 denebilir aslında. Bir daha dönüşü olmayacağı için verelim kurtulalım böyle insanlardan demiş de olabilir ilişkinizin detayını bilmiyorum bu arada burçlarınız ne
- +1 yıl
Ben balık o da başak uyumlu çiftiz aslında ama işte benim kriterler farklı bacı
- +1 yıl
Kız da bana tapıyordu şimdi gör halini sen
- +1 yıl
şu an ne halde
- +1 yıl
İş kadını olmuş halinden memnun değişiklik yapmış kendinde fotoğraflar atılıp duruyor ama baya bir süre paylaşım yapmamıştı yeni başladı paylaşımlara sence niye böyle bir şey yaptı
- +1 yıl
Vallahi kıza helal olsun ne işi yapıyor
- +1 yıl
Öğretmenlik yapıyor
- +1 yıl
Niye uzun süre paylaşım yapmadı sence
- +1 yıl
Canı istememiştir ya da psikolojik bir şey olabilir
- +1 yıl
Ben nasıl geri dönüş yapabilirim?
- +1 yıl
Geç olmadan yaz bence çok gururlu ve egolu birine benziyosun. O kızın yerinde olsam iyi adam ederdim kız aşırı masum ondan çıkmışsın tepesine
- +1 yıl
Yazmama ailem izin vermedi ama sözler attım bazı geri dönüş istiyorum gibisinden gördü ama yazmadı
- +1 yıl
Sende bi garipsin. Yazdıktan sonra barışınca falan ilerde diyecektin eminiz tekrar nişanlancaz diye her şeyi annene mi soruyosun çocuk musun
- +1 yıl
Annemin fikirlerini önemsiyorum sadece
- +1 yıl
Ailen baştan beri neden istemiyodu
- +1 yıl
Annem kendine uygun bir kız istiyordu elinden her iş gelen evi çekip çeviren anneme yardım edecek bir kız istiyordu bu kız nazlıydı biraz
- +1 yıl
Annene neden yardım etsin ki? Kadın kendi evine bakabiliyorsa sorun yok
- +1 yıl
Yok annem artık bu saatten sonra yapamaz gelin almıyoruz mu fedakarlık yapsın o da
- +1 yıl
Köle mi alıyosunuz küfür edecem şimdi ay iyi ki kız kurtulmuş sizden
- +1 yıl
Bakarım dedi de işte felan çalışmıyordu para kazanmıyordu utanıyordum ortam içinde çok sinirim bozuldu hatta soğudum da zamanla ama kalbide güzeldi şu an pişmanım ondan üstünü bırak onun gibisi yok
- +1 yıl
Neden utanıyodun ki
- +1 yıl
Çalışmadığı için sessiz kalıyordu ortamda katılmıyordu sohbete sessiz sakin kaldığı için utanıyordum
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun? Neden kızı ezik görüyosun ki sevgi bu mu yahu?
- +1 yıl
Bende öğretmenim ama benim bir deneyimim var bende karşımda öyle bir kadın isterim bu kız dış görünüş olarak beni etkiledi ama içi boş dediğim gibi
- +1 yıl
Bence sen sevmiyosun sevsen ezdirmezdin ailene karşı. Şimdi attın nişanı aradan zaman geçti kızlarla konuştun ettin baktın o kız gibi değil eee kız da kendini geliştiriyor falan pişman oldun Max erkeklerin özetisin
- +1 yıl
Dedim ya zaten hevesti diye bende mantıken bakıyorum zaten başta çok heves ettim ama sonradan kadın yüzüme bakmaz oldu ayrıldıktan sonra yani
- +1 yıl
Bakmaz tabi. Şimdi kıymete biner
- +1 yıl
Ben şimdi tek kaldım yani ortada
- +1 yıl
Evet kaldın
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBeni istemeyenin ben bir çöpünü bile istemem demiş helal olsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olması gereken o evlenip ayrılsan bile aldıklarını geri alman lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnurlu insanlarmış. Bir daha muhatap olmak istememiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ahlak meselesi... Bence bu ahlaka sahip aileyi kaçırma.
04 Yorumla- +1 yıl
Coktan kacti bile hakaret ettik de oyle bitirdik pismanmoldum sonra ama kiz geri donmedi yorumlari oku bana bir yol goster lutfen kardesim
- +1 yıl
Peki siz ne zaman yaşadınız
Herkes kendisine yakışanı yapar. Şimdilik onur ve gurur kavramlarının yitmediği bir aileye evlat olma şansını kaybetmişsin.
06 Yorumla- +1 yıl
Peki geri döndürmek için ne yapmalıyım bana yazmasını istiyorum
- +1 yıl
Bana bir özelden mesaj atabilir misiniz yardımınıza ihtiyacım var
- +1 yıl
Ben sana istek attım sende bana at o zaman oluyormuş
- +1 yıl
Gardaş baslarim xperine Ha bu ne la boyle iki soru sorduk mesaj da gonderttirmiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden gelecek hiç bir şeyi istemiyodur kanka nişanı attığına göre bi nedeni var
00 YorumlaAsil bir aile imiş. Zamanımızda zor bulunur bir üst düzey ahlak ve görgü göstergesi. Büyük bir şey kaçırmışsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Özelden konuşabilme imkanımız var mı mesaj atabilir misiniz
+1 yılÜstlerine düşeni yapmışlar ne yapsalardı başka
18 Yorumla- +1 yıl
Bazıları vermiyor verince şaşırttılar anlamadım neden verdiler
- +1 yıl
Her insan aynı değil işte, işi yokuşa sürmek istememişlerdir
- +1 yıl
Yokuşa sürdürmek derken
- +1 yıl
Yani polemiğe girmek istemeyebilir. Siz aldıklarınızı geri isteyecek miydiniz?
