Merhaba arkadaşlar. Sevdiğim bir kız var benle sevgiliyken aynı işyerinde başka biriyle mesajlarını yakaladım, terk ettim yalvardı yakardı aynı iş yerinde olduğumuz için ve de sevdiğimden kıyamayıp affettim. Aradan 6-7 ay geçti nişan yaptık. Nişandan sonra yine aynı kişiyle mesajlaştığını gördüm. 2 ay kadar önce yazışmış ve daha yazmamış. Ben yeni fark ettim. Cinsel bir birliktelik yok ama duygusal içerikli mesajlar var. Üstelik o şerefsiz evli. Benim bu kızla yakınlaşmam onu rahatsız etti. Yeniden irtibata geçip bizimkinin aklını çeldi. Sevdiğim kadını elimden almaya çalıştı. Benimki de sözünü tutmayıp bu şerefsizle konuştu. Kızı da gerçekten çok seviyorum. Beni mutlu edebilecek birisi. Şimdi terk etsem o şerefsiz amacına ulaşmış olacak, terk etmesem bana yapılan bir ihanet, sözünde durmama var. Üçümüz de aynı iş yerindeyiz. O şerefsizi dövdükten sonra olayı ortaya çıkarmayı düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya bırak ayrıl ne istediğini vermesi başka zaman da başkasıyla aldatır
Cinsel bir ilişki yok ama o herife duygusal bir bağı var biliyorum. Ondan nefret ettiğimi bile bile tekrar irtibata geçti duygusal içerikli konuşmalar yaptı. Beni yok saydı.
duygusal bağ da aldatmaya girer cinsel ilişki de aldatma olması içinikisinin birden olması gerekmez, kendine bu yanlışı yapma
biri bana böyle bi hareket yapsın yemin ederim aklını alırım onun
İlkinde yaptım zaten beter ettim ama akıllanmadı işte nişanı yapınca şımardı işi garanti sandı. Yine o şerefsizle irtibata geçti. Düğün planı yaparken beni me hale soktu.
ben senin yerinde olsam tam düğün günü masadan kalkar rezil eder bırakırım ama düğüne kadar da çok iyi davranırım plan yaparım şuraya gideriz bunları yaparız çok güzel bi evlilikte hayali kurdurturum sonra da basarım tekmeyi bak kendine gelebiliyor mu
O kadar acımasız olamam, hak etse bile. Sonuçta değer verip sevdiğim bir kadın. Yaşanmışlıklarımız var. Öyle bir ifşa bana yakışmaz ama beni öyle bir yerden vurdu ki bir bedel ödemesi gerekiyor.
bana biri öyle yapsın her şeyi hakediyordur benim için aldatmak çok kötü bir şey farkında mısın bilmem birde nişanlıyken
Bir kez aldatmış, devamı gelir tutamaz kendini.
Kızı hor kullan, ciddi bir ilişki düşünme bu saatten sonra 😏
Aileler evlilik bekliyor, nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Onun yerine ben utanıyorum. Bahanelerle erteliyorum.
boş ver gururunu falan kral, kadın kendisi düşünmüyor sen mi düşüncen.
Hem bu devirde aldatılmayan insan mı kalmış, dertlenme.
Gerçekleri açıkla, kızın da adı çıksın evlenemesin kimseyle 😅
Yav işte merhametimden hep. Kendi düşünmüyor, ama ben düşünüp kendimi harap ediyorum. 2 aydır da hiç konuşmamış takip ettiğimi fark etmiş olabilir.
Hayır konuşuyordur, farklı bir hat veya telefon ile.
Veya telefonla hiç uğraşmadan, sadece buluşacakları mekanı birbirlerine söyleyip orada buluşuyorlardır 🙃 kanı bozuk çünkü, inan düzelmez
Karakterinde var farkındayım. Bana söz verdi bir daha konuşmayacağım diye. Üstelik evire çevire dövdüm o zaman. Hâlâ akıllanmadı. Ondan kopamıyor bir türlü. Evlensem içimdeki şüphe beni yiyip bitirecek.
Biz ne sözler gördük 😅 Hiç bir zaman tutulmaz o sözler.
Sen bu kızla cinsellik yaşadın mı?
Yani sen varken neden gidip elin davarı ile muhatap oldu, olayın arkasında başka yaşanmışlıklar var tahminen
Kız bakire o şekilde bir birliktelik olmadı ama çoğu zaman aynı evde yaşıyoruz.
Haklısın kız bakire ama öpmüşmüş sevişmiş olabilir onunla ki hâlâ kopamıyor.
Evet seni çiğneyecek kadar gözü dönüp çok fena ruhsuzluk yapmış.
Her ilişkinin en mutlu noktası ilk 3 aydır. Daha sonra ilişkideki heyecan ya aynı seviyede devam eder ya da azalarak biter. Heyecan asla artmaz.
Bunu göz önünde bulundur ve ne yaparsan yap o ilk heyecanı tadamayacağını kabullen. Kızla duygusal bir ilişkiyi unut. Sen de kızı kendi rahatın için kullanıp tekmele 🙃
Ya arkadaşım ben bunu bıraksam kendisi ve ailesi ayağıma kapanacak. Çakılı kadro aynı yerdeyiz üstelik. Bir şekilde giderim ama onun gitmesi daha zor. Memleketlerden uzaktayız. Bunun her şeyi benim. Ben olmasam hiç bir şey yapamayacak biri. Bana bağımlı. Eve eşya düzdük, her türlü düğün hazırlığını yaptık bu haltı yedi. Bence takip ettiğimi anladı o yüzden adama yazmaktan vazgeçti. Ben ne yapacağımı şaşırdım vallahi.
Kral işin sonunda kafayı yiyen sen olursun. Seni şüphelere sürüklemeyecek bir kız bulmaya çalış.
Kızlar efendi erkeklerin parasını yiyip gider serserilerin yatağına meze olur.
Bırak ailesi psikoloğa götürsün tedavi etsin. Seni enayi yerine koyup kakalamasınlar çürük kızlarını 🙃
Kız bakire, biliyorum ama evlendikten sonra rahatlayıp tekrar iletişime geçmeyeceğinin garantisi yok.
"İnsan 7 sinde ne ise 70 inde odur." diyor atasözümüz.
Kızın yaş alması veya senin sevgi vermen onun aldatma huyunu değiştirmez 😏
Bu işten kolayca sıyrılmanı dilerim reis. Esen kal 🤟
Ne desen haklısın kardeşim. Ben canım gibi zamanında terk edemedim aynı haltı yine yedi. Kızın artıları çok ama bir yanlış her şeyi alıp götürüyor. Çok sevdiğim için bu kadar kolay bırakamıyorum. Acı çekiyorum. Ben bunu hak etmedim be başkan.
Sence o şerefsizi dövmeli miyim? Bedelini ödetmek istiyorum.
Ne desen haklısın kardeşim. Ben canım gibi zamanında terk edemedim aynı haltı yine yedi. Kızın artıları çok ama bir yanlış her şeyi alıp götürüyor. Çok sevdiğim için bu kadar kolay bırakamıyorum. Acı çekiyorum. Ben bunu hak etmedim be başkan.
Ne desen haklısın kardeşim. Ben mal gibi zamanında terk edemedim aynı haltı yine yedi. Kızın artıları çok ama bir yanlış her şeyi alıp götürüyor. Çok sevdiğim için bu kadar kolay bırakamıyorum. Acı çekiyorum. Ben bunu hak etmedim be başkan.
Hayır kimseyi dövme başkan. Zaten suçun büyüğü sevgilinde. O yüz vermemeliydi.
Bakireliği hariç her türlü şekilde sert ve hor kullan sevgilini, merhamet etme.
Seni hatırladıkça sert geceleri düşünsün 😏
Dediğim gibi ona karşı duygusal olursan ileride çok pişman olacaksın.
Bana özelden yazar mısın başkan? Ben yazamıyorum.
takip ettiklerin yazabilir sadece
Takip isteği atarsanız ben de sizi takip edeyim.
Bu kız sen uyardığın halde yine konuşmuş ilerde onunla olmasa bile bir başkasıyla yine konuşur
Akıllanır diye umut ettim şans verdim merhamet ettim. Değmezmiş ne diyeyim
Ayrıl gitsin uğraşma
O kadar emek verdim, bedelini ödetmek istiyorum. O serefsizin yanına kar kalmamali.
Onuda aldatır o kız bırak allahindan bulsunlar
Onunla bir geleceği yok. Adam evli zaten.
Başına belaya sokma değmez ailesine söyle kızınız beni aldatıyor diye nişanı at
Bunu demeye utanıyorum inanın, kendi rezilliğini nasıl desem bilemiyorum. İşin kötüsü aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bıraksam da yine görmek durumundayım her gün.
Bir an önce kaç kurtul.