- +1 yıl
Bilmem bitti deyince altınları vericez biri alsın dediler hemen
- +1 yıl
Onlar da adet böyle demek ki
- +1 yıl
Kâr ettik ya ona da sevinmiyor değilim ama pişmanım da 😃
- +1 yıl
Hayırlısı olsun :))
Nasıl bezdirdiyseniz artık insanları
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misin özelden eski nişanlım hakkında konuşmam gerekiyor lütfen
+1 yılSizin altınınıza kalmadık demenin en kibar yolu.
05 Yorumla- +1 yıl
Hakaret mi
- +1 yıl
Ne hakareti iade etmişler işte
- +1 yıl
Yok bize inceden bir hakaret mi bu
- +1 yıl
Hayır kardeşim gayet zarif bir davranış belli ki gözleri tok paranızı istemiyoruz demişler işte
- +1 yıl
Bende yanlış anladım ama kız bana dönmüyor bacı ben napmalıyım
+1 yılGurur diye bir şey var çünkü, bilir misin?
01 Yorumla- +1 yıl
İnceden hakaret mi etmişler
Ne bilek sen bilmiyorsun daha
05 Yorumla- +1 yıl
Sorduk bacı sakin ol yav
- +1 yıl
Bacı dertliyim bende sinirliyim seviyorum da ne halt yiyeceğimi şaşırdım
- +1 yıl
Sizce neden verdiler hanımefendi size özel sordum bu sefer
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin gb gö. Birinin birseyine ihtiyacı olmadigi için olabilirmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizden geriye bisey kalsin istememişler
00 Yorumla
+1 yılmutluluk gidince
dünya malı değwrsiz kalır00 Yorumla
+1 yılSiz de verin onlara varsa
021 Yorumla- +1 yıl
Verdik zaten kâr ettik ama onun için çok mutluyum zararlı olan onlar çıktı 😃
- +1 yıl
Nasıl kar edebilirsin ki? Karı ver işte onlara
- +1 yıl
Altın yükseldi 😃
- +1 yıl
Hmm. Kızı kaybetmişsin ama. Öylesini bi daha bulamazsın
- +1 yıl
Bulamadım zaten aylarca aradım beğenemedim zaten onlar da beni beğenmedi 😔
- +1 yıl
Seni ben de beğenmezdim
- +1 yıl
Nedenmiş o
- +1 yıl
Düşük potansiyellisin. Konuşmalarından belli
- +1 yıl
Düşük potansiyelden kastın ne
- +1 yıl
Konuşmaların işte yaa
- +1 yıl
Bir kız bulamadık istediğimiz gibi be
- +1 yıl
Yaş kaç ki
- +1 yıl
30 olucam 3 gün sonra
- +1 yıl
Küçük değilmiş
- +1 yıl
Değil tabi peki kamuda çalışacak anneme babama bakacak temiz kalpli ama uyanık dilli bir kadın istiyorum güzelde olsun tabi gerçekten yok mu böyle biri ya
- +1 yıl
Senin annene babana kim niye baksın be. Kendin bak çok istiyorsan. Bi de kamuda çalışan hee kamuya girmek kolay bişey mi senin annene babana bakmak için mi girdi kamuya. Bi de güzel olacak ahahahhaha
- +1 yıl
İşte bu kız güzeldi
- +1 yıl
Ama diğer özellikler yoktu
- +1 yıl
Gitmiş artık
- +1 yıl
Geri gelmez mi
- +1 yıl
Gelmez
+1 yılİtibar malla ölçülmez aslan
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl paşam
- +1 yıl
Şöyle ki insanlar evliliklerini mal mülk üzerine yaparlar çoğu zaman daha doğrusu geneli böyle oluyor ve arada böyle hiç bir şey istemeyen ya da almayan insanlar çıkıncada garip baklıyor
- +1 yıl
Evet şaşırdım
- +1 yıl
Tahmin ediyorum böyle insanlar zor bulunur asil insanlar ailesi kızı bilmem ama
- +1 yıl
Ben şimdi itten köpekten pişmanım sana kızı öyle söyleyim
- +1 yıl
Geçmiş olsun kral sana şarkı öneriyorum Müslüm Gürses son pişmanlık ne yarar
Karskterli kızmış takdir ettim
08 Yorumla- +1 yıl
Pişmanım geri dönmüyor
- +1 yıl
Dönmez mi diyon
- +1 yıl
Gardaşım bana bir mesaj atsana sormam gereken şeyler var detaylı anlatiym
+1 yılGururlularmış
05 Yorumla- +1 yıl
Bir kâr ettik onlar zarara girdi
- +1 yıl
Para değil gurur önemli diyorlar işte
- +1 yıl
Ne anlamalıyım burada ince bir mesaj var mı? Bize gelen
- +1 yıl
Sizin paranizda gözümüz yok, bizim harcadıklarımızın da peşine düşecek değiliz demişler işte neyini anlamıyorsun hala
- +1 yıl
Bir hakaret etme olayı var inceden sanki onu sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılGurur meselesi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alfalar işte
00 Yorumla
+1 yılBrüt moment
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım ing yok
Ayıp etmişler
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi hakaret bu bana inceden var bir şeyler
- +1 yıl
Geri dönmüyor
Az bile sana
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanı biz attık ama kız tarafı tüm altınları geri verdi. Neden isteyerek zarara girdiler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler